'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar muhabbete pata küte dalıyorum ama 14 şubata bişeyler yaptınız mı düşünüyormusunuz vee paylaşır mısınız

Ben sihirli kupa yaptırıyorum kuzum
Aytı bidem parfümüde azalmıştır sanırım kullandığınıda ben hedaye etmiştim 2 dene almıştım şimdi diğerinide verecem ikisini kalpli kutuya koycam ve kısmetse ilk sevgililer günümüz süprizim var dedi merakla bekliyom perşembe gnü 19,30 da hazır ol didi bana cici giyin dedi bidem

Son düzenleme:
kızlar muhabbete pata küte dalıyorum ama 14 şubata bişeyler yaptınız mı düşünüyormusunuz vee paylaşır mısınız

canım ben hazırlıyorum bişeler bu arada dila benn :)
tasarım bardak yaptırdım adımızın yazdığı, gömlek bide el emeği göz nurum var :)
seni seviyorum u renkli fon kağıtlarıyla koca koca kestim her biriyle farklı konseptlerde foto çekildim. sora onu güsel sözlerle film haline getirdim yeter benceee

merci elif production
bayılıyorumm yaa tavırlaara anlatmaya bakk :)
kuzum konu beni aştığı için yorum yapamıyorum okuyorum sadecee :)

engineerelif ben sevgililer gününe pek önem vermem.. aşk herzaman güzeldir bence 14şubatta tek deill

bide benm annemle babamın evlilik yıl dönümü 14 şubat temellerimizin atıldı gün

evet act_rest'in tam olarak kast ettiği tatlı kaşıklarını ifşa ediyorum
Eki Görüntüle 631252

elif production gururla sundu

tebrik ediyorum

çağlanın tatlı kaşıgından da bahsetsen iyiydi ama olsun artık

cem ve cerenmiydii bunlar

bende çok istemiştim ama alamamıştımm bundan...

çağlaaaa herkes bekliyor hangisi test olanmı düz olanmııı

ya varya yıkıldım burdaaaaaaa gülmekten karnım agrıdı...siz cok yaşayınnnnn.....bu arada soldaki kasık olsun bari daha uygun gibi....puuahahahhahahaa

ooo tuğçecim ne güzel birçok şeyin hallolmuş ama mobilya bakmaya neden o kadar kalabalık gittiniz anlamadım ,,çok yorucu sıkıcı ve stresli olmuştur inşallah gönlüne göre olmuştur...
Evi nerde tuttunuz bahçelievlerdemi kiralar nasol ?

elifff yaaa özetlerinizi seviyorum kızlar ay inşallah birgün bende özet yapabilirim :)

Yap tabii kuzum yaaaa

eliffff o nasıl bir özettir yahuu süpersinnn ankara hangi semttesin kuzum sen nasıl ankara güzelmi bari. ben dalga geçiyorum deniziniz bilem yok diye.
oda gölle idare ediyoruz deyor

Yenimahalle kuzum
Valla İstanbul'dan sonra zırt gelir pırt giderrr
Bilmiyorum kimse beeğnmiyo ama vazgeçemiyo da

elif production gururla sundu

tebrik ediyorum

çağlanın tatlı kaşıgından da bahsetsen iyiydi ama olsun artık

Hay Allah onu nasıl unuttum ben yaaa

Son düzenleme:
Eliiifffcannn özetini yirimmm kız seninnn

Berfinn benim için ve Elif için konuşamadık sizlerle demişsin önceki sayfalar da ama ben baya eskiyim nickim değişti gülin-89'dum ondan tanıyamadım sen beni,hatta sanırım gönül koyduğun arkadaşta benim o zaman kırmak istememiştim seni ama topikten uzaklaşmana sebep oldum istemeden yine de tekrar aramız da olmana çok sevindim

cem ve cerenmiydii bunlar

bende çok istemiştim ama alamamıştımm bundan...

çağlaaaa herkes bekliyor hangisi test olanmı düz olanmııı

Ayy ölecem yeter yaaa
Valla çok komiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkk
Cem ve Ceren kim nerden çıktı kuzum yaaa

merci elif production
bayılıyorumm yaa tavırlaara anlatmaya bakk :)
kuzum konu beni aştığı için yorum yapamıyorum okuyorum sadecee :)

Sözlücan da bayılır laf aramızdaa

Son düzenleme:
ya varya yıkıldım burdaaaaaaa gülmekten karnım agrıdı...siz cok yaşayınnnnn.....bu arada soldaki kasık olsun bari daha uygun gibi....puuahahahhahahaa

bizde aynı şeyleri yaşıyoruz şuann ne güldüm yaaa

Yenimahalle kuzum
Valla İstanbul'dan sonra zırt gelir pırt giderrr
Bilmiyorum kimse beeğnmiyo ama vazgeçemiyo da

bakalım biz ne olcaz

çağlammmmm rica etsem 1 tatlı kaşığı herhangi birşey alabilirimiyim Yeterki tatlı kaşığıyla olsun

Son düzenleme:

yok yok kız ben özeti beğendim hattaha özendim bende birgün özet çıkarabilirmiyim kassam yapabilirmiyim die düşünğyorm devrelerm yanıyor :126::126::126:

berfiiii hemen düzeltiyorum can canan kız onlar cem ceren değil allah seni ne etmeye bişi dahaa sorcam şimdi senin müstakbelin atanmayı beklyor kesin olarak ankarayımı atancak istanbulu yazsın yahuuu bu işler nasıl yürüyor beklemedemi şimdi oooo

gülibikimmm rahatladınmı eniştemizi görünce yevrummmm

kızlar bende logofood da bize ait şeker şeklinde çikolata kaplattım bakın beğenecek misiniz resmini koycam şimdikbize hergün 14 şubat aşk günü ama böyle arada hedayeleşmeye de vesileler olması hoş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…