Tahamülsüzlük

Pedagog yardımı alın.Canını acıtmak birileriyle korkutmak korkunç yanlış yöntemler.Şimdiki çocuklar erken yaşta ergenliğe giriyor.Tek başınıza başa çıkmakta zorlanıyorsanız mutlaka uzman desteği alın.

ay bu çocuk ben yahu

küçükken babam işe giderken vs hep ağlardım. hastalanıp hastaneye gittiğimde bile "babammmm nnnerrddeeeaaa canım babbaaaağğğmmm" diye yeri göğü inletirdim babamla aynı hastanedeyim duyar gelir sanıp.

bir kere okulda huysuzlandım kendimi servisten atmıştım babam gelsin diye. babam geldi aldı beni eve giderken de kızdı baya. arabadan indik eve çıkıcaz ağlıyorum ben. camdan biri çıktı "sen bu çocuğun üvey babası mısın? bu çocuk niye ağlıyor? seni polise şikayet edicem" dedi. o derece ağlıyordum. 2.sınıftaydım sanırım.

eve gittik sakinleştim. babam bana "bak yassy seni çok seviyorum ama beni üzdüğün zaman çok üzülüyorum. kendini de bizi de komik duruma düşürüyorsun. ben seni bırakmıyorum herkesin işi var vs vs" bir konuşma yaptı. bir daha ağlasam da öyle çılgınlarca ağlamadım sanırım.

kızınız yaşça büyükmüş. konuşarak anlar. bu durumda ikinizin de rezil olduğunu söyleyin.

Peki hatırladıgınıza göre bunu yapma sebebiniz neydi tam olarak.
Ben bunu anlamak istiyorum.
Defalarca babası da ben de konuştuk hemde gençkız gibi büyüdün diyerek.
Kızım bizi de düşün bak biz kötü insanlar mıyız neden yapıyorsun diyorum.
Sırf istediğini yaptırsın da nasıl olursa olsun umurunda değil.

Babası çok sinirlenmişti bir kere adam sinirli gerçekten biliyor bile bile üstüne gidiyor adamın.
Bir şey yapamasın ki yap hadi vs diyor.
Babası da bir daha agla sen canını yakarım o zaman gerçek ağla dedi.
Yine aynı korku yok ,çekinme yok.
Sanki o büyük biz küçügüz

Küsmekten ziyada dışlamışlar.
Ben de söylüyorum kızım büyüdün bak daha düzenli olursan daha çalışkan olursan elbette arkadaşlarının dikkatini çekersin.
Ögretmenle konuştum o da diyor dışlıyorlar halbuki çözemiyor o da çünkü içine kapanık biri değil.
Gayet konuşkan aktif biri.

Her anne istisnalar hariç sever evladını.
Ne demek ,fazla sevgiden oluyor bunlar biliyor kendini sevdigimi.
Çok yıprandım ben özel hayatımda da tükedim zaten.
Söz konusu evlatlarım olunca tükenemiyorsunuz o ayrı bir mesela.
Beraber 8 sene tek çocuktu arkadaş gibi olduk kendisiyle oynadık eglendik gezdik.
Her çocugun fıtratı farklı işte yetmiyor buna.

ben genelde dikkat çekmek için yapardım. annemle babam ayrıldığı için yani ağlayınca ikisi de gelir diye. genelde babama yapardım ağladığım zaman her şeyi yapardı. ama o kadının sözü beni çok utandırmıştı.

Sizin durumunuz farklıymış biz ayrı değiliz şükür ki eşimle de iyi anlaşırız.
Her evde oldugu gibi ufak tefek sorunlar oluyor tabi ki.
Daha dün tek elle bisiklek süyor diye babası yarın indirme aşagıya dedi
Babası işte diye ben sürecem diyor ben de babanın izni yok dedim 20 defa başımın etini yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…