Gebeliğe Hazırlık Tahlilimi Yorumlarmısın 😇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

limoncam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
129
38
98
36
3 yıllık evliyim. 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum. 1 dış gebelik geçirdim. Kürtajla sonlandı. Bu tahlili Adetin 3.günü verdim.
Yorumlarmısınız

Eklentiler

• 56E357F1-109A-4712-B965-FB14C7D3AAAC.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 92
3 yıllık evliyim. 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum. 1 dış gebelik geçirdim. Kürtajla sonlandı. Bu tahlili Adetin 3.günü verdim.
Yorumlarmısınız
Prolaktin estradiol amh bakılmadı bir de kesinlikle rahim filmi çektir k0rtajdan sonra gerekli hem de tıkanıklık varsa açılır hamile kalmayı kolaylaştırır

Prolaktin estradiol amh bakılmadı bir de kesinlikle rahim filmi çektir k0rtajdan sonra gerekli hem de tıkanıklık varsa açılır hamile kalmayı kolaylaştırır
Bakılmış işte hepsi prl prolaktin
E2 estradiol sadece amh eksik

Yorumlarmısınız
Benim fsh 9 çıkmıştı hayıt otu içtim 1 ay 8 düştü ama prolaktini normaldi benim içmeden önce içince yükseldi 2 ay prolaktin için ilaç kullandım gebe kalınca bıraktım ilacı hayıt otu onu yükseltiyor senin zaten yüksek içme bence dr danış o daha iyisini söyler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…