kızlar size bişey sorucam :26:
şimdi ben aralık ocakta evlenirsem gelinliğin altına çorapmı giyicem :26:
beyaz çorapmı? ten rengimi?
bilgisi olan varmı
ayy 3000 tl ne iyiymiş yavvv
bizim düğün istanbulda olck..
ben bakalım diyorum simdiden..bizimki buluruz buluruz diyo ..
sinir oluyorum yaaa
bilgisi olan varmı
Yaaa evet bende duydum orayı En iyisini yapmışsın,risksiz,istediğim gibi olucakmı diye düşünüp durmazsın Sende benim gibi garanticisin anlaşılan
Bende aslında yavaş yavaş gelinlik bakmayı düşünüyorum Deneme amaçlı gidip baksam yardımcı olurlarmı randevu falan gerekio mu He bide fiyatlar nasıl uçuk değildir umarım :26:
ay ben bu üsttekini denemiştim straplez hiç gitmedi bana,canikom düdüklüyü aldım yanında 100 tl hediye çekiyle 3 tane seramik tencere(moneta) 346 tl ye gelmiş oldu. düdüklü de 390 tlydi. 6 lt
biliyosun ben de tefal düşünüyodum. bizde ki iki tane, biri 4 lt biri 8 lt. aynen bundan alıcaktım. fissleri baya baya 1 saat anlattılar bize ve buna karar verdik :)
oleg.de ben de iki gelinlik begenmiştim :)
benimki birine üstü banyo havlusu gibi duruyo dedi :44:
diğeri de çok demodeymiş
bak seeen.
işte onlar :)
Eki Görüntüle 524110
Eki Görüntüle 524111
gelmişim bile sayfanın sonuna=) sabırsızlıktan öldüm
amelieee düz beyaz olmasa da desenli beyaz çoraplar var. hoş duruyorlar
canım bence beyaz olsunnn
hatta jartiyer tarzı olsun
çok güzel çoraplar oluyo, iç çamaşırınla tamamlarsın süper olur
ben de bir şey sorabilir miyim:26:
kına için tutulan salonu erkek tarafı mı tutar?
yoksa sadece çerez kına bindal vs gibi şeyleri mi erkek tarafı karşılar?
erkek tarafı kız tarafı benim için sorun değil de, yanlış bilgi verip yalancı çıkmak istemiyorum.
dün babam ddediki, 'o ne karışıyor buradaki düğüne, sen kına yerine düğün yapmayacak mısın zaten. biz ödeyeceğiz salonu.o istanbulda nerde nasıl yapacağını düşünsün' dedi.
e tabiki benim işime geldi bu cümlehem istediğim şekilde yapabilicem, hem de aşkım masraflardan ötürü beni kısıtlamayacak, bende onu maddi açıdan üzmemiş olucam.
şimdi bunu ona söyleyeceğim deeeeeee nasıl desem. gurur yapıyor biraz birazbende olsam yapardım sanırım
ayrıca babam 'yok öyle olmaz kına ile o düğün masrafı bir değil hem düğün gibi olacak derse yarısını o öder' dedi
adamda benden işte ya huuu. güzel bir şey yapası var ama damadını da üzmek istemiyor. kısıtlanmaya da gelemiyor
ben de bir şey sorabilir miyim:26:
kına için tutulan salonu erkek tarafı mı tutar?
yoksa sadece çerez kına bindal vs gibi şeyleri mi erkek tarafı karşılar?
erkek tarafı kız tarafı benim için sorun değil de, yanlış bilgi verip yalancı çıkmak istemiyorum.
dün babam ddediki, 'o ne karışıyor buradaki düğüne, sen kına yerine düğün yapmayacak mısın zaten. biz ödeyeceğiz salonu.o istanbulda nerde nasıl yapacağını düşünsün' dedi.
e tabiki benim işime geldi bu cümlehem istediğim şekilde yapabilicem, hem de aşkım masraflardan ötürü beni kısıtlamayacak, bende onu maddi açıdan üzmemiş olucam.
şimdi bunu ona söyleyeceğim deeeeeee nasıl desem. gurur yapıyor biraz birazbende olsam yapardım sanırım
ayrıca babam 'yok öyle olmaz kına ile o düğün masrafı bir değil hem düğün gibi olacak derse yarısını o öder' dedi
adamda benden işte ya huuu. güzel bir şey yapası var ama damadını da üzmek istemiyor. kısıtlanmaya da gelemiyor
bilgisi olan varmı
canım kına yerini kız tarafı tutar...biz tuttuk mesela...ama çerez,bindallı ve kınayı erkek tarafı alır...öyle biliyorum ben...cok umursamıyorum normalde bende ama...kaynanam pek yanasmaynca uyuz oluyorum...sen ben oluyo o yanasmayınca
canım benim bildigimde kına mekanını kız tarafı karşılar enazından bizde durum bu
Merhaba kızlar,yazdıklarınızı sürekli okuyorum ama yazmıyorum,sohbetinizi bölmekte istemiyorum :))
Sizlere bir şey soracagım.Bir arkadasım düğün için dans müzigi arıyor.İlk salona girerken bir müzik çalacak.Sonra pistte bu şarkıya geçecek ve dans edecekler.İşte dans için şarkı önerileriniz var mı??
kızlar düğün yapılacak salonu kaç ay önceden tutmak lazım nikah tarihini nasıl alacaz ya içinden çıkamıyorum bu işlerinnişanlıma kalırsa daha zamanı var bir iki ay önceden hallederiz diyo ama yer bulamazsak sorun olucak off benim canım çok tez nişanlımın ise altına kaynar su dökmek lazım
duyguşşşş hoşgeldin canımcımmmm
ben nişanımda candan erçetin bahar şarkısıyla gircem salona girdiğimdede sözleri başlıcak dans edicem böyle hayal ediyorum oldum olası ama daha slov istersen arşivi deşmem lazım :)
canım nikah tarihinizi en erken 6ay önce alabiliyosunuz daha öncesini istesenizde vermiyolar malesefmekan konusunda tamamen isteklerinizle alakalı eger çok tutulan bi mekanı düşünüyosanız istediginiz tarih için tutulmuş bile olabilir ama bu işler şans birazda dügüne 1ay kala mekan tutmaya gidersin mekan boş olur
Hoşbulduk Gizooşuummm
Canım valla bende ne istedigini bilmiyorum sadece yardım bekliyor karar veremiyor çünkü.Bende çok müzik dinlemiyorum aklıma bir şey gelmiyor.Ama bana söyledikleri kadarıyla daha slov bir şeyler bakıyor.Ben de böyle durgun bir şey değilde daha canlı çıkışları olan bir şeyler bulmasını söyledim
Mesela Zuhal Olcay pervane dedi başka da söyledi ama en iyisi buydu içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?