'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

beynelminel, donukpudra sağolun kızlar telefonum gelsin de sevinim accık
çağloşşş şu eniştenin yanına bizimkileri eğitime yollayalım hazır askerken hem dislipline de eder bu konuda onları dimiii
laviniaa ve çağlaya cinsellik hakkındaki konularda katılıyorum
act_rest çağlaa evin hayırlı olsun kuzummmmmmmmm aşkla oturunn inşallah
mğgee benimki de olsa dedene git der fizanda olsa yinede gönderirdi yeterki yabancı olmasın

Zehrammm saol kuzum benimmm...

kuzummm o konuda benimkine hiiiç guvenmeyin zira benim adamım emri altındaki askerlerine bile gidip cikolata alan bir komutan

alın bunu dagıtın cocuklra bugun cok yoruldular diyormus... agzını burnunu yerim ben onun cok baska bir adam benim sevgiciliiim yaa

Zehraaaa hayırlı olsun güle güle kullan

müge kız sarmayın birbirinize. başka işler bulun kendinize

Oyaaamm senin saçlarda kaldım da ben
Kestirecek kadar çok mu oluyor duş işi acep diye düşünüyorum kaç gündür
Serviste de düşündüm hatta

hıhıııııı o kadar soğuyorsun ki, regli zamanında banyo yapmak istemiyorsun, saçında yağ damlıyor ama gene de girmiyorsun banyoya
suda durmaktan cildim kurudu.. bir de ben öyle girip çıkmam, illa sabunlanacam, illa saçımı iki kere yıkıyacam

ya şakası bir yana hergün suya giriyorsun işte
bazen tam kuruyorsun, gene
55 lira fatura boşuna mı geldi bana

enemmm hepten yoldanmı çıakr diosun yok çağlam valal ihtiyacları var böle bi eğitimee ahh ahh kıymetini bil

enemmm hepten yoldanmı çıakr diosun yok çağlam valal ihtiyacları var böle bi eğitimee ahh ahh kıymetini bil

tamam ben ona söliyimm gonderin benimkine nazi gibi egitsin onları bu konudaa kusum

ya bilmezmiyim ben onun kıymetiniiii... ona diyorum ömür adanır sana ömüüüüüüüüür su ömrümü sana adamayı bosa secmedim ben diye

sacını da supurge edicenmi askımmmm sacların cok guzel ama kıymayalım ona diyo o da sımarık

benim ilk aklıma gelen saçımın boyası çok çabuk akacak yaa demek oldu

yok kuzum ondan demedim, bu topik olarak (birleşmeden önceki bu topik) +18 e kaymaya oldukça meyilliyiz de
onu kastemem istediydim

Yok ben yanlış smiley yapmışım, o +18 günlerine ben denk gelmemişim desede

valla bence kızlar cinsel hayat evliliğin %49'udur. Bu konuları iyi bilmek, mutlu olmak ve mutlu etmek lazım.

(Valla annemi bilem utandırıyorum bazen)

benim ilk aklıma gelen saçımın boyası çok çabuk akacak yaa demek oldu

benim için saçımın boyasının akması daha iyi.
zaten inanmazsınız belki ama saçım o kadar çabuk uzadı ki, saç uzatmya çalışan kızlara tavsiyem

Benim gibi doğallaşın kuzular, dibim geldi boyam aktı sorunlarına son

Haklısın canım, bende full doğallığa dönüyrum bacakalar konusunda da

kızlar napıyosunuz bakeemm,

20 sayfa okuyamadım ne yazık ki bişey kaçırdım mı bugün de özet var mı Oya

kızlar napıyosunuz bakeemm,

20 sayfa okuyamadım ne yazık ki bişey kaçırdım mı bugün de özet var mı Oya

actrest in evine baktık,
sonrası +18.
zehra telefon aldı.

en son hatırladıklarım bunlar :26:

başka ne oldu yaa :44::44:

bende ilk kez evlenmeyi bu kadar çok istiyorum, onunla sonsuz beraberlik ve mutluluğumuz olcağına inanıyorum :123: o yüzden zaman ve hayırlısıyla herşey olcağına varır diyorum acele etmeyin kızlar. yanındaysa, güveniyorsan ve sevgisinden şüpheniz yoksa baskı yapmayın sıkmayın, bugünlerin tadını çıkarın, herşey sırayla

actrest in evine baktık,
sonrası +18.
zehra telefon aldı.

akraban olan çağlaya enişte süpriz yaptı iş yerinin önünde yağmurda onu bekledi hediyeler verdi
lavin ile sevdiceği evlenmeye karar verdiler 2. dönem isteme nişan olcak yetişirse 2013 son baharı düğün yetişmezse 2014 şubat düğün

Son düzenleme:
actrest in evine baktık,
sonrası +18.
zehra telefon aldı.

merak edipte soruyorum :) nasıl bir duygu evli olmak hemde daha çok yenisiniz :123: allah tamamını erdirsin çocuklu günlerinizi de göstersin inşallah :)

hııı doğru lavini hatırladım. ama çağlayı hatırlamadım. ne ara süpriz yapmış, ben niye okuyamadım.

ya valla ben nasıl okuyamıyorum :44: acaba okuyorum ama algılamıyor muyum ?
bazen konuda görmüyorum, etkinlikler sayfasında yazılınca okuyorum. bende mi sorun var :26:

oyy bilemedim ki şimdi :44:
ablanlar kuzenler falan evli mi? onlardan var mı konuşmalar :44:
ay onlar zaten sürekli bir imalar içinde olur böyle dönemlerde en çok onlar korkutmuştu beni

oya zaten şu imalardan nefret ediyorum.
saçlarını kes sık sık banyo yapacağın için kurutmak zor olur,şimdi rahat rahat ye nede olsa enişte çok spor yaptıraca vs. delirtirler adamı vallaha
evli kuzenimde bana onu söyleyen maalesef ablamda yok ben erkekler içinde büyüdüm. Nisanda bir arkadaşım evlenecek artık ondan öğreneceğiz ama oda beni tanıdığı için kızıyor. ona bu kadar uzak davranmaya devam edersen eve girdiğinizde ne yapacaksın. Elini tut, sarıl yavaş yvaş alış yoksa ilk gece donup kalırsın diyor. Görüyorsun fotografta o bana daha dokunur dokunmaz kasılıyorum. Gözlerine bakınca kalbim duracak gibi oluyor ne yapacağım ben. Erkeklerle tokalaşan şakalaşan ben onunla rahat olamıyorum. Dudağım patladığında ancak öpebilmiştim yüzünü oda neredeyse ağladığı için canımı yaktığını düşününce iç güdüsel bir hareketti bu acaba diğeride böyle olabilir mi diye düşünüyorum.

merak edipte soruyorum :) nasıl bir duygu evli olmak hemde daha çok yenisiniz :123: allah tamamını erdirsin çocuklu günlerinizi de göstersin inşallah :)

bir bakıma güzel, yanındasın, birlikte dizi izliyorsun, birlikte yatıp birlikte kalkıyorsun.
gece gördüğün rüyayı hemen uyandırıp anlatıyorsun...
birlikte yemek yiyorsun, birlikte yapıyorsun.

tabi bazı durumlar var ki, gıcık oluyorsun, hergün yemek yapmak zorundasın. yapmasan dışarıdan söylesen de ne yicez düşüncesi sende...
ütü çamaşır bunlar da var.
işte bu tarz şeylerle güzellikler dengeli gidince süper oluyor

Kız Hatçeee utancak bişey yokk bikaç kere yakınlaşın utangaçlığın geçicek zaten rahat bırak kendini

Ayol insan kokusunu bilmediği adamla nasıl evlenir öp kokla aşın bunları biraz yoksa ilk gece çok yabancı gelir sana çok utanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…