üzme sen kendini Mügem..kendi bildigini oku...onlar için cok kolay ama öyle her yerde olmuyo....ben mesela ısıltı istemiştim sarı attı sacıma...bu arada benimde dügünden önce son boyam olacak...bugün boyatsam mı diye düsündm ..ama erken değil mi Mügecim yaaa..
Kuzum kızma ama çok güldüm
Erkekler bazen herşeylere burunlarını sokuyorlar ya
Bakınız benimki
Yani karışması gerekir karışmaz, karışmaması gerekir karışır
Geçen gün davetiye beğenmiş ben beğenmedim, beyefendinin cümleye bak; 'aslında benim direkt bastırıp gelmem gerek,eskiden davetiye mi varmış, fikir soruyoruz iyiliğimizden ama yaranamıyoruz'
Hayır karışmaması gereken kişi yok bu durumda, ama illa olacaksa erkekler daha şekle şemale meraksız olduğundan onlar olmalı değil mi
Kendi dedi kendi güldü zati sonra
Lavin bu arada diyemedim de hayırlı olsuuuunnnnnnnnnn
hıhııııııo kadar soğuyorsun ki, regli zamanında banyo yapmak istemiyorsun, saçında yağ damlıyor ama gene de girmiyorsun banyoya
suda durmaktan cildim kurudu.. bir de ben öyle girip çıkmam, illa sabunlanacam, illa saçımı iki kere yıkıyacam
ya şakası bir yana hergün suya giriyorsun işte
bazen tam kuruyorsun, gene
55 lira fatura boşuna mı geldi bana
öğle arası bi kosu kuaföre gittim. yolunmuş kaz gibi oldum
acı varmı acıı
hıhııııııo kadar soğuyorsun ki, regli zamanında banyo yapmak istemiyorsun, saçında yağ damlıyor ama gene de girmiyorsun banyoya
suda durmaktan cildim kurudu.. bir de ben öyle girip çıkmam, illa sabunlanacam, illa saçımı iki kere yıkıyacam
ya şakası bir yana hergün suya giriyorsun işte
bazen tam kuruyorsun, gene
55 lira fatura boşuna mı geldi bana
ay tam gülünecek şey zaten gıcık oldum bende valla
akıl var mantık var yahu nerden bilicen sen boyanın rengini , bilmem nesini..
Eneee ben ne safım yaaa
Benim bi tanıdık da evlendikten sonra saçlarını kestirdiydi
Ayyy ölecem şimdi gülmekten, bende yemek temizlik zor ya ondandır dedim
Gerçi onun da etkisi vardır muhakkak ama bu hiiiiçççççç gelmediydi akılcağızımaaaa
Bide bu konularda açıkgöz hatta fesat olduğu mu düşünürüm
Kuzum şimdik evliliğe yaklaştınız ya belkim herşeyine karışarak sahiplendiğini sanıyordur
Erkek aklı bazen karışmayı sahiplenme sanıyor da
benimki saçlarımı kestirmemi istemez hiç geçen sene zar zor kestirmiştim sonra da pişman olmuştum
hala da istediğim kadar uzayamadı o günden beri
bir bakıma güzel, yanındasın, birlikte dizi izliyorsun, birlikte yatıp birlikte kalkıyorsun.
gece gördüğün rüyayı hemen uyandırıp anlatıyorsun...
birlikte yemek yiyorsun, birlikte yapıyorsun.
tabi bazı durumlar var ki, gıcık oluyorsun, hergün yemek yapmak zorundasın. yapmasan dışarıdan söylesen de ne yicez düşüncesi sende...
ütü çamaşır bunlar da var.
işte bu tarz şeylerle güzellikler dengeli gidince süper oluyor
ay aynı seyi kuaförüm de dedi
olma mı alev alev
Selam kızlar nasılsınız?
Topiginizi okuyorum genelde ama bişe yazmak kısmet olmuyor.Valla bayagı kaynatıyorsunuz :))
Ben 2013 gelini olamayacagım diye yazmak istemiyorum :)
Gülçinnnn nerelerdesin sen :)
Canımmmmm yaaa ç.dışı görünüyorsun açta bak ne yazmışım ne zaman yazmışım...Asıl sen nerdesinnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?