Kuzum haftasonuna ne kadar kaldı şunun şurasında alırsın
dimii canım yaaa az kaldı az
röflelli kedii ben çıkaramadım sneii ama hoşgeldin
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
Dün geçmişi hiç okuyamadııımmmm
Allahım bugün yazdıklarınızı aynı anda okuyarak yakalamayı umuyoruuummmm
Röfleli kedi sen çiçeklerine bayıldığım mısın yoksaaaa?:26:
Giiizzzz yarın şafak aydınlık mı kuzuuuummmmmmm
Özgiiişşşş hayırlı olsun kına günün, mekanın, bindallılarııınnn
Pınarım o masa örtüsü benimde aklımdaaaaAmma velakin şu var ki ilk başta fiyatı 250 tl idi,giderek düşüyo fiyatı
Bence bekleyelim
Ve diğer gelincikler Çağlalar,Müge,Hüm,Hatice,Pelin,Oya,Maviş ve diğeeeeerrrr herkeşleeeerrrrr bugünümüz musmulu,Aşk dolu, az iş dolu geçsiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
günaydınlarr
işe geç kalıyordum yine soluğu takside aldım. ahh ahh maaşımın yarısı taksilere veriyorum.araba alamıyorum bundanalıcam kendime en sonunda.
oyaa kız sen nerde çalışıyorsun?
gizimmmmm ve diğer asker yolu bekleyen arkadaş gözünüzaydınnnnnnnn zaman aktı geçtii
dimii canım yaaa az kaldı az
röflelli kedii ben çıkaramadım sneii ama hoşgeldin
hoşbuldukkk kuzummmm
oyun havaları dersem sanırsam tanırsın
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
Dün geçmişi hiç okuyamadııımmmm
Allahım bugün yazdıklarınızı aynı anda okuyarak yakalamayı umuyoruuummmm
Röfleli kedi sen çiçeklerine bayıldığım mısın yoksaaaa?:26:
Giiizzzz yarın şafak aydınlık mı kuzuuuummmmmmm
Özgiiişşşş hayırlı olsun kına günün, mekanın, bindallılarııınnn
Pınarım o masa örtüsü benimde aklımdaaaaAmma velakin şu var ki ilk başta fiyatı 250 tl idi,giderek düşüyo fiyatı
Bence bekleyelim
Ve diğer gelincikler Çağlalar,Müge,Hüm,Hatice,Pelin,Oya,Maviş ve diğeeeeerrrr herkeşleeeerrrrr bugünümüz musmulu,Aşk dolu, az iş dolu geçsiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
hayırlı olsun, hoşgeldin
şafak sayan kızlar gözünüz aydınnnnnnn
vee herkeslere günaydınnnnnnnnn
eliffffffffffffffff az kaldı yarın bu saatlerde aşkım angaradan istanbula yamacıma geliyor bizim için aydınlık günler başlıyor yihhuuuu barış mançonun kara sevda şarkısı içimde çalıyor bağıra bağıraaaaa sölicem bugün bütün mutlu şarkıları
Zehra açıklama isteme arkadaş tekrar yakalanmasın.
Birde ıphone telefon alma derim (yanlış okumadıysam geçmişi) ben ıphone 4 kullanıyorum ve tüm eklentiler ücretli. Kimseye fotograf gönderemiyor, onlardan müzik veya fotograf alamıyorsun. aplle ürünü olması gerekiyor maalesef. Şarjı zaten çok gitmiyor yanında devamlı şarj cihazını taşıman lazım. KAybedersen diğerleri gibi ucuzda değil aksesuarları. Iphone 5 de ise nano sim kart kullanmak zorundasın bunuda aklında bulundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?