ben tektas istedim ama yok almam dedı boşa dedı bende sustum ama tabiki isterdim bir süpriz yapsın 81 güns onra d.gnüm mesala o sıralar teklif etmek istiyormus ama olmıcak neyse ama annem çok katı kuyumcuda olupta eger takmazsa vermem seni diyor halaaaaaaaaaa oda almam diyor 500 dahi olsa almam diyor pislik
bn çok seviyorum.yani alyansın yanında güzel duruyor:)
ama şuan alsa kabl etmem:)
boşuna masraf yapmasın die:S
Ben inci şeklinde istiyorum asmicim:90:
berfin çağla bnm adımm
ece bende merak ettim yaaa eminim super olmustur ben biraz inceledim tam bize uygun seyler vardı
hayatcım benimkisi cocuk gibidir zaten o yuzden bu sevgili kitabı tam benimkine gore gorunce gozleri ısıldar eminim
cottonsugar;
butun tektaslar pırlanta degilki... herkes tektasım var diye geziyor koca koca taslıları seciyor ama onların cogu gercek pırlanta degil
illa pırlanta olmasına gerek yok ben ogrnciyken cocugun teki bana asıktı ve kuyumcudan o zamanlar 100 liraya aldıgı tektasla evlenme teklifi etmişti dogum gunumde
onemli olan burda sembolik anlamı bence iş inada bindiyse bilemem ama senin istedigini biliyorsa pırlanta alcak durumu yoksa ole bişey alabilir
pırlantayıda daha sonradan durumunuz duzelince alır
evet cnnm bize uygun çok şey var
o pırlanta tek taş gözüme giriyordu evlenme teklifi aldığımda
aaaaaaaaaa ben bunun setini dugunde aldırıcamhatta baktık kuyumcuda
ama anneme begendiremedik
annem komple pırlanta olanları begeniyo gerdanlık tarzı bunun kolyesi cok kibardı incilerin etrafında minik pırlantalar vardı ama annem hanfendisi begenmedi nası ikna edicem bilmiorum herseyime karısıyo :76:
güzelmiş benim inci setime benziyor aşkım sağolsun özel günler dışında da hediye almayı sever
çokmu kocamandı pırlanta tektasın((((((
canım tasın buyuklugu degil pırlantanın karatı artırırı degeri bizim kuyumcu ole dedi ne kocaman taslar var ama karatları dusuk uzulmeee lutfen sana daha neler neler alır sevgilin durumu bi duzeltsın hersey ole ha demeye olmuyo ki
yası kac sevgilinin? eger kucukse bizimkilerle en azından benimkiyle kıyaslama cunku benimki 27 yasında birikimi olan yıllardır calısan biri yapmasa ayıp olurdu ki az bile yapıo bence bana hergun gul gelmiyo mesela
evet pelincim cok asil bence cok kibar ama annem hafif kacar diyo dugune..
ama ben zaten kır gelini olucam kırda bayırda boynumda pırlanta gerdanlık abartı olur sevmiyorum da ayrıca ben kibar seyleri seviyorum annemle zevklerimiz bazen hiç uyusmuyo
Çağlacımmm aynen benimki de 27 yaşındaAllahım'a şükürler olsun ki aşkı onunla tattım. Çok şanslı hissediyorum bu yüzden.:90:
Benim annemde aynılarını söylüyor yaaaAynen bizimde bu konuda özellikle hiç uyuşmuyor zevklerimiz. Mesela ben düğünde gelinliğimin zarafetini bozmamak için bilezik takmayı düşünmüyorum annemde tam aksine kolların çıplak mı dursun diyor. Ama bilezik gelinliğin bütün ağırlığını alıyor bence...:97:
allah bozmasın canımm maşallah
benimki setin bilekligini takmamı istiyo gerdanlıgı kupesi ve bilekligi vardı annemin istedigi takımın .. bende sevmem kolye harici takı gelinlikde on planda olan ben ve gelinlk olmalı takılar degil..modern bi kadındır aslında gayet gosterişide sevmez ama niye ona taktı anlamıs degilim bazen yapıo bunu bazı konularda
esya secimi konusundada surekli ne kadar basit seyler begeniyosun diyo.. osmanlı tarzı mobilyalar begeniyo gidip bende hiç ama hiç hazetmem yani o tarz mobilyalardan, saray yavrusunda yada yalıda oturmıcam sonucta klasik bir daire bana anlamsız gelir dairelerde ole esyalar... bogar beni
anneleri anlamak zor
gonullerini yapmak lazım tamam da dugun bizim ev de bizim.. bence anneni ikna et sana katılıyorum bilezik hiç yakısmıo gelinlige kolun bos durmasın diyosa kibar bi bileklik takarsın kırmamak icin ama bilezik takma bencede
Aynen tatlım benimki de inci sete karşı. Halbuki ne kadar zarif ve hoş duruyor değil mi?:90:
Benim aşkım da aynı şekilde sağ olsun. Her buluştuğumuzda gül alır. Onun için özellikle evde gül kutum vra kuruduktan sonra kutumun içine koyuyorum gülleri. Bir de takı setim var harikaNazar değmesin tü tü tüüü :86::90:
canım tasın buyuklugu degil pırlantanın karatı artırırı degeri bizim kuyumcu ole dedi ne kocaman taslar var ama karatları dusuk uzulmeee lutfen sana daha neler neler alır sevgilin durumu bi duzeltsın hersey ole ha demeye olmuyo ki
yası kac sevgilinin? eger kucukse bizimkilerle en azından benimkiyle kıyaslama cunku benimki 27 yasında birikimi olan yıllardır calısan biri yapmasa ayıp olurdu ki az bile yapıo bence bana hergun gul gelmiyo mesela
evet pelincim cok asil bence cok kibar ama annem hafif kacar diyo dugune..
ama ben zaten kır gelini olucam kırda bayırda boynumda pırlanta gerdanlık abartı olur sevmiyorum da ayrıca ben kibar seyleri seviyorum annemle zevklerimiz bazen hiç uyusmuyo
bana nişanda alınmıştı takı seti sağolsun bu zamana kadar beğendiğim herşeyi aldı yanında aa bu çok güzelmiş demiyorum artık bende sonra bir bakıyorum beğendiğim şeyler gelmiş birdahaki buluşmada
ece nişanlımısın?nişanlın ne iş yapıyor canm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?