'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu sabah bende öle kalkamadım ya gece de yatamadım sabah aşkoşla konustuk ölee 2kelime çıkıyor ağzımızdan 5dk.ağzımız esnemekten kapanmıyordu

sabhları bizde öleyizz ya
sevgilin şimdi çalışıyomu senin yağmur bi ara çıkarılmıştı sanırım :26:

aşka kavuşmak ne zamandan beri yorgunluk oldu antiromantiik hatun gelirse kalıcak zateen yagcaksa persembeden sonra yagsın yaaa iremde gelllceeek cunkuuu sibelim en nefret ettıgım saat dilimi bu benımde yaaa

aşka kavuşmak ne zamandan beri yorgunluk oldu antiromantiik hatun gelirse kalıcak zateen yagcaksa persembeden sonra yagsın yaaa iremde gelllceeek cunkuuu sibelim en nefret ettıgım saat dilimi bu benımde yaaa

nazımm boşver yağmuru karı sen yaah aşkıtonn yanında olsunda boşverr
bu arada pelin gelmedimi yaa daha :26: facede çanakkalede yazıoduu hala ordamıkii :26:

pelimkoo en son şakirin yerindeydi facede orkiideem hoşgeldin canımmmmm Ben artık yavaştan kaçoore bebekleriim çarşıya cıkıcaz alışverıse hepiciinizii büssürü öpüyoorum duaa ediiinnnde yagmur bulutları kışkışlasın burdan

güünydııınn giziim güle güle kullan cicileriiii Nilikoo geldimi adayaa

kuuzum niloş gelmedi haftaya görüşürük belkim

nazlım ne güzel inşallah sevgiliciğin gelirde vakit geçirirsiniz

bende 23 nisanda tatilim 2 günde yıllık iznimi kullanıp onun sınavlar benim işler yoğunlaşmadan biryerlere gitmek istiyorum hayaller kuruyorum ne güzel olur yaa

Helllööööööööööööööööööööööööööööööööööö bebikollaaaaaaaaaarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…