bu sabah bende öle kalkamadım ya gece de yatamadım sabah aşkoşla konustuk ölee 2kelime çıkıyor ağzımızdan 5dk.ağzımız esnemekten kapanmıyordu
hayatım üzgünüm ama hava durumuna bak meteoroloji uyarıyor 10-12 derece sıcaklık düşücek ve sağanak salı çarmbadan sonra geliyor diyordu ama
inş.yarından sonra gelir:18: olmadı haftaya buluşun kısmet canım çocugu yorma yahu oraya günübirlik:44:
aşka kavuşmak ne zamandan beri yorgunluk oldu antiromantiik hatungelirse kalıcak zateen yagcaksa persembeden sonra yagsın yaaa iremde gelllceeek cunkuuu sibelim en nefret ettıgım saat dilimi bu benımde yaaa
aşka kavuşmak ne zamandan beri yorgunluk oldu antiromantiik hatungelirse kalıcak zateen yagcaksa persembeden sonra yagsın yaaa iremde gelllceeek cunkuuu sibelim en nefret ettıgım saat dilimi bu benımde yaaa
nazımm boşver yağmuru karı sen yaah aşkıtonn yanında olsunda boşverr
bu arada pelin gelmedimi yaa daha :26: facede çanakkalede yazıoduu hala ordamıkii :26:
sabhları bizde öleyizz ya
sevgilin şimdi çalışıyomu senin yağmur bi ara çıkarılmıştı sanırım :26:
yok canım o dün gelicekti akşam biz cumartesi akşama doğru konuştuk msjlaştıkta çanakkaleye giderken
evet canım 1ay oldu sanırım çalışıyor bakalımdiyelimde bişicik olmasın
hehehh tamda onu sormustum bıda :)
şimdi ne iş yapıo tatlımm ?
aynenn kuşumm çalışsınn tabi inş bişicik olmaz
aynı sektör cnm değişmez kolay kolay
hoşgeldin orkideeeeeeeeeeee
güünydııınngiziim güle güle kullan cicileriiii Nilikoo geldimi adayaa
pelimkoo en son şakirin yerindeydi facedeorkiideem hoşgeldin canımmmmm Ben artık yavaştan kaçoore bebekleriim çarşıya cıkıcaz alışverıse hepiciinizii büssürü öpüyoorum duaa ediiinnnde yagmur bulutları kışkışlasın burdan
hışbuldum yağmurum. tatilin verdi neşeyle mutlu sabahlar
ne tatili canım bu acep? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?