Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun yani sıra b12 176 ve folik asit düşük bu testleri araştırma hastahanesinde yaptırdım ve profesör gelip beni inceledi çok iyisin bu sonuçlara göre biraz daha iri ve erkeksi olabilirdin dedi ne demek istedi anlamadımiki yumurtalikta da kistler var
Canım iki yumurtalikta da 3er cm . sanırım hormonlardan kiloya müsait ve tuylenme bekliyordu iyisin kilo almamaya dikkat et demek istedi galibaCanim pek anlamadim bende yardimci olamicam :) iri ve erkeksiyi hic anlamadim zaten kistlerin kac cm
Canım iki yumurtalikta da 3er cm . sanırım hormonlardan kiloya müsait ve tuylenme bekliyordu iyisin kilo almamaya dikkat et demek istedi galiba
bi iğne oldum sonra adetle doğum kontrol hapı kullanmya başladım epey bi süre kullandım onu da sonra kontrole gitmedim ne durumda onu da bilmiyorum o zaman evli değildim şuan evliyim düzenliydi iki aydır 40 45 günde oluyorum hatta bu ay 46 gün oldu hala olmadım hamilelik yok bakalım ne çıkacakWooow benim 1 tane kistim vardi oluyordum :) peki tedavi verdimi
bi iğne oldum sonra adetle doğum kontrol hapı kullanmya başladım epey bi süre kullandım onu da sonra kontrole gitmedim ne durumda onu da bilmiyorum o zaman evli değildim şuan evliyim düzenliydi iki aydır 40 45 günde oluyorum hatta bu ay 46 gün oldu hala olmadım hamilelik yok bakalım ne çıkacak
canım adet olmam için tarlusal verdi sonra adetin üçüncü günü testlerim fsh 4.53 lh 9.03 prolaktin 16 diğer herşey normal sanırım tek problem lh yüksekliği ultrasonla bakılmadı klomen verdi doktor ve bir ay sonra yumurta takibine başlıcaz dedi kist var mı yok mu bakılmadı ben de anlamadım bu seferDr ne diyor bu 45 gune... bnm allaha sukur hep adetlerim duzenliydi
canım adet olmam için tarlusal verdi sonra adetin üçüncü günü testlerim fsh 4.53 lh 9.03 prolaktin 16 diğer herşey normal sanırım tek problem lh yüksekliği ultrasonla bakılmadı klomen verdi doktor ve bir ay sonra yumurta takibine başlıcaz dedi kist var mı yok mu bakılmadı ben de anlamadım bu sefer![]()
e2 yüksek olduğu için öyle söylemiştirBunun yani sıra b12 176 ve folik asit düşük bu testleri araştırma hastahanesinde yaptırdım ve profesör gelip beni inceledi çok iyisin bu sonuçlara göre biraz daha iri ve erkeksi olabilirdin dedi ne demek istedi anlamadımiki yumurtalikta da kistler var
Klomen başladım canım adet 3. Gün testlerim yapıldı ultrason istemedi klomen başladı direk bir ay sonra da yumurta takibine baslicaz dedi ama klomen sonrası iki gün sonra sanırım yumurtaya bakiliyomus şimdi farklı bi doktor düşünüyorum bu doktoru iyi dediler araştırmada doçent ama aklım karıştı bu durumda daKistin varmi yokmu diye bakmaliydi ama klomen baslicagi ve yazacagi gun bakabilir son bir muayene suan gerekli gormemistir ne.zaman baslicaksin klomene
Klomen başladım canım adet 3. Gün testlerim yapıldı ultrason istemedi klomen başladı direk bir ay sonra da yumurta takibine baslicaz dedi ama klomen sonrası iki gün sonra sanırım yumurtaya bakiliyomus şimdi farklı bi doktor düşünüyorum bu doktoru iyi dediler araştırmada doçent ama aklım karıştı bu durumda da
doğru söylüyosun canım bu tedavi hep o şekilde yapılıyo herkes bu şekilde yapmış anlamadım bana neden bir ay bekleme gibi bişey yaptı, işlerimin yoğunluğu geçince iyi bi doktorla tekrar görüşüp konuşucamKlomen basladiysa neden gelecek ay ultrasonla bakacakmis anlamasm. Adetin 5. Gunu baslanir ilac bittikten 2 gun sonra cagirir ultrasonla bakar yumurtanin gelisiminin kac mm geldigini ve iliskiye ne Aman baslaman gerektigini soyler... benmi yanlis anladim
doğru söylüyosun canım bu tedavi hep o şekilde yapılıyo herkes bu şekilde yapmış anlamadım bana neden bir ay bekleme gibi bişey yaptı, işlerimin yoğunluğu geçince iyi bi doktorla tekrar görüşüp konuşucam
Canım senin kan sayımın yapılmış galiba yanlış da anlamış olabilirim ama hormon bakilmamis gibi ne zaman yapıldı ki adetliylen mi yani ne şikayetle yapıldı testlerMerhaba arkadaşlar bende 3 yıllık Evliyim çocuğumuz olmuyor ve Anlamadığım bi kaç test yapıldı ve bazıları yüksek ve bazıları düşük çıktı ama bunların ne olduğunu bilmiyorum ne olur bana bu test hakkında bilgi verin
Canım 3 sayfalık test yapıldı adetin 3 günü testler hepsi normal ama bu testler verilen aralıklara uymuyor tüp bebek yaptırıcamda burada bulduğum bi kaç test vardı doktorada söyledim bu testleri yaptı ama hiç bilgi vermedi bende şimdi ne olduğunu bulmaya çalışıyorumCanım senin kan sayımın yapılmış galiba yanlış da anlamış olabilirim ama hormon bakilmamis gibi ne zaman yapıldı ki adetliylen mi yani ne şikayetle yapıldı testler
Ay sinir olurum şöyle bişey konuşmayan doktorlara bana da değerlerin normal dedi ben bebek düşünüyorum dedim bu değerler gebelige engel dedi neydi bilmem yani normal mi bozuk mu gel de çöz ışteMerhaba arkadaşlar bende 3 yıllık Evliyim çocuğumuz olmuyor ve Anlamadığım bi kaç test yapıldı ve bazıları yüksek ve bazıları düşük çıktı ama bunların ne olduğunu bilmiyorum ne olur bana bu test hakkında bilgi verin
Aynen canım bende sinir oluyorum ama yapacak bişey yok mecbur sadece devlet hastahanesinde yaptırınca böyle oluyor benim Bulunduğum ilde özel hastahane testleri doğru çıkarmıyor anlıycağın mecburumAy sinir olurum şöyle bişey konuşmayan doktorlara bana da değerlerin normal dedi ben bebek düşünüyorum dedim bu değerler gebelige engel dedi neydi bilmem yani normal mi bozuk mu gel de çöz ışte