• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tadilimi zehir etmelerinden korkuyorum:(

Fatmayusuffumm

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
120
203
18
46
Slm kizlar ben uc senelik evliyim gurbette yasiyorum.esimle gurbette tanisip birbirimizi severek evlendik. Benim ailem yanimda yasiyorlar yani onlarda gurbetteler esim 30 senedir burda calisir ailesine para gonderen biridir.bende calisiyorum annesine gönderdigi harcliga birsey demiyordum.lakin bu sene turkiye ye gitmeyi planliyoruz ikimizde tum senenin yorgunlugunu atmaya can atiyoruz.kv gecenlerde arayip bekar olan kaynimi nisanlandirdiklarini dugunude yaza yapacaklarini söyledi kaynim calismayan annesi adina giden paralari yiyen biridir.kv sizde izine geldiginizde dugune yardim edersiniz diye esime demis.esim ise burda ev aldigimiz icin durumumuz o kadar iyi degil demis kv acti agzini yumdu gözünü sen abisisin yardim etmeye mecbursun dedi.tadil hayallerim o zevkim hic birsey kalmadi.simdiden bir engel ciksinda gitmeyeyim diye dualar ediyorum. Ben evlendigimden beri bunlarin istekleri bitmedi daha önceleri ailemle her sene tadilime gider yorgunlugumu atardim üc senedir turkiye ye gitmeye can atarken bide bu cikti ben ne yapacam ya:(

Dugun kac gunluk ki, siz rezervasyonunuzu yapın.. Dugunden sonra stres atmaya gider geri evinize dönersiniz..

E bi zahmet eşinin kardeşi evlenıyor .. Tabiki de orda olucaksınız.
Ayrıca düğün yuzyıllarca sürcek değil ya .
4 - 5 gün orda durursun .
Gerisinde tatilini yap .
Bu kadar katı olma . Aynı durumda sende olabılırsın .

Çalışmayan adam nasıl evleniyor
Sizin derdiniz tatil mi eger öyleyse eşinizle anlasın dügün bitimi tatile çıkarsınız
Dügün masrafları İçin eşiniz tatil iptal edilecek korkusu varsa haklısınız

Slm kizlar ben uc senelik evliyim gurbette yasiyorum.esimle gurbette tanisip birbirimizi severek evlendik. Benim ailem yanimda yasiyorlar yani onlarda gurbetteler esim 30 senedir burda calisir ailesine para gonderen biridir.bende calisiyorum annesine gönderdigi harcliga birsey demiyordum.lakin bu sene turkiye ye gitmeyi planliyoruz ikimizde tum senenin yorgunlugunu atmaya can atiyoruz.kv gecenlerde arayip bekar olan kaynimi nisanlandirdiklarini dugunude yaza yapacaklarini söyledi kaynim calismayan annesi adina giden paralari yiyen biridir.kv sizde izine geldiginizde dugune yardim edersiniz diye esime demis.esim ise burda ev aldigimiz icin durumumuz o kadar iyi degil demis kv acti agzini yumdu gözünü sen abisisin yardim etmeye mecbursun dedi.tadil hayallerim o zevkim hic birsey kalmadi.simdiden bir engel ciksinda gitmeyeyim diye dualar ediyorum. Ben evlendigimden beri bunlarin istekleri bitmedi daha önceleri ailemle her sene tadilime gider yorgunlugumu atardim üc senedir turkiye ye gitmeye can atarken bide bu cikti ben ne yapacam ya:KK43:

ben de kardeşlerin birbirine destek olmasından yanayım, yanayım ama
hem kardeş çalışmıyor, hem abisinin onayı alınmadan, nasıl olsa o verir diyerek düğün işine girişiliyor
abinin durumu olmayınca da bir sürü laf, hakaret
bunlar hiç hoş şeyler değil
zaten eşin sürekli yardım da ediyormuş
bence haksızlık ediyorlar size

tatil konusunda da...bence bu kararı eşinize bırakın
bık bık bık beynini yemeyin
siz bir tatil için, eşinizin yardım etmesine engel olsanız ve kardeşi 1 sene sonra ölse
ömür boyu eşinizle aranızda yer alır bu konu
haklı da olsanız, durumu eşinize bırakıp tatil konusunda fedakarlık etmeniz gerektiğini düşünüyorum
hem belki ikisini birlikte yapacak bir yol bulursunuz

Sizin endişeniz maddi açıdan sorumlu hissetmeniz anladığım kadarıyla...
Zaten yolluyormuş eşiniz para , birkaç at yollamasın , düğünde de toplu olarak verir olay çözülür gibi...
Üç dört gün dişinizi sıkarsınız sizde , düğün biter tatile devam edersiniz. Aklıma bu geldi.

Şu gurbetçilerin tatil için Türkiye’ye gelmelerini de anlamıyorum ki. Git Filipinler’e, Güney Amerika’ya falan. Madem herkesten uzak bir tatil istiyorsunuz farklı bir yere gidin. Türkiye’de yazın denize girecek sessiz sahil bile yok. Her yer dolu.
E çünkü bin euro ayırsa orda tr de beşbin yapıcak ucuza tatil için geliyor çoğu.

Slm kizlar ben uc senelik evliyim gurbette yasiyorum.esimle gurbette tanisip birbirimizi severek evlendik. Benim ailem yanimda yasiyorlar yani onlarda gurbetteler esim 30 senedir burda calisir ailesine para gonderen biridir.bende calisiyorum annesine gönderdigi harcliga birsey demiyordum.lakin bu sene turkiye ye gitmeyi planliyoruz ikimizde tum senenin yorgunlugunu atmaya can atiyoruz.kv gecenlerde arayip bekar olan kaynimi nisanlandirdiklarini dugunude yaza yapacaklarini söyledi kaynim calismayan annesi adina giden paralari yiyen biridir.kv sizde izine geldiginizde dugune yardim edersiniz diye esime demis.esim ise burda ev aldigimiz icin durumumuz o kadar iyi degil demis kv acti agzini yumdu gözünü sen abisisin yardim etmeye mecbursun dedi.tadil hayallerim o zevkim hic birsey kalmadi.simdiden bir engel ciksinda gitmeyeyim diye dualar ediyorum. Ben evlendigimden beri bunlarin istekleri bitmedi daha önceleri ailemle her sene tadilime gider yorgunlugumu atardim üc senedir turkiye ye gitmeye can atarken bide bu cikti ben ne yapacam ya:KK43:
Eşiniz halledicek. Yanınızda fazla para götürmeyin olsa da belli etmeyin. Siz ne deseniz boş. İş eşte.

Gurbetcilere hep masrafin cogunu yüklemeye calisanlar var. Hani güya parayi sokaktan topluyorlar ya. Bence calismayan ve kendi dügününü yapamayan evlenmesin. Benim ailemdede öyleleri var. Ne dogru dürüst calisirlar,esler her sene nerdeyse hamile ve coluk cocugu dogrudürüst yemek bile yediremiyorlar. Hep babaannenin ve dedenin evindeler. Dügüne yardim edebildiginiz kadar edin. Gerisini tembel damat bi zahmet kendi halletsin

kadından ve eşinden duğun parası isteniyor diye gitmek istemiyor tatile düzgün okuyun da öyle yorum yapın yargılamak ne kolay
Gayet güzel okudum konuyu. :işsiz: Konu sahibi para konusunda haklı, bütün düğün masraflarını onların karşılaması tabii ki olacak iş değil. Fakat evlenen kişi kaynı ve konu sahibi bir engel çıksada gidemesek diye dua ediyorum diyor yani bir tatil için gereksiz geldi, düğüne gidilir en fazla 1 hafta durulur sonra tatilde yapılır.

Ne demek çalışmıyo ya hiç sevmediğim şey boş gezenin boş kalfası insanlar. Size güvenerek mı evleniyolar pardon da kimse kendi köpek gibi çalışırken boş beleş gezen kardeşinin düğününü yapmak zorunda falan değil. Kardeşi de elinden geleni yapiyodur ama yetisememistir sikisiyodur o zaman kardeşe can verilir. Zorundalik falan diye bisey yok herkesin bi ailesi kendi evinin hesabi var. Çalışan enayi mi

Kendi kardeşim bile olsa boyle düşünürüm eşimin kardeşi olması da bısey değiştirmez.

Back
X