TesekkurlerrCok guzel olmus, basarılar
Sen de haklısın çok iyi bir kaynana olurVeren kim ona kizmi tokmagiyla cocugumun basini deler
Benim kızlar çok büyük olur ben oğluma senin kızı alayım benden çok iyi kaynana olurSenin kızlardan birini almayı düşünüyorum ilkine, 2 tane oğlum olursa alırım
Hakketmese delmemVeren kim ona kizmi tokmagiyla cocugumun basini deler
Benim kızda mutfaktan çıkmaz artık, senle yarışacam diyeSen de haklısın çok iyi bir kaynana olur
Benim kızlar çok büyük olur ben oğluma senin kızı alayım benden çok iyi kaynana olur
Tembel diyene bak kiz daha dun yilbasinda hizmet edemem disardan lwhmacun solerim ben diyen kimdiHakketmese delmem
Tembel yetiştirme sende kızını
Sen yetiştirirsin onuBenim kızda mutfaktan çıkmaz artık, senle yarışacam diye
Acabaaa kaynana diyince biraz urperiyorumSen de haklısın çok iyi bir kaynana olur
Benim kızlar çok büyük olur ben oğluma senin kızı alayım benden çok iyi kaynana olur
Kim ürpermiyor kiAcabaaa kaynana diyince biraz urperiyorum
Ben değildim, kocamdı, ben karıma kıyamam dışardan söylerim dediTembel diyene bak kiz daha dun yilbasinda hizmet edemem disardan lwhmacun solerim ben diyen kimdi
O zaman kızıma birşey öğretmesemde olur, kocası iyi bakacak onaSen yetiştirirsin onu
Benim oğlum iş yaptırmaz şimdiden anne sen yapacaksın benim aşkım iş yapmaz diyor
Öyle olacakBen değildim, kocamdı, ben karıma kıyamam dışardan söylerim dedi
Kesin kv de böyle düşündü bak
O zaman kızıma birşey öğretmesemde olur, kocası iyi bakacak ona
Biz acaba nasil olucaz ben fena olmam heralde beKim ürpermiyor ki
Kesin kesinnn canim ben kactim cok isim var artir kubisleride yukledime gore hadi hayirli olsun bir kac gune ancak gelirim ben anladin seni onu optum hepiniziBen değildim, kocamdı, ben karıma kıyamam dışardan söylerim dedi
Kesin kv de böyle düşündü bak
O zaman kızıma birşey öğretmesemde olur, kocası iyi bakacak ona
Malzemeler
Bir su bardagi tahin
Bir su bardagi pudra sekeri
Bir su bardagi sivi yag
3.5 su bardagi un
Ve cogunlugu keyfe gore ceviz Eki Görüntüle 1367754
Yapılışı
Ilk once tahinle yag bir kaba konulur kasikla karistirilir
Sonra ilk pudra sekeri daha sonra unu eklenir karistirilmadan once kirilmis cevizler eklenir
Ve bir hamur haline getirilir
Eki Görüntüle 1367765
Daha sonra istege gore buyuklugu ben buyuk kuraiye sevdigimden hafif buyukce yaptim
Yuvarlanip yaglanmis ve ya yagli kagitli tepsiye sıralanır
Eki Görüntüle 1367769
170 derecedeki onceden ısıtılmıs firina verilir
Eki Görüntüle 1367772
Ortalama 20 dak pistikten sonra kurabiyelerimiz hazir
Eki Görüntüle 1367776
Unutmadan kurabiyeyi tepsiden almadan once biraz bekleyiniz yoksa parcalanacaktir goruntusunu bilmem ama tadi enfes oldu ilk defa kurabiye yapan birisi olarak bence basariliyim.
Herkese yarismada basarilar diliyorum afiyet olsunn herkese
Eki Görüntüle 1367777
vayy hanim ablaaa sendemi brutus ben kimseye bakamadim dur bir bakam kim ne yapmisEllerine sağlık harika olmuşlar başarılar diliyorum sanada rakibem benim
vayy hanim ablaaa sendemi brutus ben kimseye bakamadim dur bir bakam kim ne yapmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?