- 8 Aralık 2017
- 120
- 203
- 18
- 46
- Konu Sahibi Fatmayusuffumm
Slm kizlar ben uc senelik evliyim gurbette yasiyorum.esimle gurbette tanisip birbirimizi severek evlendik. Benim ailem yanimda yasiyorlar yani onlarda gurbetteler esim 30 senedir burda calisir ailesine para gonderen biridir.bende calisiyorum annesine gönderdigi harcliga birsey demiyordum.lakin bu sene turkiye ye gitmeyi planliyoruz ikimizde tum senenin yorgunlugunu atmaya can atiyoruz.kv gecenlerde arayip bekar olan kaynimi nisanlandirdiklarini dugunude yaza yapacaklarini söyledi kaynim calismayan annesi adina giden paralari yiyen biridir.kv sizde izine geldiginizde dugune yardim edersiniz diye esime demis.esim ise burda ev aldigimiz icin durumumuz o kadar iyi degil demis kv acti agzini yumdu gözünü sen abisisin yardim etmeye mecbursun dedi.tadil hayallerim o zevkim hic birsey kalmadi.simdiden bir engel ciksinda gitmeyeyim diye dualar ediyorum. Ben evlendigimden beri bunlarin istekleri bitmedi daha önceleri ailemle her sene tadilime gider yorgunlugumu atardim üc senedir turkiye ye gitmeye can atarken bide bu cikti ben ne yapacam ya