günaydın bebişlerrr yeni gelinciğimiz de hoş gelmiş sefalar getirmiş :)) dün palladiumdaydık bi elbise almıştım onu değişmeye gittik onurla o kadar çok mağaza dolaştıkki çok yorulduuuu ve english home girdik pek bir şey bakamadım yoruldu diye ama bir tane pike aldım bazı ürünlerde %25 bazı ürünler de %50 indirim var kızlar. ben de bu pembe olan pikeyi 30 tlye aldımmm çok hoşuma gitti :) yine gidip bakıcam
Eki Görüntüle 484471
hoşgeldiinnnnnn
nasıl bi mekan istiyosun ki canım ?
hosbulduumm :)) evett evettt bendee seniii hatırlıyor gibiyimm acaba benim açtığım konulardan mı nişan&söz dönemimde cok fazla buralardaydımm :))
merhabaaaaa, haklısın bu mekan işleri cok zoorr oluyorr.. bende arastırdım gidip konustum artık bi yer belirledim nisanlım 38 gün sonra askerden gelicek o da görsün mekanı 22sine kapatıcaz.. bu yıl ramazan daha erken tarihli olucak yaa yer bulmak zor olucakmıs tarih belirliyse mekanı kararlaştırmak gerekiyormuş sen nasıl bi yer düşünüyorsun ??
siz nereyi belirlediniz? ben kır düğünü istiyorum ama biraz fiyatlar uçuk .kişi başı 60/70 den başlıyor. sosyal tesislere bakmaya başladım. haftasonu nişanlımla tcdd fenerbahçe tesislerine bakmaya gideceğiz deniz kenarında güzel bir yere benziyor.tarihi 1 haziran olarak belirledik. 2 ay içerisinde kararlaştırıp tutmak istiyorum mekanı kii o streste çıksın aradan
ben avrupa yakasındayım, benimki de inşallah kır düğünü olucak, yemekli aynen bizim fiyatlarda bayağı bir uçuk kayınpederimle kayınvalidem ayrılar kayınpederim düğünü ben yaparım dediği için düğün konusunda rahatız. bahçeşehirde benim baktığım yerin açtığım konularda resimleri var.. sosyal tesislerde de cok güzel oluyor düğünler bence oralarada kesin bakmalısın
tünaydın güzeller,
nasılsınız bakalımm
ben gece hafif bir gerginlik sonrası şuan iyiyim. gece geç yattık yine 4tü. konuştuk telefonu kapattık. biz telefonu kapadıktan sonra bana iyi geceler seni seviyorum gibi bir mesaj atar. 15dk geçti bekliyorum bende cevap yazıcam sonuçta, yok mesaj falan. bende uyudun galiba yazdım. uyumadım yazmış ardından da mesajını yazmış işte. bende açtım ağzımı, yatağındasın yatmaya hazırlandın, telefonu kapadık, 15dakikadan fazla oldu ne yapıyorsun bu sürede çok merak ediyorum, gerçekten bir derdin yada bana söyleyemediğin bişey olduğunu düşünmeye başladım dedim. bişey yok aşkım uyuyalım hadi yazmış. uzatmadım uyumaya çalıştım ama kafamda binbir düşünce.
ya maddi bir sorun var bana yansıtmıyor maddi konularda hiç konuşmayız ben kaç para kazandığını dahi bilmem konuşmak istemez bu konuları benimle.
ya ayrılmak istiyor söyleyemiyor.
ya da başka biri var.
bunlar benim tezlerim tabi. kuruyor da olabilirim. normal günlük mesajlarımızda konuşmalarımızda hiç bir sorun yok. ben çalışmadığımdan yazlıklarından bi komşularına söylemiş iş için bana iş bulmaya çalışıyor cv mi falan yolladım hatta pazartesi. ayrılmak istese böyle bişey yapmazdı. ne biliyim kafam bi dünya. pazar günü görüşünceye kadar sorun çıkarmıcam. yüzyüze olunca ben onu her türlü çözerim, anlarım. başka fikri önerisi olan varsa açığım. yada saçmalıyorsam onu da söyleyebilirsiniz, alınmam yani
Haticem kardeşin kimyagermiş okudum pek mutlu oldum
sayfiye güzel yer gerçekten.. ama sana event gardenı da öneririm ... ewt sosyal tesislerede başlıcaz işte bu haftasonu bakmaya..sizi düğün ne zaman?
event garden gercekten cok güzel bir yer sarıyer tarafında cok ama cok güzel yerler var bizim tek sıkıntımız yol problemi nişanlımın ailesi bahçeşehirde oturuyo kısmetse bizde bahçeşehirde oturucaz bizim su anki evimizde bahçeşehire 10 dk yakınlıkta uzak kalıyor sarıyer tarafı bu taraflarda da güzel olan bir tek burayı beğenebildim..
22 haziranda okullar kapandıktan 1 hafta sonra
size katılıyorum kızlar keisnlikle belediyenin tesisleri de çok güzel..mekan ve gelinlik için en geç 6 7 ay öncesinden bakmak gerekiyormuş.tabii balayını da unutmamak lazım
gerçekten öyle florya tesislerinde bir düğüne gitmiştim çok güzellldii..
ya ben o kadar heyecanlıyım ki herşeyimi hazırladım, mekanı belirledim, gelinliğimide seçtim, evimin eşyalarına kadar karar verdim balayınıda planladım :))))) sadece gidip alıcaz, gelinliği diktiricez, yaptırılıcakları yaptırıcaz o kadar sizde benim gibi misiniz :)) tek dileğim bi aksilik çıkmaması(
ben çok kararsızım valla aylardır bakınıyorum daha hangi yemek takımını alacağıma bile karar vermedim :) ama sürekli araştırıp geziniyorum.hoşuma gidenleri alıyorum.
cnm yastık kılıfları yok sadece pikesi var ama bu akşam bi english home gidip yastık kılıflarını da alıcamm :) içine beyaz bir çarşaf sererim olur biter :)
geçen akşam da bir şeyden huylanmıştın sen huzur konusunda.sizin ilişkiniz ne kadardır devam ediyor canım? bazen erkekler her zaman romantik davranmayabiliyor önemsememek lazım ama bazen de biz kadınlar hissediyoruz anlıyoruz biş gariplik olduğunu. başka birine hiç ihtimal vermiyorum. büyük ihtimalle seninle paylaşamadığı bir derdi var.ayrılacak olsa dediğin gibi sana iş bulma çabasında olmaz sahiplenmezdi hayatım
event garden gercekten cok güzel bir yer sarıyer tarafında cok ama cok güzel yerler var bizim tek sıkıntımız yol problemi nişanlımın ailesi bahçeşehirde oturuyo kısmetse bizde bahçeşehirde oturucaz bizim su anki evimizde bahçeşehire 10 dk yakınlıkta uzak kalıyor sarıyer tarafı bu taraflarda da güzel olan bir tek burayı beğenebildim..
22 haziranda okullar kapandıktan 1 hafta sonra
o zaman da huzursuzluk konusuydu, uyuyamıyordu bende neden uyuyamıyorsun, huzursuz musun benimle mi ilgili demiştim o da sıcaktan ve hastayım demişti.
bizim ilişkimiz 4.5aylık bebek daha. öncesinde 3 ay o beni seviyordu ben istememiştim. daha ilk günden evlilik hayalleri kurdu, 1ay içinde ailesiyle tanıştım. onu da dün anlatmıştım. ona kalsa 1 ay bile beklemeyecekti. sonrasında yine ailesiyle görüştüm bana devamlı selam yolluyorlar, soruyorlar. ablası var evli, onun çocuklarının kreş gösterisi olmuştu, bütün aile gittiler beni de davet ettiler ayırmadılar aileden sağolsunlar. yani evlilik hayali değil sadece, gerçekten niyetimiz belli.
benim bu paranoyakça davranışlarım hep eskinin izleri. eski ilişkimde hep durduk yere terk edildim. bi an seni seviyorum deyip bir saat sonra arayıp sormayan ayrılıyorum dahi demeyen birisiydi. bunu aşmam lazım. çünkü Onur benden ayrılmayı bırak bana küsmüşlüğü yoktur. bazen küstün mü derim, aramızda ne küsmesi asla der. ben Onuruma haksızlık ediyorum galiba. Allahtan ona bişey yansıtmadım bunları kendi içimde düşündüm yansıtmıcam da. ama gözlemlicem bakalım bi derdi varsa da anlamaya çalışıcam.
benim nazımı kahrımı kimse çekmez yahu
Ahhh yavrum senin neyin var lokum gibi hatunsun.
bişey yok aslında elle tutulur gözle görülür, sırf saçmalıyorum işte Çok güldüm Mervem Allah da seni güldürsün
Kızlaaaaaaarr sizee birr sorum olucakkkk cünkü karar veremiyorummm, öncelikle ekte günlük kullanacagım yemek takımım var
Asıl sorum şu çatal bıçak takımını resimdekinin aynısından aldım ama bunu misafir için mi kullanmalıyım yoksa günlük mü karar veremiyorumm siz ne dersiniz?
Daha misafir için yemek takımı almadım sadece bunu gördüğümde hem indirimdeydi hemde hiç olmadı günlük kullanırım diye düsündüm.
Eki Görüntüle 484708 Eki Görüntüle 484709 Eki Görüntüle 484710 Eki Görüntüle 484711 Eki Görüntüle 484712
Öyle tabi kız.Kavgayı uzatmazsın,alttan alırsın,küs durmazsın.
Ben inatçı keçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?