nazlımmmm nazlımmmm balım benim ne güzel şeler olmuş ayyy parfüm romkantikliğinizi yerim kiiii kayınannişin seni kızı gibi seviyor herşeyin en güzelini istiyor canım
nazlıııımmmm, 5 taş yüzük ben çoook seviyoruuuummmmparmakların inceyse taşları daha minik olanlardan alırsınızz.
ben bi sefer atasayda sormuştum 14 bin tlydi fiyatı
ama yüzükte yüzüktüü arkadaaaş
haftasonu heyecanın hayırla sonuçlansın canım
bence 5taşlı yüzükler biraz daha olgun insanlar için güzel duruyor.
sanki tek taş gençlere evlenme teklifinde, trialar doğumda falan alınırmış gibi geliyor bana
hııı nişanlım da bir tane tria beğenmişti, kuyumcudaki adam onlara hiç bakma onları genelde ortayaşa veriyoruz demişti. daha pahalı olmasına rağmen
canım sağol tavsiyen için. ama bu benim yemek takımıma uymaz. sanırım su yolu deseni o. daha modern ve sade takımlarla uyabilir.tatlım berfın su takımları cok sık bakmak ıstersen lınk yollayım tatlım:):)
BERF KC6104 YAMUR 61 PARA KRSTAL CAM SET Cam rnler - Vitrin Setleri ceyizevi.com
nazlimuuu, atasayda bakmıştım. e malum nerdeyse iki katına yakın fiyatları piyasaya göre. 1.9 karatmı neydi.. yani araba alırım ben o paraya
kuzuuummmmmmmmmmsorma pek bi romantikiiizz aşklaaa aşk tazeler oldukk kokudan sonra bi koku nelere kaadiiirr Çooook şükürr valla kusumm kayınannimden yana yüzüm hep güldü Allah nazarlardan korusun ama cok pahalı bısı aldırmam sureklı takamam cunkuu ee kayınannım taktıgı ıcın satamamda ölü yatırım yani
ööööhhhh 14 bin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiay yok lokumummm kıyamam almasınlar öle bişi sureklı takmıcam bişi içinnn
tesekkur ederım canımmmTektaşı zaten sevgiliciim evlenme teklifinde takar, kayınannım laf arasında bana takı ıcın baktıgını soledı zaten ben al yada alma demedımde ben cok buyuk taşlar sevmıyorum futuraflarına baktım netten cok buyuk duruyooo
meraba kızlar
kızlar ben de muhtemelen 2013 yazında evleniyorum henüz tam tarih belli değil ama gelinlik araştırmaya coktan başladım
ufak tefek ceyiz de bakıcaz nişanlımla beyaz eşya felan
aklıma gelmişken 7 kiloluk mu 8 kiloluk mu aldınız siz çamaşır makinanızı hangisi daha kullanışlı ne markalar iyi?
alanlardan cevap bekliyorumm mutlaka fikir verin bana
ve son olarak hepimize muhteşem bi r düğün ve ömür boyu mutluluklar diliyorumm
merhaba canım biz 8 kiloluk aldım ve markası da profilo... memnunuz şimdilik
aslında 7 kilo almayı düşünüyoduk nasılsa 2 kişiyiz hayli hayli yeter diye ama 8 kilo olmasına rağmen fiyatı çok uygundur kaçırmadık
marka olarak da bosch-siemens-profilo diyorum ben
günaydın kızlar
oyacım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
teyze mi oldun hala mı oldun
Kızlar günaydınn
Oyacım Alla hanalı babalı büyütsün ne güzel bir haber böyle
amin canım aminn. teşekkür ederim iyi dileklerin için.sevinçten nereye ne yazacağımı şaşırdım ya huuu
normal şartlarda bizim ile birlikte şirkete ayak basan ve beni sinir eden patronlarım şuan hala ortada yoklar
işim düştü ya onlara illa olmayacaklar
yapılacak işlerim olmasa çekip gidicem :18:
Çağlam naptınız var mı bi gelişme?
yok kuzum... belli değil hala hiçbişey... kasım sonu gelip de o seyire gidene kdr da belli olmaz gibi
giderse gidicek gitmezse ne olcaz bilmiorum...
ortada kaldık öle elimiz kolumuz baglı yani beklioruz pasaların keyifleri ne derse o
yok kuzum... belli değil hala hiçbişey... kasım sonu gelip de o seyire gidene kdr da belli olmaz gibi
giderse gidicek gitmezse ne olcaz bilmiorum...
ortada kaldık öle elimiz kolumuz baglı yani beklioruz pasaların keyifleri ne derse o
resmi kurumlarda düzen olur sanılıyor
ama hiç de öyle olmuyor maalesef
kasımda gitmezse bile hiç üzülme canım
belki daha önce kavuşmanız gerekiyor,düğünü öne alırsınız
belki de daha zaman geçmesi gerek..
Rabbim en doğru zamanı bulup çıkaracak emin ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?