Tahlil sonuçlarıma bakar mısınız lütfen??

BenMuge

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2007
383
9
296
merhabalar ben de pko lu olduğumu yeni öğrendim 25 yaşındayım 1.71 boyunda 50 kiloyum yapılan kan tahlilinde değerlerim şöyle çıktı
TSH 2.30
E2 65
FSH 9.95
LH 15.46
bende adet düzensizliği ilk regl olduğumdan beri var çok az da tüylenme var. dr um sonuçların normal olduğunu söyledi ilaç tedavisine gerek yok dedi istersen doğum kontrol hapı kullanabilirsin dedi. bekarım bu arada 4 ay sonra evlenicem ve tabiki çocuk sahibi olamam diye tedirgin oluyorum. tahlil sonuçlarımı yorumlarsanız çok memnun olurum teşekkür ederim şimdiden

merhabalar ben de pko lu olduğumu yeni öğrendim 25 yaşındayım 1.71 boyunda 50 kiloyum yapılan kan tahlilinde değerlerim şöyle çıktı
TSH 2.30
E2 65
FSH 9.95
LH 15.46
bende adet düzensizliği ilk regl olduğumdan beri var çok az da tüylenme var. dr um sonuçların normal olduğunu söyledi ilaç tedavisine gerek yok dedi istersen doğum kontrol hapı kullanabilirsin dedi. bekarım bu arada 4 ay sonra evlenicem ve tabiki çocuk sahibi olamam diye tedirgin oluyorum. tahlil sonuçlarımı yorumlarsanız çok memnun olurum teşekkür ederim şimdiden

merhaba,
kilo sorununuz yok görünüyor, adet düzensiliğinizin olmamamsı bundan da olabilir. ancak kan sonuçlarınız pcos için uyarıcı. şimdilik bir tedavi gerekmez ancak çocuk sahibi olmak istiyorsanız uzun süre korunmanızı önermem, 6 aydan uzun zamanda gebe kalamzsanız uzman görüşü almak için doktora başvurabilirsiniz. sevgiler.

Back