Tahammül edilemez bir konu yardım

Benim çocuğum olmadığı halde şu an uyuyamıyorum.Bu adam mutlaka bu eğilimleriyle birilerine zarar verdi ya da veriyor-verecek.Siz hiç tacize uğramış el kadar bir çocuğun ifadesini dinlediniz mi?Ne hale geldiklerini gördünüz mü?Yaşamlarının kalanında asla normalleşemediklerini uzman bir psikolog ağzından dünlediniz mi?Ben asla böyle bir konuda susmam!İnsiyatifi bir başkasına da bırakmam.En ufak bir şüphede siz de mutlaka ne gerekiyorsa onu yapın!Klavye delikanlılığı gerekiyorsa onu da yapın.
Çok kez dnledım , babam komiser abim polis memuru.. VE küçükken tacize uğramış bi bayanım .. sanırım açıklayıcı olmuşumdur... klavye delikanlılığı derken ben size degıl, genel olarak kadına karsı agresıf tutumdan bahsettım.. çunku kadın yeterınce korkmuşa benzıyordu.. ona akıl vermek yerıne onu korkuttuk.. ve kaçtı..

Çok kez dnledım , babam komiser abim polis memuru.. VE küçükken tacize uğramış bi bayanım .. sanırım açıklayıcı olmuşumdur... klavye delikanlılığı derken ben size degıl, genel olarak kadına karsı agresıf tutumdan bahsettım.. çunku kadın yeterınce korkmuşa benzıyordu.. ona akıl vermek yerıne onu korkuttuk.. ve kaçtı..
Ah benim güzel kardeşim kadın burda anlatmaya devam etse ne olacaktı?Sizce gerekeni yapcakmıydı?Yazdıklarından bunu hissettiniz mi?

Keske biraksalardi da kadin kendi yapsaydi bu sikayeti. Zaten demis yarin geregini yapacagim diye.. Eger yapamassa kknin guzel uyeleri yapsaydi. Evet cok cok hassas bir konu evet bu bir suç.. ama kadini da düsünmemiz gerekmiyormuydu.

Ya da ben abartiyorum bilmiyorum ama sonucta burda kimse o kadinin kocasinin ne kadar ileri gittigini karakterini bilemez.. Insallah bir sorun cikmaz.

Allah askina izlediği videolar pedofili diyor. Uzun zamandır diyor bu normal ? Kadın göz yumuyor ya allah kahretsin midem bulandı .birde izlemek suc degil diyor arastirdim diyor resmen. Şuanda kelimeleri seçemiyorum. Minicik bedenlere dokunulmasindan zevk alan insanlarin varlığı kahretti beni .ihbar etmemek goz yummaktir.s

Sizin güzel hayrınıza muhtemelen demiyorum.
İçimde ufak da olsa iyi niyet kırıntısı olduğu için muhtemelen yazdım. Ben Eminim.

Bıraksaydınız da kadın şikayetini kendi yapsaydı dediğiniz an, ben dahil şikayet eden herkese cevap hakkı doğar.
Siz cevap vermeyebilirsiniz.

Hiç dayak yediniz mi? Yada kocasından/ailesinden şiddet gören kadın tanıdınız mı?
5 yıl.
Kadın 5 yıl kendi gördüğü şiddete ses çıkarmamış. Gerçekten gerekeni yapacak mı sizce?

Ben ilk tacize ugradigimda 5 yasindaydim... sonra defalarca kez yasadim. Psikolojim alt ust oldu kendi akrabam bile tacizde bulundu..

Atlatamadim ama unutmaya calistim..

Sonra kk da taciz konularindaki kadinlarin yazdiklarini gorunce tacizcimle o akrabamla yuzlestim yillardir korktugum seyi yaptim yuzune vurdum.. yillardir korktugum seyi bana kk uyeleri yaptirdi. Burayi bu kadar hafife almayin..

Birakssaydiniz kendi yapsaydi demedim.. kadin gerekeni yapacagini yazmiş dedim. Lutfen konulari carpitmayin. Ben daha geniş dusundum sadece. Kadinin komşusu akrabasi olsak neyse bir zarar verilse hemen kosariz yardimina ama suan kim oldugunu bile bilmiyoruz. Belki psikopat kocasina korkup durumu anlatti kocasi belki dövdü belki zarar verdi belki telefonu elinden aldi bunlari bilebilirmiyiz ?

Ah benim güzel kardeşim kadın burda anlatmaya devam etse ne olacaktı?Sizce gerekeni yapcakmıydı?Yazdıklarından bunu hissettiniz mi?
Bilmiyorum
Ben ilk tacize ugradigimda 5 yasindaydim... sonra defalarca kez yasadim. Psikolojim alt ust oldu kendi akrabam bile tacizde bulundu..

Atlatamadim ama unutmaya calistim..

Sonra kk da taciz konularindaki kadinlarin yazdiklarini gorunce tacizcimle o akrabamla yuzlestim yillardir korktugum seyi yaptim yuzune vurdum.. yillardir korktugum seyi bana kk uyeleri yaptirdi. Burayi bu kadar hafife almayin..

Birakssaydiniz kendi yapsaydi demedim.. kadin gerekeni yapacagini yazmiş dedim. Lutfen konulari carpitmayin. Ben daha geniş dusundum sadece. Kadinin komşusu akrabasi olsak neyse bir zarar verilse hemen kosariz yardimina ama suan kim oldugunu bile bilmiyoruz. Belki psikopat kocasina korkup durumu anlatti kocasi belki dövdü belki zarar verdi belki telefonu elinden aldi bunlari bilebilirmiyiz ?
kesınlıkle söyledıklerıne katılıyorum.. ya kadın korkup kocasına şuan bi foruma konu açtım, polisler senı almaya gelecek demışse... ya o psikopat adam bundan dolayı kadını dayaktan gebertmışse.... ya inşlh forum moderatörlerı kadına ulaşır..

Bu mesajında bana hakaret edıyorsun ?? Ne demek istedın sen bana açıkca yazarmısın? Ben kadına fevrı davranmak yerıne empatı yaparak , sakin bir şekil de kocasından delil toplayarak polise sunması taraftarıyım.. senın mantığına gelirsek eğer, kocası subyancı diye kadını da harcayalım asalım keselim mantığındasın.. olaylara lutfen dar açıdan bakma.. ve bana da bir daha hakaret içeren suçlayıcı çirkin mesajlar yazmazsan sevinirim...

Hakaret ettiğimi düşünmüyorum.
Aileniz de polis de varmış.
Suç unsuru olduğu zaman ne zamandan beri delilleri vatandaş topluyor?
Kadın gelmiş yazmış, hatta araştırmış gelmiş, kaydetmesi, bulundurması suç, izlemesi değil diyor.
Sizce bu normal mi?
Kadının sucu bunu saklaması.
Ve yine aileniz de polis varmış daha iyi bilirsiniz, bu kadın bunu saklamaya devam edecek. Kendi gördüğü şiddete ses çıkaramamış, buna da çıkarmayacak. Hatta avukat hanımın mesajında dediği gibi delil saklamasına yardım edecek
Ki bakın tecrübeli ve geniş bir bakış açısıdır bu, benimkini beğenmezseniz diye.

Şimdi nasıl bir empati kurmamı bekliyorsunuz? Kuruyorum empati. Gördüğüm an, Bir odaya kendimi kilitler, polisi ararım.
Başka da yapacak bir şey gelmiyor aklıma.
Oturup araştırmam.

Allah askina izlediği videolar pedofili diyor. Uzun zamandır diyor bu normal ? Kadın göz yumuyor ya allah kahretsin midem bulandı .birde izlemek suc degil diyor arastirdim diyor resmen. Şuanda kelimeleri seçemiyorum. Minicik bedenlere dokunulmasindan zevk alan insanlarin varlığı kahretti beni .ihbar etmemek goz yummaktir.s

Bakin kimse ihbar etmesin diye bir soylemde yorumda bulunmadim. Neden anlamak istemiyorsunuz.

Ben ne adami ne kadini savunmuyorum. Benin soylemek istedigim tek sey kadin geregini yapacam dedi. Belki bu sure zarfinda ailesinin yanina gidecekti durumu anlatacakti ve o sekilde sikayetci olacakti. Kadin zaten kocasinin siddetinden de bahsetmis. Simdi korkup durumu kocasina anlattiysa kocasi bisey yaptiysa ne olacak diyorum göz yummak falan yok boyle insanlara. Tabikide igrencc insanlik dısı..!

Konu Sahibi güzel kardeşim.Seni eleştirmiyorum.Nasıl bir ruh hali içindesin bilmiyorum.Ama şunu bilki bu affedilecek,bahanelere sığınılacak,tolere edilecek bir konu değil.Kişi geçmişinde ne yaşarsa yaşasın bu iğrençliğe sebep olamaz.Yaşın kaç bilmiyorum ama arkana bakmadan bitirmen gereken bir durumdasın.Ailen destek olmazsa devlete sığın yeterki bu iğrençliğe sessiz kalıp ta ortak olma.

Hakaret ettiğimi düşünmüyorum.
Aileniz de polis de varmış.
Suç unsuru olduğu zaman ne zamandan beri delilleri vatandaş topluyor?
Kadın gelmiş yazmış, hatta araştırmış gelmiş, kaydetmesi, bulundurması suç, izlemesi değil diyor.
Sizce bu normal mi?
Kadının sucu bunu saklaması.
Ve yine aileniz de polis varmış daha iyi bilirsiniz, bu kadın bunu saklamaya devam edecek. Kendi gördüğü şiddete ses çıkaramamış, buna da çıkarmayacak. Hatta avukat hanımın mesajında dediği gibi delil saklamasına yardım edecek
Ki bakın tecrübeli ve geniş bir bakış açısıdır bu, benimkini beğenmezseniz diye.

Şimdi nasıl bir empati kurmamı bekliyorsunuz? Kuruyorum empati. Gördüğüm an, Bir odaya kendimi kilitler, polisi ararım.
Başka da yapacak bir şey gelmiyor aklıma.
Oturup araştırmam.
Kadına polisi arama diye birşey mi yazdım ?

Back
X