Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar uzun süredir araştırmalarım ve okuduğum yazılar sonucu tae bo yapmaya başlıyorum . Benimle birlikte tae bo yapcak arkadaşlar arıyorum var mı benimle tae bo yapcak birileri .
Arkadaşlar uzun süredir araştırmalarım ve okuduğum yazılar sonucu tae bo yapmaya başlıyorum . Benimle birlikte tae bo yapcak arkadaşlar arıyorum var mı benimle tae bo yapcak birileri .
Vücudun her bölgesini çalıştırıyor denilebilir yumruk atarken zaten bel bölgesinin yandığını hissedersiniz tekme atma hareketi felan olduğundan bu da basenlerin erimesinde yardımcı oluyor denemeni tavsiye ediyorum hemen hangi sporu yaparsam yapayım yanımda biri olmayınca sıkılıyorum onun için bıraktım bunun yanında zamanın olursa zumba da yapabilirsin o da çok eğlencelidır .