- Konu Sahibi Cerenimooj
Kadın korktu bir şey yazamıyor şuan. Bu kadar üzerine gitmeyin. Daha sakın bi şekilde yapılabilecekler hakkında yazın. Çünkü eminim bizi okuyor. Canım öncelikle çocuk yapma. Ve ayrılmaya bak. Bu süreçte de delil topla. Nasıl toplaman gerektiğini ben bilmiyorum ama bilenler eminim vardır. Şikâyet etmekten korktun gibi hissettim. Şikâyet edemesen bile ayrıl. Ilerde birinin çocuğunun cani yanarsa çok için yanar. Bunu düşünerek şikayet etmek için kendini cesaretlendir
Hele bir bulunsun ifşa kısmı kolay.Buradaki arkadaşlar çok iyi niyetliler.Ben tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki konu sahibi şu an kocasına o telefonu yok etmek için yardım ediyor.Ama bu tarz suçlarda kaçış yok.O görüntüleri indirdiği site FBI tarafından tespit edilen ve lp adresiyle birlikte BTK ya bildirilen vakalar gördüm.Umarım bu bir şakadır da ben yanılırım.Cevap için teşekkürler..
Yakın cevresi duyar elbet ama cezası bitip dışarı çıktıktan sonra başka bir şehirde başka bir hayat kurabilir. Keşke ifşa edilse hepimiz hafızamıza kazısak bu yüzleri de hiç bir yerde barınamasalar..
Konu sahibi lütfen gerekeni yapın. Boşanıp sadece kendinizi kurtarmayı da bir seçenek olark görebilirsiniz ama vicdanınız ömür boyu peşinizi bırakmaz.. Mağdur edeceği her çocukta vebaliniz kalır bunu unutmayın.. Susmayın, sessiz kalmayın..