tahlil sonuçlarıma bi bakabilirmisiniz....

efsanehayat

Kün Fe Yekün , Rabbim ol der olur:)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
921
748
103
2 ay önce usg de pko teşhisi konuldu bugün ise hormon testi yaptırdım( adetin 2. günü ) sonuçlar bunlar, bebek istiyorum yorumlayabilir misiniz tecrübeli arkadaşlarım.

TSH: 3.49
SERBEST T4: 0.9
FSH: 3.9
LH: 3.75
ESTRADİOL : 93.74
PROLAKTİN: 19.15

2 ay önce usg de pko teşhisi konuldu bugün ise hormon testi yaptırdım( adetin 2. günü ) sonuçlar bunlar, bebek istiyorum yorumlayabilir misiniz tecrübeli arkadaşlarım.

TSH: 3.49
SERBEST T4: 0.9
FSH: 3.9
LH: 3.75
ESTRADİOL : 93.74
PROLAKTİN: 19.15

Merhaba efsanehayat, bana da geçen hafta regl öncesi kontrolde usg'de pko teşhisi konuldu, adetin 4. günü yaptırdığım test sonuçları bu şekilde;

TSH 1.08 mIU/L
LH 7.43 mIU/mL
FSH 5.97 mIU/mL
Prolaktin 22.56 ng/mL
Estradiol E2 69 pg/mL

Eşimde morfoloji düşük olduğu için aşılama için klomen başladı doktorum ama sonuçlara baktığında hormon seviyelerini iyi dedi. Mukayese etmek istersen diye gönderiyorum.Acil şifalar...

Bir de bildiğim kadarıyla lh:fsh oranının 1:1 olması isteniyor, seninki de buna yakın, oranın 1 den uzaklaşması pko göstergesi, sen de bu durum yok gibi bir şey görünüyor.

Bir de bildiğim kadarıyla lh:fsh oranının 1:1 olması isteniyor, seninki de buna yakın, oranın 1 den uzaklaşması pko göstergesi, sen de bu durum yok gibi bir şey görünüyor.
Ben bende ne olduğunu anlamadım ki zaten , bi daha ki ay bi daha hormon tahlili yaptıracağım birde amh testi yaptırmayı düşünüyorum bir kaç kişi kafamı karıştırdı, E2 HORMONUM 93.74 TSH :3.49 FSH :3.9 Bunlar hamilelik için uygun değil vs dediler. ama hem burdan bülent hocaya gönderdim tahlillerimi hemde başka doktorlara sordum herkes normal bu tahliller diyor,

Back
X