Kızlaaaaaaarr sizee birr sorum olucakkkk cünkü karar veremiyorummm, öncelikle ekte günlük kullanacagım yemek takımım var
Asıl sorum şu çatal bıçak takımını resimdekinin aynısından aldım ama bunu misafir için mi kullanmalıyım yoksa günlük mü karar veremiyorumm siz ne dersiniz?
Daha misafir için yemek takımı almadım sadece bunu gördüğümde hem indirimdeydi hemde hiç olmadı günlük kullanırım diye düsündüm.
Eki Görüntüle 484708 Eki Görüntüle 484709 Eki Görüntüle 484710 Eki Görüntüle 484711 Eki Görüntüle 484712
hoş geldin yuvaya :)))
hoş buldum komşucummmyoklugumda kimsecikler kalmamıs ama :44:
gerçekten öyle florya tesislerinde bir düğüne gitmiştim çok güzellldii..
ya ben o kadar heyecanlıyım ki herşeyimi hazırladım, mekanı belirledim, gelinliğimide seçtim, evimin eşyalarına kadar karar verdim balayınıda planladım :))))) sadece gidip alıcaz, gelinliği diktiricez, yaptırılıcakları yaptırıcaz o kadar sizde benim gibi misiniz :)) tek dileğim bi aksilik çıkmaması(
eeeee hani kimsecikler yok???
nerde bu devlettt nerde bu milleeeet.... 2013 gelinleriiiiii dayanamayıp kactınız mı
bence günlük kullan. ben pek çeyiz mevzularından anlamam ama kaşıkları gözüme küçük geldi. fotoğraftan da olabilir. gerçi küçük daha kibar olur. bu ara terazi burcuyum, kararsızım yani bende
12 kişilikse misafir için kullan cnm bundan daha gösterişlisini bulursan da misafir için kullanabilirsin. bu arada yemek takımını nereden kaça aldın çok hoşuma gitti
:)) bende senin gibiyim aynı ...çok tez canlıyım. ama daha 9 ay varsanki erken davranıyorum gibi geliyor ?
burdayız burdayızz :))
:)) ay desene yalnız degilim aslında erken degil en azından hazırlıklar tam basladıgında icimizde birsey kalmaz fikrimiz degisse bile keske ona da baksaydım buna da baksaydım demeyiz icimize siner.. 9 10 dedgin gelir geceer :)) ben nişanımı böyle sabırsırzlıkla bekliyordum cok heyecanlıydım nişanlandım üzerinden 1 senee geçtii bile :))
hehe :) benimde valla 8 ay olmuş dün gibi :) ohooo mobilya bakk gelinlik bak ve bunlar kaba işler, birde ince detaylar var( gelin buketi ayakkabısı, gelin arabası, saç makyaj , süs objeler v.b.tabi bunlar daha ileriki şeyler) ama onlara kadar düşünüyorum. çok stres oluyorum herşey istediğim gibi olmazsa diye korkuyorum
hehe :) benimde valla 8 ay olmuş dün gibi :) ohooo mobilya bakk gelinlik bak ve bunlar kaba işler, birde ince detaylar var( gelin buketi ayakkabısı, gelin arabası, saç makyaj , süs objeler v.b.tabi bunlar daha ileriki şeyler) ama onlara kadar düşünüyorum. çok stres oluyorum herşey istediğim gibi olmazsa diye korkuyorum
hevesini kacırmak gibi olmasın ama benden sana tavsiye, evlenen herkesden aynı seyi duyuyorum cunku
bu kadar cok hayale kapılma cunku o gun geldiginde nası olcak ole oluyor... gozunde cok buyutme herseyi bence bu kadar bu kdr cok hayal kurunca en ufak olumsuzlukda dugun gunu rezil olabilior
kafanda belirledigin seyler olsun ama akısına bırakmayı da bil... cok mudaheleci olmamak hersey birebir dusundugum gibi olsun diye takmamak lazım bazen
öenmli olan surec değil cunku sonuc
cıraganda da evlensen memnun edemiceksin kimseyi ki burda cıraganda dugune gitmiş tipler var samimi bulmadıklarından falan yakınıolar dusun... hiç eglenemedik nası dugundu diolar
o yuzden kafana cok takma ole her detayı...
nerde bu devlettt nerde bu milleeeet.... 2013 gelinleriiiiii dayanamayıp kactınız mı
çağlam gelmişşşş
evettt kutlama yapıyoruzzzz
iyiyim canım benim seni gördüm çok daha iyi oldum
diğer kızlar yok bugün herkes yoğun galibaa
gizomu göremedim ben sanki uzun zamandır :26:
ben bi 22 haziran daha buldum çağlam
bi de 1 haziran var senden 1 gün önce evlencek arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?