'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

12 kişilikse misafir için kullan cnm bundan daha gösterişlisini bulursan da misafir için kullanabilirsin. bu arada yemek takımını nereden kaça aldın çok hoşuma gitti

:)) bende senin gibiyim aynı ...çok tez canlıyım. ama daha 9 ay var sanki erken davranıyorum gibi geliyor ?

bence günlük kullan. ben pek çeyiz mevzularından anlamam ama kaşıkları gözüme küçük geldi. fotoğraftan da olabilir. gerçi küçük daha kibar olur. bu ara terazi burcuyum, kararsızım yani bende

fotografta kücük cıkmıs yada tatlı kasıkları olabilir normalde normal standart çatal bıçak takımı ebatlarında.. :)

12 kişilikse misafir için kullan cnm bundan daha gösterişlisini bulursan da misafir için kullanabilirsin. bu arada yemek takımını nereden kaça aldın çok hoşuma gitti

12 kişilik canım hisarda indirim vardı hosuma gitti o an aldım.. Yemek takımınıda boyner home dan aldım o da 12 kişilik yalnız söyle bir sıkıntı var takımı kendin yapıyosun her tabak ayrı ayrı satılıyor. Ben indirimden aldım 1.200 lira verdim ama yanında bi sürü ekstra servis tabaklarından aldım. Günlük kullanıcam bunları ama tam takım acınca cok güzel oluyor.

:)) bende senin gibiyim aynı ...çok tez canlıyım. ama daha 9 ay var sanki erken davranıyorum gibi geliyor ?

:)) ay desene yalnız degilim aslında erken degil en azından hazırlıklar tam basladıgında icimizde birsey kalmaz fikrimiz degisse bile keske ona da baksaydım buna da baksaydım demeyiz icimize siner.. 9 10 ay dedgin gelir geceer :)) ben nişanımı böyle sabırsırzlıkla bekliyordum cok heyecanlıydım nişanlandım üzerinden 1 senee geçtii bile :))

Son düzenleme:

hehe :) benimde valla 8 ay olmuş dün gibi :) ohooo mobilya bakk gelinlik bak ve bunlar kaba işler, birde ince detaylar var( gelin buketi ayakkabısı, gelin arabası, saç makyaj , süs objeler v.b.tabi bunlar daha ileriki şeyler) ama onlara kadar düşünüyorum. çok stres oluyorum herşey istediğim gibi olmazsa diye korkuyorum

gercekten bende senin gibiyimmm, kafamda herseyi belirledim hatta istedigim gibi olanların resmlerini aldım, tek düsünmedigim bakmadıgım sey davetiyeyle nikah sekeri ona da daha var bu kadar abartmıym dedim kendi kendimee.. olucak insalllahhhh hersey istedigimiz gibi olucakk ve rüya gibi bir düğünlee evlenicez :) stres olursan o kadar aksine gider islerr daha cok zamanımız var

hevesini kacırmak gibi olmasın ama benden sana tavsiye, evlenen herkesden aynı seyi duyuyorum cunku

bu kadar cok hayale kapılma cunku o gun geldiginde nası olcak ole oluyor... gozunde cok buyutme herseyi bence bu kadar bu kdr cok hayal kurunca en ufak olumsuzlukda dugun gunu rezil olabilior

kafanda belirledigin seyler olsun ama akısına bırakmayı da bil... cok mudaheleci olmamak hersey birebir dusundugum gibi olsun diye takmamak lazım bazen

öenmli olan surec değil cunku sonuc

cıraganda da evlensen memnun edemiceksin kimseyi ki burda cıraganda dugune gitmiş tipler var samimi bulmadıklarından falan yakınıolar dusun... hiç eglenemedik nası dugundu diolar

o yuzden kafana cok takma ole her detayı...

doğru söylüyorsun. amaç zaten mutlu etmek değil kimseyi. kendim mutlu olayım içime sinsin yeter. ama geriye dönüp baktığımda da keşke orayı tutmasaydık, yada keşke şunu şöyle yapmasaydık dememek için çok araştırıyorum. ama tabi yinede herşey planladığın gibi gitmeyebiliyor.

iyiyim canım benim seni gördüm çok daha iyi oldum
diğer kızlar yok bugün herkes yoğun galibaa
gizomu göremedim ben sanki uzun zamandır :26:

ben bi 22 haziran daha buldum çağlam
bi de 1 haziran var senden 1 gün önce evlencek arkadaş

Son düzenleme:

gizot oructan dolayı sanırım biraz halsiz sevdicegi de gondercek ya son zamanları degerlendirio sanırım

22 haziran cok var kuzum ya bizim burdan da baska bolumden 3 arkadas 22 haziranda evleniooo

senin tarih efsunlandı ben sana diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…