- 30 Ocak 2013
- 29.418
- 43.905
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hidayet versin... (Kusura bakmayın ama ) Adama bak ya tohumu bende bir daha yaparım hesabı yapıyor resmen.Hayir benimle geldi doktoru duydun dimi dedigimde gelrcek ay tagillari satarim oyle gideriz diyor bende Ben giderim dedim aha yol orda neyle gideceksen umrumda degil dedi
Gelde sorumsuz adama anlat burda perisan olduk birde kayseri diyor bende dedimki sen ne perisanligi gordunki buna perisanlikmi diyorsun Ben kararimi verdim bizimkilerden borc alip gidecem dedim iyi ne halt yaparsan yap diyorÜniversite hastanesinde ne masrafınız olacak ki. En fazla yol masrafı olur. Çok geçmiş olsun
Sagol Allah razi olsun canimrabbim yardımcınız olsun canım
Malesef dogru soze ne denir.Allah hidayet versin... (Kusura bakmayın ama ) Adama bak ya tohumu bende bir daha yaparım hesabı yapıyor resmen.
Siz randevunuzu şimdiden almaya çalışın, sisteme bakın bi. Yoğun bir hastane olduğu için randevu işlemi uzun sürebilir. Yeşil alan olunca çabuk verilirse ne güzel.Gelde sorumsuz adama anlat burda perisan olduk birde kayseri diyor bende dedimki sen ne perisanligi gordunki buna perisanlikmi diyorsun Ben kararimi verdim bizimkilerden borc alip gidecem dedim iyi ne halt yaparsan yap diyor
Numarayi caldirdim yonlendirmeye verdiler aksam tekrar aricamSiz randevunuzu şimdiden almaya çalışın, sisteme bakın bi. Yoğun bir hastane olduğu için randevu işlemi uzun sürebilir. Yeşil alan olunca çabuk verilirse ne güzel.
Amin insaAllahrabbim şu mübarek günde evladını sana bağışlasın acil şifalar versin inşallah![]()
Yarina kaldi saat 5 te kapanmisValla doktor kadar bende şaşırmıştım ilk yazdığında böyle saçmalık olmaz o oraya göndermiş öbürü buraya kapı kapı dolaşmışsınız.
Alabildiniz mi randevu?
Sagolun onlarla konustum kocanin lafindan ckma diyorlar biz karismayiz diyorlarBenden sadece 1 yaş büyüksünüz ve yaşınıza göre yaşadıklarınız çok ağır gerçekten. Anne babanız sizinle hastaneye gitse olmaz mı? Tek başınıza giderseniz nasıl olur bilemedim, çocuğunuzla üstelik.
Kocanıza diyecek bir şey yok zaten bari dedeleri falan sahip çıksaydı size. Umarım düzene girer bir an önce hayatınız.
Diyorum diyorki benim bur suru derdim var bu da senin derdin olsunBu çocuk onunda evladı. Nasil bu kadar umursamaz olabiliyor ? İnsanlığını kaybetmis galiba.
Bize dugun falan yapilmadi ne altin nede esya.....Bir an önce randevu alın geçmiş olsun
Düğünden kalma altın varsa satıp yol masrafı yaparsınız.. Bu adamı da boşverin gelirse gelir gelmezse gelmez.
Ne derdi varmış afedersin ayininDiyorum diyorki benim bur suru derdim var bu da senin derdin olsun
Aslinda orasi cok karisik uzun meseleee ama ne olursa olsun evladin onune gecmemeli hic bir seyNe derdi varmış afedersin ayinin
Sagolun onlarla konustum kocanin lafindan ckma diyorlar biz karismayiz diyorlar
AminEtrafınızda bir tane akıllı yok. Allah acil şifa versin yavruya