Tahammülü Öğretin :D

Ay nerden bildin? Sanırım yeni evlilerin bu tarz sorunları çok oluyor. Yeni derken işte bir yılı doldurmak uzereyiz
Tabiki müneccim b.ku yemedim ama yeni evliliklerde kv genelde oğlum elden gidiyeaaahh diye panikler, yeni evlenen gelinler de noluyoo yaa moduna girer Genelde diyorum, bu böyle olur demiyorum. Yeni bir aile kurulur, her iki taraf saygı ve mesafe adına gerekli tedbirleri alırsa, daha kolay atlatılır herşey.

Gitme noktasında arada ciddi bir sorun yoksa mesafe koymaya gerek yok bence. Ama arada samimiyet olmak zorunda değil demek istediğim o aslında. Samimiyet içten gelen birşey ve karşılıklı oluyor zorla olduramazsınız.

Kesinlikle katılıyorum hislerime tercüman oldunuz. İnanın dua ediyorum, Allahim nolur eşimin ailesini bana sevdir diye. Ama olmuyor yani samimiyet zorla olmuyor. E sevmeyince de her şey biraz zor geliyor. Onları misafir etmek, oraya gitmek, birlikte zaman geçirmek VS vs. Ne bileyim bunu kaldıramıyorum.

Aynı durum, evet. Kv de o korkuyu çok net sezebiliyorum. Gitti oğlum, gidiyor oğlum modlarinda.

Anlattıklarınızı okudum da kendi annenizle kıyaslama yapmanız çok yanlış değil mi ?
Sizde onun için kendi evladı gibi değilsinizdir emin olun.
Tamam birden gelmek istemesi , sizde kalmak istemesi çok manasız ama bunu güzellikle halledemez misiniz ?
Bakın hepimiz Allahın izni ile yarın ,öbür gün anne olacağız. Düşünsenize gelininiz sizin için böyle düşünüyor, şahsen ben çok üzülürdüm.
Biraz hı hı deyip geçmek lazım.

Gülü seven dikenine katlanır fakat belirli sınırlar çerçevesinde ,o sınırları da siz çizeceksiniz ,nabza göre şerbet vererek

Ne kadar tanıdık düşünceler, dualar :) bende ilk evlendiğim seneler aynı duaları ettim ki başta bazı sıkıntılar yaşamıştık. Ama zamanla sevmek zorunda olmadığımı kabul ettim. Bana bir saygısızlıkları olmadığı için, eşimin de hatrı olduğundan arada, görüşüyorum. Birkaç yıldır aynı şehirde değiliz ama yazın biz gidiyoruz kışın onlar geliyor, bazen 15 gün bazen 1 ay kalıyorlar.

Zamanla sizde oturtursunuz içinizde bazı şeyleri. Kendinizi ifade etmekten korkmayın, icinize atmayın herseyi. İstemediğiniz birşey varsa usulünce söyleyebilmeniz lazım ama burada da eş giriyor devreye. Sizin kendi duygu ve düşünceleriniz olduğunu esiniz kabul edecek en başta.

biz yemegimizi yedik annecigim. ve arkadasimiz ne zamandir bekliyordu bu aksam musait olabildik, caya gidiyoruz.
SIZI MUSAIT OLDUGUM BIR ZAMAN "BEN" CAGIRIRIM.
isvicre ve kalma muhabbet icin de tavriniz net olsun, kimse bana sormadi ben soz vermedim kimseye diyin cikin isin icinden. esiniz aileciyse gelip kalacak annem kafasindaysa, tamam siz kalin ben annemde kalacagim bu surecte diyin.
kocam uzulmesin aileme cok iyi diye dusunmeyin..aileniz evinize yapismiyor kocanizin ozgurlugunu ksitlamiyor saygili davraniyor, kocanizda haliyle iyi davraniyor ailenize.

Kocanızın hatırına ,kayınvalidenizi olduğu gibi kabullenin. Huyu böyle takılma diye kendinizi telkin edin.

Ben de sevmiyorum ama sevmediğimi de belli ediyorum.
Çünkü çok kötü ve fesat birisi.

Rol yapcan anneciğim napcan!
Sevme hazzetme şirin görün ama mesafe de olsun.. Çoğusu böyle idare ediyor zaten..

Deli galiba deyip geçeceksin ne yapabilirsin ki... Bende önceden sinir olur laf yarışına girerdim. Şimdi laflarına hareketlerine bıyık altından gülüyorum. Kaynanam çok gıcıktır bu arada... 40 yaşındaki adama dışarı çıkarken duş aldın hırka giy üstüne diyen biri bu yaz sıcağında.. İlgili anne ya

yok valla sevemedim yeni evli de degilim ustelik, her hareketini her imasini da bilirim ustelik. Esim her bayram ailem uzakta oldugundan gelir benimkilerin absurtluklerine katlanir ama ben onun icin bile katlanamadim.zaten esimi de onlarin yaninda oldukca itici buluyorum:) kendimi motive ettim sadece 4 5 saat yok sadece 2gun dayanabildim 3.gun gitmedim ayrica is yasaminda pek cok insana aliskinim yani olmadi yapamadim tahammulum sifir:)onerileri okuyorum ben de

Ay benim kv ye yetişemez...Duşa kabinin önünde bornozu giyilmeye hazır bir şekilde tutar, eşim banyoya girince...bekler çıkana kadar

Çıldırmamak için zor tutuyordum kendimi...

Ay benim kv ye yetişemez...Duşa kabinin önünde bornozu giyilmeye hazır bir şekilde tutar, eşim banyoya girince...bekler çıkana kadar

Çıldırmamak için zor tutuyordum kendimi...

Anam beterin beteri var işte.
Benim ki tuvalete girişini sayar 3 kez gitti 1 saat içinde kesin soğuk aldı idrar yolunu üşüttü diyor

Özellikle kocam uzulmesin aileme cok iyi diye dusunmeyin..aileniz evinize yapismiyor kocanizin ozgurlugunu ksitlamiyor saygili davraniyor, kocanizda haliyle iyi davraniyor ailenize.sozleriniz beni tanımlıyor. Bugün bunu düşünüp ailesini alttan almam gerektiğini düşünüyordum ki yazdığınız beni bana getirdi. Benim kv görmemiş ve paragoz. Evime geldiğinde hep bir sinir harbi var. Burası oğlumun evi der. Ben sinirlenmeyeyim diye çok çaba sarf ediyorum ama evimde eşyaların yeri değişir. Kendine göre düzenler. Ve ne hikmettir ki ne zaman kv ile görüşsek eşimle sudan sebepten kavga ederiz. Hiç şaşmaz. Normalde sesimiz birbirimize yükselmez bile. Evime gelmelerini istemiyorum çünkü inanılmaz bir negatif elektrik oluşuyor ve sürekli bir laf sokma halinde gunlerim geçiyor.

annesi aileniz gibi degil iste. ailenizle esiniz iyi gecinmeyip napacak? duzgun ailelerle iyi gecinilir zaten.
esit degiller yani.
orasi oglunun evi degil, ikinizin evi. esyami degil copumu bile elleyemezler. duzgun muamele saygi bekleyen, saygi davrancak.

O durum bende de var. Eşim ailesi ile birlikteyken ona da biraz gıcık oluyorum ama bu huyumu sevmiyorum. Neticede o evden çıktı bu adam, acı ama gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…