'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazlımmmm nazlımmmm balım benim ne güzel şeler olmuş ayyy parfüm romkantikliğinizi yerim kiiii kayınannişin seni kızı gibi seviyor herşeyin en güzelini istiyor canım

kuzuuummmmmmmmmm sorma pek bi romantikiiizz aşklaaa aşk tazeler oldukk kokudan sonra bi koku nelere kaadiiirr Çooook şükürr valla kusumm kayınannimden yana yüzüm hep güldü Allah nazarlardan korusun ama cok pahalı bısı aldırmam sureklı takamam cunkuu ee kayınannım taktıgı ıcın satamamda ölü yatırım yani

ööööhhhh 14 bin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay yok lokumummm kıyamam almasınlar öle bişi sureklı takmıcam bişi içinnn

tesekkur ederım canımmm Tektaşı zaten sevgiliciim evlenme teklifinde takar, kayınannım laf arasında bana takı ıcın baktıgını soledı zaten ben al yada alma demedımde ben cok buyuk taşlar sevmıyorum futuraflarına baktım netten cok buyuk duruyooo

Son düzenleme:
tatlım berfın su takımları cok sık bakmak ıstersen lınk yollayım tatlım:):)
BERF KC6104 YAMUR 61 PARA KRSTAL CAM SET Cam rnler - Vitrin Setleri ceyizevi.com
canım sağol tavsiyen için. ama bu benim yemek takımıma uymaz. sanırım su yolu deseni o. daha modern ve sade takımlarla uyabilir.

nazlimuuu, atasayda bakmıştım. e malum nerdeyse iki katına yakın fiyatları piyasaya göre. 1.9 karatmı neydi.. yani araba alırım ben o paraya

ertelenen düğün tarihim 31 ağustos 2013 kızlaarr haziranda olacak olan düğünüm, abimin aynı gün damat olmak istemesiyle ertelenmişti, bugün 31 ağustosta karar kıldık

benimle evlenmek istediğini söylediği ilk gündü, iyi denk geldi

evlilik teklifinden tam 1 yıl sonra düğünümüz olmuş olacak inşallah

bugün düğün için güzel bi yer gösterdi aşk orayla anlaşcaz sanırım.. haziran tarihleri full doluymuş, ağustosa kaydırmak iyi oldu valla

şimdiden dolmuş güzel yerler millet hep kapora bırakmış, hey gidi

meraba kızlar

kızlar ben de muhtemelen 2013 yazında evleniyorum henüz tam tarih belli değil ama gelinlik araştırmaya coktan başladım

ufak tefek ceyiz de bakıcaz nişanlımla beyaz eşya felan

aklıma gelmişken 7 kiloluk mu 8 kiloluk mu aldınız siz çamaşır makinanızı hangisi daha kullanışlı ne markalar iyi?

alanlardan cevap bekliyorumm mutlaka fikir verin bana

ve son olarak hepimize muhteşem bi r düğün ve ömür boyu mutluluklar diliyorumm

geçmişi çok fazla okuyamadım ama kıl,tüy,çeyiz muhabbeti kaldıgı yerden devam anladıgım kadarıyla Allah muhabbeti arttırsın diyorum nedense buaralar pek ugrayamıyorum işsizim ama bi yogunluktur gdiyo yada ben artık zaman geçsin diye sürekli bi ugraş bulmaya çalışıyorum galiba deliriyorum
bide tektaş beştaş yüzük muhabbeti önceki sayfalarda vardı aşkımla olan konuşmamız aklıma geldi bi gün böle tektaş muhabbeti ypıyoruz aşkımdan inci gibi dizeler
'' beştaş alıp hiç taşlık aşk yaşayacagıma tek taş alır beştaşlık aşk yaşarım'''

kızlarrrrr günaydınnnnnn

nüfusumuz saat 7buçuk sıralarında bir kişi arttı çok mutluyum yani teyzem bebişini dünyaya getirdi
ama işteyim ne yazık ki.
patronların gelmesini bekliyorum
yerimde duramıyorum

Son düzenleme:

merhaba canım biz 8 kiloluk aldım ve markası da profilo... memnunuz şimdilik
aslında 7 kilo almayı düşünüyoduk nasılsa 2 kişiyiz hayli hayli yeter diye ama 8 kilo olmasına rağmen fiyatı çok uygundur kaçırmadık
marka olarak da bosch-siemens-profilo diyorum ben

günaydın kızlar
oyacım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
teyze mi oldun hala mı oldun

teşekkür ederim
yalancı teyze oldum=)
teyzem doğum yaptı. yani kuzenim doğdu aslında.
ben teyze olamayacağım için teyzeymişim gibi davranıcam. oda bana öyle davransa iyi eder

Kızlar günaydınn
Oyacım Alla hanalı babalı büyütsün ne güzel bir haber böyle

amin canım aminn. teşekkür ederim iyi dileklerin için. sevinçten nereye ne yazacağımı şaşırdım ya huuu

normal şartlarda bizim ile birlikte şirkete ayak basan ve beni sinir eden patronlarım şuan hala ortada yoklar
işim düştü ya onlara illa olmayacaklar
yapılacak işlerim olmasa çekip gidicem :18:

canım allah analı babalı büyütsün..
günaydın bu arada kızlarrrr

resmi kurumlarda düzen olur sanılıyor
ama hiç de öyle olmuyor maalesef

kasımda gitmezse bile hiç üzülme canım
belki daha önce kavuşmanız gerekiyor,düğünü öne alırsınız
belki de daha zaman geçmesi gerek..

Rabbim en doğru zamanı bulup çıkaracak emin ol..

öne alamayız kuzum... malesef evlenir evlenmez uzun seyire gitmesi daha kötü hem evimizde kiracı var belli bi sözleşmesi var falan

karısık işler yani tek sansımız kasımda gitmesi... yoksa bizim adımıza belirsizlikler yuzunden dugune 1 hafta kala bile sarpa sarabilir...

belki baska kurumlarda vardır ama askeriyede yk malesef... inşallah bi iş oturtabiliriz en kısa zamanda ve cıkar bırakır bu meslegi... emekli olana kadar sabredebilcemi hiç sanmıorum cunku ben

Kızlar benim size danışmak istediğim bir şey var
daha doğrusu bir kaç şey

Biz mart 30'da nişan yapmayı düşünüyoruz
Bunun için bi mekanı beğendik,yemekli 23.5,pastalı 10 tl kişi başı
artı oalrak 500 müzik,350 foto-video tutacak
pastalı en az 250 kişilik yapıyorlar
yemeklide 100
bizim nişanımız için 150 kişi fln diye düşünmüştük
ancak kişilerin sayısı 200 leri rahat geçecek gibi görünüyor
buda yemekli olarak 7 milyarı aşıyor
150 kişi olsaydı yemekli yapacaktık ancak 250 kişi yemekli bu kadar fiyat nişan olarak fazla diye düşünüyorum
kişi sayısını 150-200 arası tutabilirsek yemekliyi kabul edeceğim ama o zamanda çoğu istediğimizi çağıramıyoruz

nişan neden bu kadar kalabalık diyeceksiniz muhtemelen
şimdi bizim kına gecesi memlekette Eskişehir'de olacak,düğün erkek evi İstanbul'da
Ankara'da çalışıyoruz ikimizde,benim ailemde burada
istiyoruz ki buradaki çevremizde gelsin
yoksa onların diğerlerine gelmesi zorlaşıyor

tüm bu çerçevede sizce yemekli mi olmalı pastalı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…