ne alaka.kürtçe konuşmaya çalışan doktor.Hasta ne demiş o önemli kürtçe niye bilmiyorsunuz dediyse doktor haklıdır kendi dillerinde eğitim istiyorlar ya yarın bu doktorları kürtçe bilmiyor diye davada açarlar
ayrıca hastahanede ırkınız ne yazısı hoş değil.
arkadaşım adam türkçe sormıuş doktor kürtçe konuşmaya çalışmış.Kendi kürtçe dilinde ısrar edişi yanlış resmi dil türkçe artık düşünün kargaşayı başka dilde resmiyet kazanınca bizim bile aklımız karışıyor
arkadaşım adam türkçe sormıuş doktor kürtçe konuşmaya çalışmış.
Irk ne demek Allah aşkına?ayrıca hastahanede ırkınız ne yazısı hoş değil.
Gerçekten ben ilk defa duydum.Irklara göre mi tedavi yöntemi uygulanıyor? (Dalga geçmek adına sormuyorum gerçekten merak ettim)demin bir doktor arkadaşım kemik röntgenlerinde ırk soruluyor teşhis için dedi. bunda hastahane yanlış yapmamış demekki. ama ben yine doktorun yaklaşımını beğenmedim
Okudum,okudum bisey anlamadim. Zaar sabah sabah beyin basmiyor dedim. Ama bayaa karisik bi haber. Kim turkce konusuyor kim kurtce anlamamistim.hasta yakını doktorun odasına girer ve türkçe,
hocam size bir şey sormak istiyoruz der.
doktor,
‘Ne sormak istediğinizi biliyorum, ben sizinle görüşmek istemiyorum’ der
buda türkçe..
ve doktor devam eder,
kürtçe konuşmaya çallışarak kürtçe
Ben Kürt’üm, Kürtçe bilmiyor musun
demeye çalışır.
ve hasta yakını bunun üzerine..
“Ben Zazayım, Kırmançi bilmiyorum, konuşacaksanız Zazaca konuşun
der.
Bunun ardından doktorun ısrarla “Ben sizinle görüşmek istemiyorum; çünkü Kürtsünüz” demesiyle olay devam eder
açıklamam yeterlimidir
düşününce zencilerinde beyaz ırkla farklılıkları var. onlarda olan rahatsızlıklar bizden farklı.Gerçekten ben ilk defa duydum.Irklara göre mi tedavi yöntemi uygulanıyor? (Dalga geçmek adına sormuyorum gerçekten merak ettim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?