- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
inşallah canım yaaBende öyleyim ama neden bilmiyorum yavaş yavaş eski halime dönmek için çabalıyorum bakalım.
Aynen umarım en kısa zamanda çözersiniz sizde.
Stresinizden yanlış anlıyorsunuz gibi sevgilinizin yaptığında bişey yok...eğer ki siz sinirle dergi okuyorum gibi tersler bir karşılık verdiyseniz belki misilleme yapmıştır. ama bence sorun sizde... sakinleşince insan olarak aslında gereksiz tepkiler verdiğimizi anlıyoruz ne yazık ki...
üff bende çok fevriyim yaa..
zaten ilişkimde bu yüzden bitti gibi bişey.. başka şeylerde vardı ama bazen çok üstüne gittim nasıl olsa seviyo beni bırakamaz diye üzerine çullandım adamın..
haklıyken bile haksız duruma düşüyorum fevriliğimden dolayı sosyal yaşantımda..
Canım ben kendimce bir yorum yapacağım ama kızma.
Sevgilinin verdiği cevaba sinir olduğun durumu içimde hissettiğim için söylüyorum,
o durumu çok iyi anladım çünkü.
Aynılarını ben de yaşadım, ayy bak aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor yemin ederim.
Zaten ben de inanılmaz tahammülsüz ve öfkeliyimdir.
Diyeceğim şu, kendi adıma konuşayım... ben bu durumu sevgimden emin olmadığım bir ilişkide yaşadım.
Normal konuşmada, hem de çok normal bir durumda bile gerginlik yaratabiliyordum.
Ne dese karşı çıkmalar her şeye muhalefet olmalar vs.
Haklı-haksız olmam farketmiyordu.
Gıcık bir yapım var demek ki. :44:
Ama bir de şu an sevdiğim insanı düşünüyorum, bütün şapşallıkları gözüme sevimli görünüyor.
Kızamıyorum.
Dediğim gibi kendi adıma konuştum. Seninki muhtemelen regl dönemi yaklaşmasının verdiği gerginlik olabilir arkadaşların da dediği gibi.
Bir de birbirinize alıştıysanız yani uzun süredir devam ediyorsa ilişkiniz, nazın ona geçtiği için sinirini ondan çıkarıyorsundur.
Bunlar düzeltilebilecek, aşılabilecek durumlar ki zaten sen de farkındasın sorunun.
İnşallah bir an önce bu günleri geride bırakırsınız.
Sana sevgilinle sakin, huzurlu günler diliyorum canım.
aynen canım çoğu kez bende haklıyken haksız oldum sevgilimle tartışmalarımda
aynen canım relax olmak lazım baksana kendimizi yırtsakta sorun çözülmüyo ama sorun yokmuş gibi davranınca herşey kendiliğinden çözülüyo..
bu arada bana da sevgilinin yaptığı şirin geldi.. küçük çocuklar olur ya böyle büyüklerini taklit eder onlar gibi yapmış..
doğru diyosun aslında canım ben olaya hiç olumlu açıdan bakmadan hemen sinir oldum çocuğa
aslında onun yaptığı çoğu şey hoşuma gider ama bu aralar gerginim ya ondan kaynaklandı buu
evet canım reglim yaklaşıyor ama bu uzun süredir var bende yani yaklaşık 3 aydır diyebilirim
dediğin gibi olabilir belki canım işte bunun kaynağını bulamıyorum malesef
canım bu halının kaynagı sevgılın olabılırmıı
baya cocuksu geldı bana da
kaç aydır cıkıyorsunuz
3 aydır bu durumdasın
şu sıralar ben de cok sınırlıyım hatta senden daha fazla agresıfımdır herhalde ,sen bılıyorsun olayı zaten
ama canım sevgılının senın yaptıgın herseyı ben de yaparım ederım dıye ınatlasması hıc hos degıl .
ben de gıcık oluyorum boyle seylere .cocuk cocuk hareketlerı bı erkege yakıstıramıyorum .
ayy bızı de hıc olgun tıpler bulmuyor kı hep coluk cocukla ugrasıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?