tahammül..

aldatılma hariç yüksek ses,yalan ve aptallığa tahammülüm yok... hem arkadaşlıkta hem aşkta hem iş ortamında..

bu soru kadın erkek arasındaki ikili ilişki anladığım kadarıyla sadakat tabiki birinci sırada ikinci sırada ise ilgisizlik gelir benim için eşimmin bana karşı ilgisizliğine tahammül edemem

aptal yerine konulma, farkında olduklarını söyledikten sonra taktik değitirerek yine aptal yerine konulma...yalan,entrika,saklanan oncaaaa şeylerin sonradan ortaya çıkmış haliyle başbaşa kalma..
konuşamama, susturulma, bişrşey sorduğumda "sana hesapmı verecem" gibi terbiyesizce çıkışlar...
dayak,küfür,içki içip azıtmak...ona buna sarkması, kız arkadaşlarımdan hoşlanması...daha sayayım mı

aldatilma, siddet, hakaret, bunlara asla tammülüm yok.. allahim göstermesin askim öyle birisi degil ama eyerki olursa mahkemede biter sanirim.. ( henüz evli degilim yakinda kismet olursa istemeye gelecekler cok mutluyum:) )

sigaraya dayanamıyorum. 5 senedir de sevgilime bıraktıramıyorum
alkole tahammülüm nedense sigaraya olduğundan fazla.
benim gibi yeşilaycı birinin nasıl sigara bağımlısı bir sevgilisi olabilir...

başkalarının yanında iki kişinin birbirinin açığını çıkartıpım ulu orta patavatsızlığı
yalan
birbirinin sırrını açığa vermek
eşler yada sevgililerin başkaların yanında başka insanla samimi olması vıcık vıcık imkansız dayananam.
hele aldatılmak tabi soru bu değil

başkalarının yanında ses yükseltilmesi, sanırım bi tek bunu yaşadığım için bunu söylüyorum

Dayak, hakaret,alkol ve kötü niyete tahammül edemem. Bir de ukala insanlara tahammülüm hiç yoktur. Kendisini bir şey sanan burnu havada insanlar beni çok rahatsız eder. Allah'tan eşimde bunların hiç birisi yok.

ilgisizlik,şiddet,durduk yerde trip atma,yalan,yakın kız arkadaşının olmasına dayanamammm

beni dikkate almaması eşim bazen yapıyor bunu dışarı çıkacaksa bana değilde annesine söylemesi.bizimki daha çok ailesinin yanında yapar bi yere gidilecekse bana son anda söylenmesi ya daaaaa ben ağlarken ne zırlıyon demesi beni resmen çıldırtıyor.ben zaten çok sinirliyim eşime karşı bunları yapınca bi bağırıyorum ki bütün apartman ayağı kalkıyor

Aldatilma disinda insanlar arasinda kücük durumuna düsürülmek, yalan ve ilgisizlige tahammül edemezdim sanirim. Allah yasatmasin bunlari.
Zaten bu sayilan seylerin hic birini kimse yasamak istemez. Siddette tahammül edilecek birsey degil ama zaten o boyuta gelen bir iliski iliskiden cikmistir, Allah göstermesin.

Ha birde esimin cok samimi kiz arkadaslarinin olmasini istemem. Benim disimda baska bir bayanla samimi olmasina hic gerek yok, isterse süt kardesi olsun, sevmiyorum ben. Nasilki ben bu konularda titizsem oda olmali.

ayyy şu anda bebeler ağlıyor artıkın onlara da tahammülüm yok şaka şaka herkesle çok çabuk samimi olmasına ve çok rahat konuşmasına(bayanlarla) sinir oluyorum söyleyincede kıskanç oluyom amannn ne hali warsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…