tahlil sonuçlarıma bi bakabilirmisiniz....

efsanehayat

Kün Fe Yekün , Rabbim ol der olur:)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
921
748
103
2 ay önce usg de pko teşhisi konuldu bugün ise hormon testi yaptırdım( adetin 2. günü ) sonuçlar bunlar, bebek istiyorum yorumlayabilir misiniz tecrübeli arkadaşlarım.

TSH: 3.49
SERBEST T4: 0.9
FSH: 3.9
LH: 3.75
ESTRADİOL : 93.74
PROLAKTİN: 19.15

Merhaba efsanehayat, bana da geçen hafta regl öncesi kontrolde usg'de pko teşhisi konuldu, adetin 4. günü yaptırdığım test sonuçları bu şekilde;

TSH 1.08 mIU/L
LH 7.43 mIU/mL
FSH 5.97 mIU/mL
Prolaktin 22.56 ng/mL
Estradiol E2 69 pg/mL

Eşimde morfoloji düşük olduğu için aşılama için klomen başladı doktorum ama sonuçlara baktığında hormon seviyelerini iyi dedi. Mukayese etmek istersen diye gönderiyorum.Acil şifalar...

Bir de bildiğim kadarıyla lh:fsh oranının 1:1 olması isteniyor, seninki de buna yakın, oranın 1 den uzaklaşması pko göstergesi, sen de bu durum yok gibi bir şey görünüyor.

Bir de bildiğim kadarıyla lh:fsh oranının 1:1 olması isteniyor, seninki de buna yakın, oranın 1 den uzaklaşması pko göstergesi, sen de bu durum yok gibi bir şey görünüyor.
Ben bende ne olduğunu anlamadım ki zaten , bi daha ki ay bi daha hormon tahlili yaptıracağım birde amh testi yaptırmayı düşünüyorum bir kaç kişi kafamı karıştırdı, E2 HORMONUM 93.74 TSH :3.49 FSH :3.9 Bunlar hamilelik için uygun değil vs dediler. ama hem burdan bülent hocaya gönderdim tahlillerimi hemde başka doktorlara sordum herkes normal bu tahliller diyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…