'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

roflelii seniiiiii

elif ya çok güzel bi takım ama dedigin gibi taa nerelerden düştü fiyatı bende ondan alayım artık dedim ama
azcık daha bekliyelim madem

Son düzenleme:
Günaydınlaaarrrr

Röfleli kedi hoşgeldin ben de tahmin etmiştim yanılmamışım...

Asker yolu bekleyenler yediniz şafağı ne güzel allah bir daha hiç ayırmasınnnn....

masa örtüsünü pahalı buldunuz demek almam bende
çarşı pazar yapayım bari bunun için

oyaaa seninkini göstercektin

ne yazıkki gösteremiyorum. çünkü benim kuşkafalı kocam fotoları pc sine atmış. bende nasılsa hafıza kartında diye onu aldım sadece
ama şöyle tarif edeyim. koltuklarımın renginde (mavi ) alt örtü, üstüne kahve rengi (halılar ve fon tüllerimin tonunda) runner. benim yemek takımımda mavi puantiyeli olduğu için hoş durdu.
senin tarzına uyarsa sende öyle yaptırabilirsin diye göstermek istemiştim.
Akşam eve gidince atarım inşallah

rofleli_kediiiiii hoşgeldinnnnn

hoşbulduk kuzummmmm yakışmış mı röflemmmm

Kızlar migrenim fenalarda ancak sessizden takip edebiliyorum sizi.

Röfleli kedi kim ben de bilemedim,acaba o beni tanıyor mu?

birebir tanışmamış olabiliriz sanırım ama artık tanıştık

roflelii seniiiiii

elif la çok güzel bi takım ama dedigin gibi taa nerelerden düştü fiyatı bende ondan alayım artık dedim ama
azcık daha bekliyelim madem

gün karanlık bana bu ağrılardan ama sen deyince bi aydınlık oldu sanki

Oyyyhh kurban olurum verene şuna bak sen ben deyince aymışmış ben hep derim ozaman
O günü sorma cnm bana ne zamandır karanlık ama işte aymaya çalışıyorumm napalım birazda sizlerin yardımıylaa
ne oldu kuzum sana nen var?:26:

kocaya kuşfalı denirmiii hiçççç çok kızınca öküz denir odun denir bilimum vb şeyler denir ama kuşkafalı cık cık cık.. kuşlara yazık ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…