Tahliye süreci

Papatyagibi1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
197
48
18
31
Herkese merhaba,
İhtiyaç sebebi ile açılmış olan tahliye davası hakimin 2.duruşmada red kararı ile son buldu. Oysaki kiradayız ve farklı dairemiz yok. Kendi dairemize geçmek istiyoruz mevcuttaki ev sahibimiz bizi çıkarmak istediği için( ihtarname ve wp konuşmaları vs dedil olarak sunuldu) sizce istinafa taşınmalı mı? Örneğini yaşayan var mı?

Herkese merhaba,
İhtiyaç sebebi ile açılmış olan tahliye davası hakimin 2.duruşmada hakimin red kararı ile son buldu. Oysaki kiradayız ve farklı dairemiz yok. Kendi dairemize geçmek istiyoruz mevcuttaki ev sahibimiz bizi çıkarmak istediği için( ihtarname ve wp konuşmaları vs dedil olarak sunuldu) sizce istinafa taşınmalı mı? Örneğini yaşayan var mı?
Aaaa bismillah ne alaka ya ?
Ne diye bu kararı verdi ki hakim ?

Kiracının özel bir durumu mu var ? Hakim normal şartlarda tahliyesini vermesi gerekirdi tek konutunuz varsa eğer.

Aaaa bismillah ne alaka ya ?
Ne diye bu kararı verdi ki hakim ?
Şok içindeyiz. Bilmiyorum ne alaka dimi? Seneler öncesinde var olan evimizi ihtiyacımız olmadığı için satmıştık geçen sene adam bizi çıkarmak istediği için mecbur bizde dava açtık. Geçmişte olan o satışa takıldı heralde

Kiracının özel bir durumu mu var ? Hakim normal şartlarda tahliyesini vermesi gerekirdi tek konutunuz varsa eğer.
Tek konutumuz var hali hazırda. Geçtiğimiz senelerde satılan bir ev var bunu bahane etmiş olabilir mi ?

Kiracımız avukat demişsiniz. Bir boşluk bulup ordan girmediyse araya birilerini mi soktu ne yaptı 😔

Neticede elden çıkarılmış bir mal bahsettiğiniz ev bu mahkemeyi ilgilendirmez ki.
Madem eviniz varmış niye geçmediniz diye mi düşündü ne yaptı ben anlamadım bide kiracıya para ödeyeceğim böyle bir saçmalık var mı?

Tek konutumuz var hali hazırda. Geçtiğimiz senelerde satılan bir ev var bunu bahane etmiş olabilir mi ?
bahane etmeye hakkı yok ki
o zamanlar ihtiyaç olmuş satmanız gerekmiş satmışsınız
nedir yani zamanında elindeki evi satmışsın şimdi sürünmeyi hak ediyorsun gibi bi anlam çıkar o zaman ondan

bahane etmeye hakkı yok ki
o zamanlar ihtiyaç olmuş satmanız gerekmiş satmışsınız
nedir yani zamanında elindeki evi satmışsın şimdi sürünmeyi hak ediyorsun gibi bi anlam çıkar o zaman ondan
Zaten şartlar el vermeseydi davayı hiç açamazdık

Üst mahkemeye taşıyın ancak karşınızdaki avukat oldugu için net bir şey söyleyemiyorum. Bu davayı da kaybederseniz tüm masraflar size kalabilir😑

ya bunlar çok yanlış şeyler
zamanında ev denizinde yüzen birinin bile bir gün kiracısının yaşadığı evine ihtiyacı olabilir
hayat bu yani her şey gelebilir başa
ne anlayışsız bi kiracınız var
Birde terbiyesiz ohhhh diyip güle eğlene ayrıldı salondan

Back
X