oy kıyamam sana ya .. ne zaman dönecek canım martın sonunda mı yoksa haftasonu gelir mi yine
haftasonu gelicek canım...
mart ayındaki görevleri iptal oldu sevinmiştim bu ay sadece 2 haftacık ayrı kaldık sonra geldi...
ama sevincim çok sürmedi iptal olan görevleri nisana atılmış anlıcağın nisan ayı onsuz geçecek...
en kötüsü de doğum günümde olmayacak oluşu keşke mart ayında iptal olmamış görevine gitmiş gelmiş olsaydı
nazlıcım, siz dövme alyans düşünüyordunuz sanki, hala kararlı mısınız :)
bugün arkadaşlarımla konuşuyorduk dövme mevzusunu.. ben onurumun adını küçücük, şirincik bi şekilde yazdırmak istiyodum, hatta alyans olarak bizde mi yaptırsak diye düşünüyodum
ama kızlar günah falan diyo :26:
neden ki
kusum kımsenın ınancını sorgulamak ıstemem acıkcası ama ben günah oldugunu dusunmuyorum vucuda zarar vermek dogru degıl evet ama dırek bi ayet ınmemıs dövme yaptırmak günahtır diye.. Kına dövmeler hiç geçirmiyo diye biton yaygara yaptılar ama herkesin adetinde var kına gecesi elinde kına varken gerdege gırıyosun ozaman abdestın gene gecmez yani.. ben yaptırmayı hala dusunuyorum kusum evlilik yüzüğünün parmagına isimlerimizi yazdırıcaz italik şekilde inş
ben de senin gibi düşünüyorum.. nedeni mantıklı gelmiyo çünkü, saç boyatmakta günah olurdu dediğin gibi kınaya bile dediler..
ben de alyans fikrini çok sevdim. ama ben yüzükte takmak istiyorum yahu
amin canım.. hoşgeldin. senin ne kadar kaldı okulunun bitmesine?bizde 2013 diye düşündük ama nasip artık çünkü hayal kurarsın olmaz ya da aklında yokken birden olur o yüzden hayal kurmaya korkar oldum.tek engel okul işte ben hala okuyorum onun ise son senesi.5.seneye girdik bu sene.herkes dilediği sene evlenir inşallah.Aminn
iyi geceler minik kuşum ..nisan 15 de doğdum canım bennn
malesef dogum gunumde denizlerde olucak sesini duysam o bile kar dicem yani....
neyse kızlar iyi geceler sizeee öptüm
nisan 15 de doğdum canım bennn
malesef dogum gunumde denizlerde olucak sesini duysam o bile kar dicem yani....
neyse kızlar iyi geceler sizeee öptüm
günaydınnn
bir gün erken döndük biz tatilimizden aşkımı aradılar tugaydan gece geldik sabah işe yolladım onu bende yni uyandımm
napıosunuzz bakimm şekerlerrr ?
pelincimmm ayrıldınzmı siz evren le :26: yanlıs okumusumdur umarım:26:
Sibelimmm hoşgeldnz tatlımmmm:))
Önbalayı oldu sizinn için güzel de olduuuu
Görüşmüyoruz canım...
pelimiiimmm begenmenee cok sevındııımmm bende asık olarak aldım reybüşlerimiiGiziim valla cok denk geldiiikk bizdee kapanmak uzereydı ınss gıttıgımde mavıyı yada pembeyı bulabılırımmm
minnikkimmm bende gördüm göslüğünü yesinlerrr çok şeker cnm gülee gülee kullaann fotonuzda iyimişş hanii
dövme konusunda da senlee hemfikirim herkes günah dio ama ayet falan yok kesin günahtır die hem herkesin görüşleri dini şey kendine bence 3 yıldır dövmem var saten aşkıtoyu ikna etsem bende parmagımıza istiyorum isimleri ama o yanaşmıyoo
sagol kusuumm begenmenee sevıınndıımmbenım sevgılıcıktede dovme oldugu ıcın ıkna cabasına gerek kalmadı kusum, tek sorun suanda anneeemmm Ne olursa olsun vcuduna isim yazdırma dıyo bileğime bide annemim imzasını yaptırmayı düşüyoruumm hatta nişandan sonrada olabilir cunku kabuk baglama kısımları falan oluyo yaa düğünde düzelmiş olur heryerimiz senın dovmen ne kusuum ?
ayy ne güzel cnm ben ikna edemiorum malesef benimkini iştebenim bileğimde ilk dövmem var yıldızlar konu açmıstım htta konularda ekli cnm okadar sıkıldımki onlardan sildirmek yada üzerine başka bişi yaptırmak istiyorum belimde kelebek omzumdada melek var tatlımm 3 tanecikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?