TAHLİL SONUÇLARIM

Sare Lavinya

En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
5.987
9.569
198
Hocam merhaba, adetimin 2. günü yaptırdığım testleri ekliyorum, bundan önce gittiğim doktor polikistik demişti, sonra ben bu testleri yaptırdım sonuçları görünce polikistik değilsin dedi, herhangi bi düzensizliğim, tüylenme ve kilo problemim yok, fakat 1 yıldır hamilelik oluşmadı, eşiminde spermiyogram testlerinin normal olduğunu söylediler
tahlil 1.webp

E2 testimide adetimin 13. günü yaptırmıştım oda bu şekilde;
tahlil ..webp

bu sonuçlara göre normal yollarla bebek sahibi olabilirmiyim?

Hocam merhaba, adetimin 2. günü yaptırdığım testleri ekliyorum, bundan önce gittiğim doktor polikistik demişti, sonra ben bu testleri yaptırdım sonuçları görünce polikistik değilsin dedi, herhangi bi düzensizliğim, tüylenme ve kilo problemim yok, fakat 1 yıldır hamilelik oluşmadı, eşiminde spermiyogram testlerinin normal olduğunu söyledilerEki Görüntüle 1691468
E2 testimide adetimin 13. günü yaptırmıştım oda bu şekilde;
Eki Görüntüle 1691470
bu sonuçlara göre normal yollarla bebek sahibi olabilirmiyim?

Merhabalar,
Yaşınızı belirmemişsiniz ancak 1 yıldır denemenize rağmen bebek sahibi olamadıysanız eşinizin spermi normal olsa bile sebebi açıklanamayan infertilite diye bir durum söz konusu olabileceğinden size önerim vakit kaybetmeden bize başvurmanız ve rahim filminiz de normalse en azından 1-2 kez aşılama denemeniz yada yumurtalık rezervinizi değerlendirmemiz ardından belki de tüp bebek yöntemiyle yola devam etmeniz sizin için en doğrusu olacaktır.

Back