ameliee çokk hoş bi gelinlik gerçekten çok zarif Güle güle giy canımm . Bende kuşağını pembe yaptırmanı bekliyodum Gelin buketi konusundan hatırlıyorumda
Düğün nisanda değilmiydi senin şimdiden nikah tarihi veriyolarmı :44:
merhaba ben sazanlık yapıp cevap vereyim
düğünü büyük ihtimal ocakta olcak arkadaşımızın, hatta aralık bilem olabilir
haftaya gün alcaklar
mügecim gelinliğin çok zarif
kızlaaar (özge, sibel, güliiiinnnn) face.deki muz, avakoda muhabbeti nee oluyo kiii :44: ay çok merak ettim
merhaba canlarım ...
bernardo çeyizlerim geldi. yemek takımımın çorba kasesinin altı çatlak, bir çubur tabak bir de pasta tabağım kırıkmağazayı aradık, ne zaman isterseniz getirin diyip not aldılar. değişceklermiş.
tencerelerim çok güzeel.
düdüklü tenceremden kapkalın bi kitap (kitapçık bekliyodum ben :)) çıktı. bütün yemeklerin pişme süreleri yazıyo. onu ezberlerim artık nasıl olsa daha çok zaman var düğüne
çağlacımm herşeyin hayırlısıı, erken gitseydi allah korusun başına birşey gelecekti belki (gerçi daha tam kesin değilmiş dimi? işleri hiç belli olmuyo dediğin gibi, belki de yarın sefer var derler). allahım heyecanınızı, heveslerinizi karşılıksız bırakmayacak inşallah ve düğününüzü ertelemeyeceksiniz. içimden öyle geçiyo.
kıymetcim, geç kaldım ama doğum gününü kutluyoruum
kızlaaar (özge, sibel, güliiiinnnn) face.deki muz, avakoda muhabbeti nee oluyo kiii :44: ay çok merak ettim
su gibi geçsin inşallah
bi zamanlar 8 ay kalmıstı ama
Haziran 2 de diyeceğim ki; 'Daha geçen gün sormuştum 8 ay var demişti,şimdi düğünü varmış,zaman geçiyo azizim..
Çok da güzel bi gelin olmuş..
Eşi onun değerini hep bilsin inşAllah:123:'
merhaba canlarım ...
bernardo çeyizlerim geldi. yemek takımımın çorba kasesinin altı çatlak, bir çubur tabak bir de pasta tabağım kırıkmağazayı aradık, ne zaman isterseniz getirin diyip not aldılar. değişceklermiş.
tencerelerim çok güzeel.
düdüklü tenceremden kapkalın bi kitap (kitapçık bekliyodum ben :)) çıktı. bütün yemeklerin pişme süreleri yazıyo. onu ezberlerim artık nasıl olsa daha çok zaman var düğüne
çağlacımm herşeyin hayırlısıı, erken gitseydi allah korusun başına birşey gelecekti belki (gerçi daha tam kesin değilmiş dimi? işleri hiç belli olmuyo dediğin gibi, belki de yarın sefer var derler). allahım heyecanınızı, heveslerinizi karşılıksız bırakmayacak inşallah ve düğününüzü ertelemeyeceksiniz. içimden öyle geçiyo.
kıymetcim, geç kaldım ama doğum gününü kutluyoruum
evet canım biraz acele ettik,beklemeyelim boşuna nisana kadar dedik.Bİ koşturma başladı bizde
çok heves etmiştim kurdelesi pembe olsun diye ama bozmak istemedim bu halini.
Çünkü o kurdele arkadan başlanıp yere kadar uzuyo.Arkada çok güzel bi fiyonk oluyo.
Pembeyle çok hoş durmaz dedim
yinede kararsızım.Çiçekte kurdelesi beyazda varya onunla uyum sağlıcak artık
Aaaa hadi yaaa ne kadar güzel hayırlısıyla bizim zamanda biran önce geçer inş nolduda birden karar değiştirdiniz
Eğer kurdele öyle yere kadar uzanıyosa olmaz ozaman cnm hiç bozma gelinliğini böyle çok zarif duruyo ayakkabılarını pembe alırsın Nerden aldın buarada?
çağlacım seferinizin iptal olmasına üzüldüm ama bozma moralini böylesi hayırlıdır belkide zaten artık herkes zamanında düğün yapamıyorki mesela memur olan çiftlerin çogu nikahını erkenden yapıp aylar sonra düğün yapıyo öncelikli amacımıız sevdicegimize kavuşmak sonrsı ele güne duyurmak degilmi belki sizde böyle bi şekilde yaparsınız üzülmek yada karamsarlıga düşmek için erken bence
canım ne lastiği anlamadım?nurayyy düdüklüde fisslerden korkmamın sebebi anneme almanyadan hediye gelmiş ama kullanammmış çok ilginçtir ki lastikli felan dedi varmıdır alstiği birde hiç düğüne akdar kullancanmı sen ben tefal yada fissler arası kararsızım ne alsam bilemiyorum alıncada düğüne kadar alıştırmalar yaparım diyorum
sen hiç denemelik kullancanmı canım
üzüm, avakoda, kiraz, elma
nurayımm o mesaj sanadamı gelmedii toplu msj atmıslar meme kanserıne karsı her yıl bişi oluyo ya :)
bu senede böle meyvelerle acıklamıslar durumu :))
mavi kantaron : bekâr
ananas : karmaşık
ahududu : kararsız
elma : nişanlı
kiraz : çıktığı var
muz : evli
avokado : onun diğer yarısıyım
çilek : doğru olanı bulamıyor
limon : bekâr olmak istiyor
üzüm : çıktığıyla evlenmek istiyor
bölee kısacaaa :)
teşekkür ederim büşram. moralimi bozmadım zaten, alırkende söylemişlerdi kargoda bi sorun olursa arayın değişimini yapıcaz diye.slm gelincikler
nuraycım ceyizlerin gelmiş hayırlı olsun kuzum kırıklarıda nazarı olsun nasıl olsa degişiyor bozma moralini:13:
çağlacım seferinizin iptal olmasına üzüldüm ama bozma moralini böylesi hayırlıdır belkide zaten artık herkes zamanında düğün yapamıyorki mesela memur olan çiftlerin çogu nikahını erkenden yapıp aylar sonra düğün yapıyo öncelikli amacımıız sevdicegimize kavuşmak sonrsı ele güne duyurmak degilmi belki sizde böyle bi şekilde yaparsınız üzülmek yada karamsarlıga düşmek için erken bence
ameliee gelinligin çok güzel canım mutlulukla giyersin inşallah
yaa gözlerim doldu valla
ne güzeeeel sanki böle öle olmus gibi hissettim inşallah canım inşallah
aynen bende öyle düşündüm canım.
Forum istanbuldaki Oleg Cassiniden aldım
Diktirip hiç riske girmek istemedim,bide isstediğim gibi olmazdı falan.Böyle beğendim aldım kimseyi karıştırmadım
canım ne lastiği anlamadım?
tahmin ettiğimse eğer evet, zaten o olmadan düdüklü olmaz.
annemde tefal-clipso var. siyah lastiği, çıkıyo hatta her pişirmeden önce kendin ayarlayıp takıyosun.
fissler öyle değil, lastik kapağa takılı, çıkık değil.
evde deneme amaçlı kullanmıcam canım. hiçbişeyi kullanmıcam ben,tencereleri de..
açmayı kapamayı öğrendim, kullanımı çok kolay. kademeleri var zaten kullanma klavuzunda da yazıyo.
.
aynen bende öyle düşündüm canım.
Forum istanbuldaki Oleg Cassiniden aldım
Diktirip hiç riske girmek istemedim,bide isstediğim gibi olmazdı falan.Böyle beğendim aldım kimseyi karıştırmadım
o zaman fisslerin sistem daha iyimiş bendemi fisler alsam diyorum şimdi seninki gibimi yapsam benim 2 tencereye ihtiyacım var seramik napsam bilemedim sağol hayatım yemek tariflerinin olmasına ayrıca sevindim diğer cicilerinde gelmiş
amelia gelinlik ne akdar canım oleg cassiniye bir gidemedim bende gidip görmek istiyorum orayı
kızlar size bişey sorucam :26:
şimdi ben aralık ocakta evlenirsem gelinliğin altına çorapmı giyicem :26:
beyaz çorapmı? ten rengimi?
bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?