Emeğine sağlık canım çok güzel eklemiş yazmışsınsonunda yukledim oh bee kolaymis aslinda nevreste abla kusura bakma sende onceden yapmistim ama bir turlu beceremedim yuklemeyi
Evettt artik caylar benden nevreste ablaEmeğine sağlık canım çok güzel eklemiş yazmışsın
Yok kurabiyeler senden çay bendenEvettt artik caylar benden nevreste abla
Sunu siraylan yapsak ozamanYok kurabiyeler senden çay benden
Senin kadar olamasakta sefimwoww.. Eline sağlık tatlım
Yarışmada başarılar
Ben sahiden çok beğendim tahine bayılırım ayrıca cevizle bütünleşince çok iyi olmuştur.Sunu siraylan yapsak ozamangercekten nasil buldun onceden yapmistim ama yukleyemiyordum yarisma aslinda onemli deilde onemli olan orenmej esim bayildi tadina sence nasil olmus bas usta yorumlarini merak ediyorum cirkin bulduysan ozelden yazayip olmasin simdi
Senin kadar olamasakta sefim
Oleyyy beee desene iyi madem mutlu oldum resimde yuklemesi kolay mis aslinda nasil beceremiyomusum ben analamadmBen sahiden çok beğendim tahine bayılırım ayrıca cevizle bütünleşince çok iyi olmuştur..İlk defa kurabiye yaptığını düşünürsek 1 numara
Evet canım resim eklemek çok kolay bundan sonra daha rahat eklersinOleyyy beee desene iyi madem mutlu oldum resimde yuklemesi kolay mis aslinda nasil beceremiyomusum ben analamadm
Ozamann saol varol sen beni gazladin sayende kurabiyede yapmis oldum ilk defaDaha ne olsun canım, ne güzel kurabiye yapmışsın, becerikliymişsin, ikna oldum
Pinkom öpeyimDaha ne olsun canım, ne güzel kurabiye yapmışsın, becerikliymişsin, ikna oldum
Sende sağol. Daha çok şey yapcaz senleOzamann saol varol sen beni gazladin sayende kurabiyede yapmis oldum ilk defa
Veren kim ona kizmi tokmagiyla cocugumun basini delerPinkom öpeyim
Kızı olursa oğluna alacak mısın
Senin kızlardan birini almayı düşünüyorum ilkine, 2 tane oğlum olursa alırımPinkom öpeyim
Kızı olursa oğluna alacak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?