'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu kesınlıkleee bagımlılıkk yapıooo cnm yaptırıncaa görursun baak artı ve görunmeyen bı yerde olması lazım benım ilk olunca 2 yıldız konduruvermıstık bileğee sımdı acaip sıkıldm tatto off kullandımm cıkarmadıdaa bboluda lazerde yok öle kaldı bkalımm şeklını değiştiririm en azından ya

hehe heryerımı dolduruyomusum bende italik sekılde yazıyıda cok begenıyorumm kuzuummm yuzuk parmaandaa

ilgimi çekti baktım bi kısmına gerçekten çok acıklı içim burkuldu bi ann
maça baktımm bi giiriymm deimiştimm beşiktaşlı gelinciklerr varsa burda hıhhh yanii
bolu:1-bjk:0

berfiniimm 16. bölümdeyim cok ektılendımm yaa ( Ben bjkliyim gelinnciğiiimmm bjk bu sezon kötü yaa ama yensede yenilsede dedik bidefaa :))

hehe heryerımı dolduruyomusum bende italik sekılde yazıyıda cok begenıyorumm kuzuummm yuzuk parmaandaa

kızlar benimde yüzük parmağımda sonsuz işareti var daha flört ederken yaptırmıştım =)
eşim asker olduğundan dolayı ona yasak ama o çok seviyor. bakalım prenses doğsun onun ismini istiyorum.

kızlar benimde yüzük parmağımda sonsuz işareti var daha flört ederken yaptırmıştım =)
eşim asker olduğundan dolayı ona yasak ama o çok seviyor. bakalım prenses doğsun onun ismini istiyorum.

benimkide yasak dio işte ya yaptırmıyoo
günaydınn bu aradaa aooww kimseciklerr yok mu ne ?
işee başladım bugünn ööfff cok sıkıcı yaa 1 hafta aşkımla onca güzel vakitten sonra gelde çalış

senin erkek arkadaşın asker mi pantera ?
oo asker eşleri toplandık Çağla'da var =)
günaydınlar herkese.

hoşbuldum canııımmm napıoosuuunnnn

ÇOK ŞÜKÜR napıyım çalışıyorum canım birde bu arada o gecenki face ekleme konusu vardıya benimkiyle kapatmıştım konuyu inanıyordum çünkü yapıcak insan alenen yapmaz askım zaten yapmaz he belki yapar erkektir ama güveniyorum ki kırmadıda bi baktım bu sabah arıyor konustuk ve direk AŞKIM BİLİYORMUSUN O GÜN FACE DE erkek yeğeni var demiştim ya xxx BAKMIŞ KENDİ FACE DİYE EKLEMİŞ SONRA DAYI K.BAKMA DEMİŞ BENİM SANMIŞTIM DEMİŞ ODA KALAYLAMIŞ YENGENLE ARAMIZ BOZULUYORDU DİYE..:26:
Bende aferin dedim dün akşam oyun oynuyorduk çıkalım dedim tamam dedi banyo yapıcaktı o bi baktım cıktık acık face neyse cıktım sonra sabah face acıkmı giriyorsun dedim ya ablam bakıcaktı nete kapamadım hemen banyoya gittim dedi aferin yine dedim ya senin adına bana garezi olan biri bişey yollasa senin adına dedım SANA KİMSENİN GAREZİ OLAMAZ DEDİ NİYE OLSUN olurmu olur dedim...BENİM FACE PC AÇILINCA OTAMATİK AÇILIYOR BİLİYORSUN DEDİ OLDU DEDİM BAŞKA ODA HAKLISIN KAPATIRIM ARTIK GİRDİĞİM ZAMAN ŞİFREMİ GİRERİM DEDİ Bİ ZAHMET DEDİM TAMAM DEDİ BAKALIM

yaaaa boşaa yordun kafanııııı gördüün müü Ben yavastan gıdıyorum kuzucuklarım ozleyın benıı emiii yeniçiftliğin yolları taştaann yazlık cıkardın sen beni baştan diyerekteeenn yollara düşüyorum

EVET CANIM YA BİRDE ŞU DÜN ANLATTIGIMA ÇARE BULUNSA BENDEN İYİSİ YOK YA AMA İŞTE O BİRAZ ZOR
Nie gidiyorsun cnm ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…