tahlil sonuçlarım

Sare Lavinya

En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
5.987
9.569
198
Hocam merhaba, adetimin 2. günü yaptırdığım testleri ekliyorum, bundan önce gittiğim doktor polikistik demişti, sonra ben bu testleri yaptırdım sonuçları görünce polikistik değilsin dedi, herhangi bi düzensizliğim, tüylenme ve kilo problemim yok, fakat 1 yıldır hamilelik oluşmadı, eşiminde spermiyogram testlerinin normal olduğunu söylediler
index.php

E2 testimide adetimin 13. günü yaptırmıştım oda bu şekilde;
index.php

bu sonuçlara göre normal yollarla bebek sahibi olabilirmiyim?

Hocam merhaba, adetimin 2. günü yaptırdığım testleri ekliyorum, bundan önce gittiğim doktor polikistik demişti, sonra ben bu testleri yaptırdım sonuçları görünce polikistik değilsin dedi, herhangi bi düzensizliğim, tüylenme ve kilo problemim yok, fakat 1 yıldır hamilelik oluşmadı, eşiminde spermiyogram testlerinin normal olduğunu söylediler
index.php

E2 testimide adetimin 13. günü yaptırmıştım oda bu şekilde;
index.php

bu sonuçlara göre normal yollarla bebek sahibi olabilirmiyim?
Merhabalar : gebe kalmak icin bayan yaşı cok oldukca önemlidir. Düzenlı adet görmek yumurtlama varlıgına ısaret edet . Düzensız adet görme durumunda yumurtlama bozuklugunu düsündürür. Gebelık ıcın 2. önemli faktor tüplerınızın durumudur. Gecırılmıs ameliyat veya enfeksıyonlara baglı tüplerın saglıklı yapısı bozulabılır. Bunu gosteren en iyi tetkık ıse rahım tüp fılmı cekmektır. 3. önemli parametre sperm durumudur. Eşinizin sperm sayı ve hareketının normal olup olmadıgıdır.Tüm faktörler normal olarak degerlendırılse bile ( düzenlı adet olmak, normal rahım-tüp fılmı- sperm normal , yumurtalık rezervı normal )%15-20 oranında açıklanamayan infertılıte denılen durum sözkonusudur.polıkıstık overde duzenlı adet goruyor olmanız olumlu.1 yıldır gebelık olusmaması durumunda dıger faktorler arastırılmalı .yumurtlatma ve/veya asılama ? nasıl bır yol ızlenmelı karar verılmelıdır.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back