'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay keşke bnmkisi almasa.. acayip rahatsız oluyorum bana hediye almasından:S
daha öncede söyledimya öğrenci böyle içim gidiyor

Biliyorum canım Malkara'da mıydı, Tekirdağ da mı?

Ben bekliyorum vallahi. İlk doğum günümüz çünkü Ben ona isme özel koldüğmesi yaptırmıştım

ilk doğum gününüz mü hımm bizim hediye seçeneğimizde bitti ya aklıma bişey gelmiyor öyle herşeyide almadık ama Tekirdağ'da cnm

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrr

22 ocak da benimkinin dogum günü ama daha hiçbişey dusunemedim

zaten o tarihte yanımda olmayabilir ingiltere de olabilir :2:

dondugunde veririm hediyesini heralde.. sevgili kitabı yapıcam kesinn ama baska naparım daha dusunmedim gecen sene saat almıstım

gitcegini ogrendigimden beri pek hevesim kalmadı zaten pıff

sevgili kitabı ne ya adın neydi bu arada:) bn berfin

sevgili kitabı

inanılmaz güzel bişey bayıldım tek kelimeyle bana böyle bi hediye gelseydi eminim çookk mutlu olurdum,,, ama erkeğe verilebilecek bi hediye gibi gelmedi hani biraz çocuksu ya kızlara göre sanki,,,

Canımm üzülme. O da almak istemez mi, ister tabii. Ama durumu kötüyse zorlama sende. Aslında ben tektaş sevmem bile. Ama yüzük olacaksa parmağımda o sekilde olabilir suan için ancak.

ben tektas istedim ama yok almam dedı boşa dedı bende sustum ama tabiki isterdim bir süpriz yapsın 81 güns onra d.gnüm mesala o sıralar teklif etmek istiyormus ama olmıcak neyse ama annem çok katı kuyumcuda olupta eger takmazsa vermem seni diyor halaaaaaaaaaa oda almam diyor 500 dahi olsa almam diyor pislik

Canımm üzülme. O da almak istemez mi, ister tabii. Ama durumu kötüyse zorlama sende. Aslında ben tektaş sevmem bile. Ama yüzük olacaksa parmağımda o sekilde olabilir suan için ancak.

bn çok seviyorum.yani alyansın yanında güzel duruyor:)
ama şuan alsa kabl etmem:)
boşuna masraf yapmasın die:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…