- Konu Sahibi _sekerpare_
Merhabalar hanımlar.Evimiz 11 yıllık bina 7 yıldır kredi öduyoruz iki yil kaldı borcun bitmesine.Birde 20 yaşinda bir honda arabamiz var.Başka da bir kuruş kenarda paramiz yok.Arabamız artik masraf çıkarmaya başladı değismesi gerek.Evimizi sıfır aldik ama içine en kötü malzemeyi kullanmış müteahhit sagolsun.Banyo dolabı çürük duş yapilan yerdr su gölleniyor,wc nin fayansları kirık dökük.Mutfak dolabı kırık dökük değil ama asla temizlenmiyor yağ lekelerini içine çekiyor sildikce kusuyor vs...Pimapenlerden soguk eve üfüruyor camlarin üstü kaynak yanıği olmuş çıkmiyor.Evimiz şu an 2250 ediyor.Arabayada 220 veriyolar.Hepsini satıp daha küçük farklı bir semtten ev alıp arabayıda degiştirip ahir ömrümuzde borctan kurtulmak istiyorum ben.Yaşımız 47 .Artık yaşamak gezmek giymek istiyorum.Oğlum universite okuyo yurtdışına yollamak istiyorum gibi...Ama eşim biraz eski kafalı .Ev satmaya karşı yani.Yavaş yavaş yapariz nolcak ev dursun şimdilik acelesi yok kredi çekip arabayı halledelim diyo.Ben artik borç istemiyorum .Şu an oturduğumuz semt nezih temiz bir semt .Ama satarsak burdan alamayız gibi görünüyor.Benim bir sürü kronik hastalığim var hayatım borç odemekle geçti yavaş yolu tercih etmek istemiyorum.Eşimde 2250 lik evi satıp daha ucuz ev almayı deger kaybı olarak görüyor.Siz olsaniz ne yapardınız?