aklıma ne geldi
geçen sene işsizim. (.kimyagerim.) trabzondayım.geziniyorum.
yalovada özel hastaneye laboratuvar kısmı için başvuru yapmıştım.
aradılar ama lazer hemşiresi için. önce o nasıl birşey diye düşünürken. etraftan neyse ne git bak öğren dediler.
bende evime (yalovaya) döndüm ve ayrıntılarını öğrendim.
ünideyken yazları hastanede staj yapmıştım. kan alma, iğne yapma, serum takma falan bunları biliyorum ama lazer hemşireliği nedir nasıl hiç bilmiyorm dedim.
anlattı. bildiğin lazer işi yapılacakmış. cihazı ayarlayacak ben cızzzttt cızzzttttt yapıcam
başta kabul ettim. ertesi gün gel dedi.
eve gittim. şuan çalıştığım yerden aradılar gel işe başla diye.
iş yerim gebzede. ben yalovada. 2saat gidiş 2saat dönüş toplam 4 saatim yollarda geçiyor400lira yol parası veriyorum. vs.... buna rağmen ben kendi mesleğim diye burayı seçmiştim.
o sırada verdiğim en iyi karar buymuş gibi gelmişti bana
kargaların bile uyuduğu o saatte yollara düşmezdim.
yola verdiğim para cebimde olurdu.
en önemlisi kılsız tüysüz olurdum ne güzel
iğleni burda bi yer yapıyor diye biliyorum..
oda bana çok ters.. 1 saatlik ara var.. hadi arayı boşver.. randvuleri 7 8 e anca veriyormuş.. .çnkü normalde istanbuldaymış.. tatilde eve gelince yapıyormuş.. o yzden iğneliye gidemedim ben.. koltuk altı için gidicektim ben.. zaten bi parmak kadar var benm.. biter kurtulurum dedim ama bakalım
bende kimyagerim ve işsizimbunaldım artık 6ay oldu ve ben çalışmıp belli birikim yapmadan evlenmeyi düşünmüyorum. yani aşka kavuşmak için önce iş bulmam şart
canım benim. üzülme ben bir seneyi aşkın süre bekledim
bende de o şart vardı. hatta öncelikle nişanlım iş bulmalıydı neyse ki oda sonunda sabit bir iş buldu.
inşallah sende bulursun. jobrapido diye bir site var. oradan iş alarmı kur. her site için günlük ilanları haber veiyor sana.
umarım tez vakitte bulursun canım
tatlım o dediğin ilaç a vitamini deposu iştea vitamini deposu değil de, ruocutan kullanıyorum.
biliyorum lazer değil ağda falan da yasak =(((
ama koltuk altıma bir sorun olmuyor.son seanslarım artık belki ondan. birde ben kendime çok iyi bakıyorum.
suyumu eksik etmiyorum
bacaklarım için lazere gitmeyi planlıyorum ama şöyle. şuan bacaklarımda seyrek var. geçen ay ağda yapmıştım. seyrekken birşey olmaz diye umuyorum.:26::44:
o fiyattaki düşüşe zaten aklım hayalim almadı. fiyat listesini de elime tutuşturdu. ne istersen şimdi yarı fiyatına dedi.
koltukaltı 40 yazıyor. ben zaten onda 20 ye yaptırıyorum
sanırım hastanedeki ile bitenekadara anlaşıcam. hem daha resmi olur. randevu falan almak zorunda olunca tarihlere uyarım. böyle unutuyorum arada kaynıyor :/
sesiiimmmm hoşgeldin =)
hoşgeldin sesim, ben de nurayBende korkuyorum lazerden özellikle bikini bölgesi için
Çünkü yumurtalıklara zarar veriyormuş diye duydum
O yüzden iğneliye yöneldim.
Onunda leke tutması var
Ne yapıcam bilemiyorum valla ya.
oyaam. aslında lazer de sen daha şanslısın. lazer koyu kılları çok daha iyi görüyor.masraflı olur diye düşünüyorum. bir de sıkıcı. tam olarak bilmiyorum ama sanırım tek tek kıl köküne ışın veriyor.
oyy oyyy düşünemiyorum kaç saat sürer. ben maşallah erkek gibiyim
seyrek haline gidip ara seansa diğer kıllarım için gitmeyi düşünüyorum yoksa sıkılırım
lazerle azatltıp sonra iğneli olursa sanki daha iyi olur diye düşünüyorum.
ama genital kısmına nasıl iğneli yapıyorlar :26:
of yaa o kısım nasıl zor bir yer, her iki tür lazer için hatta ağda için bile :26:
ee şey benim bir kıl kökümden üç tane kıl çıkabiliyorben naparsam yapayım bitmezmiş gibi geliyor bana
kızlaaarrrr bende korkuyorum ama adam beni görünce daha çok korkabilir
tatlım o dediğin ilaç a vitamini deposu işte
derini incelttiği için ağda, lazer hatta güneş ışığı bile çok etkiler yani. leke kalma olasılığı da çok.. aman dikkat et sen yine de.
hoşgeldin sesim, ben de nuray
lazerin yumurtalıklara falan zararı yok canım. bunları nerden ve nasıl uyduruyolar çok komik gerçekten. sadece kıl köklerine etki eden bişey lazer.
oyaam. aslında lazer de sen daha şanslısın. lazer koyu kılları çok daha iyi görüyor.
lazerden sonra (8-9 seanstan sonra) kalanlar için iğneli çok daha avantajlı.
iğneli epilasyonda da iğneyle (gümüş veya altın uçlu oluyor ten rengine göre) kıl köküne elektrik akımı yollanıyor. bu şekilde tahrip ediliyo kıl kökü.
kızlar şimdi bende aradım fiyat sordum..
çorludaki bildiğim tek lazerci
genital+bikini+k.altına seans başı 160 tl dedi
4 seans toplu öderseniz 5.seans ücretsiz dedi
4 seans sonrası indirim oluo fiyatta didi
ay resmen beni kandırmış kadınhoş kanmamıştım zaten saf saf suratına bakmıştım. nolduğunu anlayamamıştım. 6000 dedi 3000 dedi. elime tutuşturdu broşürü
120genital,
k.altı 40 (ben 20 veriyorum)
altbacak 140
üst bacak 180
bskn sen yalovadamısın
Ay inanmyorum ya
3 ay önce taşındım yalovadan
Bi ayağım hep orda her hafta snu ordayım
merhabalar canlarımm....nasılsınız??özledim sizleri...
müsait oldugum bi an gecmişi okuycm..bakalım neler olmus...nasıllar benim güzellerimmm
kızlar şimdi bende aradım fiyat sordum..
çorludaki bildiğim tek lazerci
genital+bikini+k.altına seans başı 160 tl dedi
4 seans toplu öderseniz 5.seans ücretsiz dedi
4 seans sonrası indirim oluo fiyatta didi
Nazomed
Benm kuaförüm
Annemde orda yaptırdı bende oraya giderdim hep
Ah ah burnumda tütüyo
tatlım o dediğin ilaç a vitamini deposu işte
derini incelttiği için ağda, lazer hatta güneş ışığı bile çok etkiler yani. leke kalma olasılığı da çok.. aman dikkat et sen yine de.
hoşgeldin sesim, ben de nuray
lazerin yumurtalıklara falan zararı yok canım. bunları nerden ve nasıl uyduruyolar çok komik gerçekten. sadece kıl köklerine etki eden bişey lazer.
oyaam. aslında lazer de sen daha şanslısın. lazer koyu kılları çok daha iyi görüyor.
lazerden sonra (8-9 seanstan sonra) kalanlar için iğneli çok daha avantajlı.
iğneli epilasyonda da iğneyle (gümüş veya altın uçlu oluyor ten rengine göre) kıl köküne elektrik akımı yollanıyor. bu şekilde tahrip ediliyo kıl kökü.
şuan nerdesin?
nalan abla mı yapıyordu?
bacaklarım çok pahalıya gelecek,bitenekadar olsa daha ucuz olacak gibi geliyor bana.fikrim değişmezse hastanedekine gidicem.
zehrammm
ben oraya gitçem
ama şimdilik toplu almıcam bi gideyim de belki 2. seanstan sonra falan bi 4 seans toplu alırım
13 ünde gitçem gel sen de benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?