'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

h.b.canım ben 3.sınıftayım daha evet aileler biliyor.zaten aynı şehirdeydik sonra aynı okulu kazandık :):).çok isteyince olmaz ya işte bende korkuyorum olmaz diye sonuçta kısa bir ilişkim yok biterse üzülürüm.

nbr bebeklerııımmmmm
iyilik bebişim senden nbr

hayırlısı olsun canım..
evlilik düşünecek boyuta gelmişse artık sağlamdır o kolay kolay bitmez

iyiyim canım.. gün boyu evdeydim ben de bakıyordum buraya arada ama kimsecikler yoktu pek..

bizde annemle bikaç saat çıktık bugün..aşkoşların ablaları halası falan var mangal yaptılar şimdi tatlı yapıormus 6dan beri 5dk.sesini duydum 1de msj hala bekliyorum hizmeti biterse banada sıra gelicek

aşkını kıskanırmııış :)
canım misafir işte, surat yapamaz ki onlara da.. hem o seni çok seviyo ki bunu düşün :)

kızlarr günaydın

cuma gecesinden beri dışarlardayım çok çok yoruldum pazar günü maltepe sahilinde çok güzel biryerde arkadaşlarla kahvaltı ettim

ve kendime ciciler aldım deri sırt çantası istiyordum krem renk bide krem pantolon ve siyah dantel mango elbise aldım :))))))))) bide bideee çiçekli düğmeli triko ve kolları katlaması çiçekli olan bleezar ceket onlarıda alırsam mutlu olcam :)))))))))

bugün yorgunum ama herkes iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…