- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
herkese merhaba,
başlığımdanda anlaşılacağı üzere son zamanlarda bir tahammülsüzlük var üzerimde çabuk sinirlenip hemen parlıyorum
özellikle aileme ve sevgilime karşı..
hemen terslemeler bağırmalar çağırmalar falan ne oluyor bana demeye başladım anlayacağınız..
bide sevgilimde şöyle bi durum söz konusu ben ne yaparsam bi zaman sonra kendisi aynısına benzer şeyler yapıyor
örnek vereyim ; bugün mesaj attı ne yapıyosun aşkım diye bende aylık aboneliğimiz olan dergiyi söyledim onu okuyorum dedim
hımm dedi aradan biraz zaman geçti bu defa ben ne yapıyosun diye sordum gazete okuyorum diyor
bu çok basit bir örneği buna benzer daha çok şey var ne yalan söyleyim bazen gıcık oluyorum bu durumlarda ona karşı
acaba ben mi abartıyorum diyorum ama her zaman karşılaştığım bişey oldu bu
regl günlerin yaklaşmış olabilirmi?? ya da başkasına kızdın da ve ya istediğin birşey olmadıda söyleyemediğin için içten içe kendini doldurmuş ve patlıyor olabilirmisin??
senin tahammülsüzlüğün ayrı konu ama bence sevgilinin yaptığı şey çok çocukca ve sinir bozucu. o ne öyle ya anaokulundamı sanıyo kendini. bence asıl onun sorunları var. belkide bu tavırları senin sinirlerini bozuyodur..
evet canım reglim yaklaşıyor ama bu uzun süredir var bende yani yaklaşık 3 aydır diyebilirim
dediğin gibi olabilir belki canım işte bunun kaynağını bulamıyorum malesef
sinirlenmeden önce içinden say,kendini bilerek tut çünkü bu sinir harbin geçtikten sonra kırdıklarına çok üzüleceksin...
ya muhakkak siniri tetikleyen olgular vardır ama kendi farkına varmış olman bile büyük bi olgunluk.
kesinlikle geçicek ve atlatacaksın..kabına çekil biraz ve daha az sinirlendiğin birisi varsa onunla paylaş duygularını...gez toz film izle ama sinirlenmeden önce derin nefes alıp sakin ol telkinini vermeyi unutma.
evet canım kesinlikle yaptığı çok çocukça ve dediğin gibi benim sinirlerimi çok bozuyor bu davranışları üstelik 24 yaşında kendisi
sürekli bir çekişme bende yaparım bende yapıyorum bende yapabilirim mücadelesi içinde yakıştıramıyorum bunu kendisine
benımde boyle donemlerım alıyor canım adacayı yeşil çay felan iç sakinleş olumlu dusunmeye çalış kotu dusuncelerı at beynınden her şeyin guzel yanını gormeye çalış,boyle yaparak mutlu olmadıgını dusun sana bır sey kazandırmadıgını düşün.3 gunluk dunyada dun bugun yarın ...iyi değerlendır..
cık cıkk.. kimle yarıştırıyoki kendini. daha büyüyememiş o.
regl günüm yaklaştığında bende böyle oluyorumm canımbu arada sevgilinin davranışııı blki gıcık olunabilecek bişey ama komik çok takma bu konuya ufak şeyler bunlar.
birde dün izlemiştim haberlerde suya balıklama atlamak insanın karakteriini değiştiriyormuş , kötü yönlerini ortaya çıkarıyormuş daha sinirli vs. oluyormuş sanıırımm ne kadar doğrudur bilemem tabii biraz saçma bir teori gibi ama neyse
ilişkın monotonlasmıs gorunuyo sorun bu olabılır mı ?
Bendede var bu biraz daha sakinleşmeyi başardım.
Aslında sevgilimle beraberken böyle şeyler olmaya başladı ondan önce çok sakin bi yapıya sahiptim.
Biliyosun oda çok fevri davranan biri bendede var biraz o yüzden ikimizde gerilebiliyoruz hemen kavga edebiliyoruz konuştuk bu konuda biraz daha sakin olmaya çalışıyoruz ama çevrendeki insanlara bağlı olabilir bu davranışların.
evet canım tabiki çevreninde etkisi var ama önceden bu kadar dayanıksız değildim bu konuda şimdilerde hemen parlıyorum
sevgilimle bizde konuşacağız en kısa zamanda bu konuyu çok huzursuz oluyoruz
en ufacık mesele tartışmaya dönüşebiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?