Tahliye süreci

ya bunlar çok yanlış şeyler
zamanında ev denizinde yüzen birinin bile bir gün kiracısının yaşadığı evine ihtiyacı olabilir
hayat bu yani her şey gelebilir başa
ne anlayışsız bi kiracınız var
Yani ne yapmalıyım bilmiyorum adam evimi işgal etti diye birde üstüne ödeme yapacağım

Herkese merhaba,
İhtiyaç sebebi ile açılmış olan tahliye davası hakimin 2.duruşmada red kararı ile son buldu. Oysaki kiradayız ve farklı dairemiz yok. Kendi dairemize geçmek istiyoruz mevcuttaki ev sahibimiz bizi çıkarmak istediği için( ihtarname ve wp konuşmaları vs dedil olarak sunuldu) sizce istinafa taşınmalı mı? Örneğini yaşayan var mı?
Ben anlamadim.

Siz kiradasiniz, ayrica daireniz var.
Kendi mal sahibi oldugunuz daireyi mi tahliye etmek istediniz?

Dogru anladiysam konu da kalayim, bizde yakin zamanda boyle bir duruma dusecegiz.

Birde terbiyesiz ohhhh diyip güle eğlene ayrıldı salondan
son zamanlarda avukat kiracıların işleri fazlasıyla yokuşa sürdüklerini duyar oldum
allah herkese vicdan versin ya hakime rüşvet mi verdi ne yaptı anlamadım
böyle bi karar nasıl çıkabilir
ihtiyaç varsa o kiracı çıkmak zorunda

Adam avukat olduğu için işiniz biraz zor. Bu adam size İllallah ettirir. Acaba satma şansınız yok mu evi satsanız kendinize o parayla bir ev alsanız. Hatta evi satacağınız kişileri özellikle şöyle güçlü belalı birine satsanız. Ancak öyle kişiler anlar sizin kiracınızın dilinden

son zamanlarda avukat kiracıların işleri fazlasıyla yokuşa sürdüklerini duyar oldum
allah herkese vicdan versin ya hakime rüşvet mi verdi ne yaptı anlamadım
böyle bi karar nasıl çıkabilir
ihtiyaç varsa o kiracı çıkmak zorunda
Hiç bir fikrim yok ama ihtimaller arasında. Kendiside kaybedeceğinden emindi zaman dolduruyorum diyordu

Adam avukat olduğu için işiniz biraz zor. Bu adam size İllallah ettirir. Acaba satma şansınız yok mu evi satsanız kendinize o parayla bir ev alsanız. Hatta evi satacağınız kişileri özellikle şöyle güçlü belalı birine satsanız. Ancak öyle kişiler anlar sizin kiracınızın dilinden
Daire kv üstüne. O oğlum oturacak diyerek açtık zaten. Satacağını sanmıyorum hiç o konulara girmedik

Kiracılı evimiz satışta. Anlatsam roman olur :)

Benim halihazırda oturduğum bir evim ve kiraya verdiğim ikinci bir evim var. Bu kiraya verdiğim evi satmaya çalışıyorum şu an, üzerine ekleyip başka bir ev alacağım. Ancak şu an öyle olaylar yaşıyorum ki, almak istediğim eve taşındıktan sonra şu anda oturduğum evi satıp zeytinlik almayı düşünüyorum. İnsanlarla mücadele edecek gücüm kalmadı benim.

Kayınvalidenizin başka evi var mı ?
Delillerinizi zamanında sundunuz mu ?
Bir evi var ( kendi oturduğu) bir evi var bu mahkemelik olan daire. Şehirdısında bir yazlığı var. Farklı bir dairesi yok. Evet avukat aracılığı ile hepsini sunduk

Avukatın söylediği istinaftan %95 döneceği. Ama istinaf ne kadar sürer meçhul

Bir evi var ( kendi oturduğu) bir evi var bu mahkemelik olan daire. Şehirdısında bir yazlığı var. Farklı bir dairesi yok. Evet avukat aracılığı ile hepsini sunduk
2 ev + 1 yazlık. Ev sizin üzerinize olmadığı için yüksek ihtimalle üst mahkemede de aynı sebeple davayı kaybedersiniz gibi duruyor.

2 ev + 1 yazlık. Ev sizin üzerinize olmadığı için yüksek ihtimalle üst mahkemede de aynı sebeple davayı kaybedersiniz gibi duruyor.
Anlamadım. Ev kv üstüne. Birisinde kendisi oturuyor. Diğerinide alt soyu olan oğlunun geçmesi için tahliye davası açıldı. Yazlık ise bulunduğu ilden bağımsız bir yerde. Mevcut durumda dava açıldığında ve ilk duruşma görüldüğündede aynı durum vardı. Geçerli sebep nedir

Tek konutumuz var hali hazırda. Geçtiğimiz senelerde satılan bir ev var bunu bahane etmiş olabilir mi ?
Yok artık
Valla twıtterda fılan bu hakım savcıların rüşvetle neler yaptıgını anlatıp duruyolardıda bukadarıda pes
Gercekten ınsanların evlerıne çökmek bu
Nasıl hakım o kararı verırkı bence dava acılıyorsa o hakıme acın önce
Demekkı ortada bır ısbırlıgı var

Avukatın söylediği istinaftan %95 döneceği. Ama istinaf ne kadar sürer meçhul

İstinafa gitmemezlik sakın etmeyin.

Bir ilk derece mahkemesi hakiminin verdiği kararın; Üç, çok ama çok daha tecrübeli, vasıflı, liyakat sahibi hakim tarafından, yeniden değerlendirilmesidir, istinaf dediğiniz şey.
Kararın içeriğini yahut yerindeliğini ben bilemem, ama bu şekilde, son derece vasıflı hakimlere denetletmiş olursunuz işte hakimin kararını.

Avukatınızı dinleyin bence.

Son düzenleme:
Daire kv üstüne. O oğlum oturacak diyerek açtık zaten. Satacağını sanmıyorum hiç o konulara girmedik
Tamamda siz bunu soylemedınızkı
Sizin soyledıgınız bırtane evımız var kiradayız oraya gecmek ıstıyoruz
Ama sizin degilmiş yani
Mesela bızım burdada bırısı tahlıye davası actı
Kadın yurtdısından ıznıne geldıgınde kullanmak ıcın cıkartmak ıcın
Ama onunda kabul etmedı
Bır aylık gezmen ıcın kıracıyı cıkaramazsın demiş

Yani kendş evinde olsa sana vermıyolar😅

Ama sizin olay başkaymıs sizin ustunuze degılmışki ev

Tamamda siz bunu soylemedınızkı
Sizin soyledıgınız bırtane evımız var kiradayız oraya gecmek ıstıyoruz
Ama sizin degilmiş yani
Mesela bızım burdada bırısı tahlıye davası actı
Kadın yurtdısından ıznıne geldıgınde kullanmak ıcın cıkartmak ıcın
Ama onunda kabul etmedı
Bır aylık gezmen ıcın kıracıyı cıkaramazsın demiş

Yani kendş evinde olsa sana vermıyolar😅

Ama sizin olay başkaymıs sizin ustunuze degılmışki ev
Aynen keşke ilk konusunda yazsaydı direkt derdik bunu
O kadar masrafı mahkemeye verene kadar k.validen ile anlaşıp evi üzerinize alıp ihtar çekerek bu süreci takip etseydiniz.
Hiç bahsetmediniz bundan.
Avukat bu durumu bildigi için olayı kendi tarafına çevirmiş.
Sizin de yapacagınız bu idi.
K.validenle konusup evi size satış gösterecekti.

Back
X