'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

berfooo cem ceren değil o film celal ile ceren gitmek gibi bir gaflette bulundukta sevgilim filmde beni öldürcekti şahanı hiç sevmiyorrr ahahahahhaha

laaa yazdım okumadına kızarım haaa yahu ben burda hasta halimle nasıl yetişeyim size yerime oturduğm anda sayfalar ileriliyor

şimdi anlamadım ama enişte ankara istanbul izmir gibi yerlere atanıyorsa iyi gümrük müşavirliği içinde devlet atama yapmıyormuydu o herhangi biryere atanmıyormu ankara olmazsa gitmciekmi yahuu ne güzel işte

puanı çok iyi yüksek ayyy inşallah olur torpilillerimi alıyorlar varya ben en son torpille ilgili onlarca hikaye duydum neyse puanı yüksek olanı mülakatta elediler bir tanıdğmız sonra puanı düşük olanı alıp kapıya astılar puanalrla beraber bizim tanıdık itiraz etti onlar nasıl alınır die şimdi kapıya sonuçları bile asmıyolar terbiyesizler hak yiyolar

enişte şu anda habermi bekliyor vergi müfettişliğide iyi ama çok zor iş kaymakamlıktan çok çeker yaa kimseyi memnun edemiyolar ayyy çok zorrr kuzummm yaa allah kolaylık versin bu olaylar çok zor

ben çok istedim alamadım.. çeyiz alında hem kendime hem kardeşime alıyorum. o yüzden ona almazsam rahat olamıyorum anlamadım tanıştıgıma çok memnun oldum angaralı moda

Berfiiiiiiiiiiiiiinnnnnn
Ayy ölecem yaaa
Sinemadaki de değildiiii
O Celal ile Ceren diiiiiiiiiii
Kuzum x in adı Cem mi yoksaaa
Nerden çıkıyo bu Ceeemmmm

yiter yiter eliff sen beni bozmak içinmi burdasınn
onlar daha geçen gün cemle cerendi
nezaman celal ile ceren olduuu iki dk boş bırakmaya gelmiyorlar

Benim ÖMRÜM(MORUK) nişanlım perşembe günü için süpriz hazırlamış sülemiyo ağzından nasıl laf alabilirim kızçeler 7.30da hazır ol cici giyin dedi paşka bişey dimeyo:18::18::18::18:

napim kuzum ben hadi desem o istemicek çünkü kan tutuyo tmm az geliyo ama nolur nolmaz adam kollarıma bayılmasın dedim...zaten ilki de cok garipti....ben değil o korkuyodu......hahahha

tam tahmin etiğim gibi enişte senin ateşinden ,kanından korkmuştur

Özeti okurken kaç sayfa ilerlemiş ya huuuuuu

teşekkür ederim elifffff
valla çok taktir ettim seni

özledim ben sizleri yaaa

oyammmmm ben seni çok özledim ya. yokluğun çok hissediliyor.

**

Elif özete de bak hele ,tipe bak hele (Seksenler bekçisinden arakladım bu sözü) hemen ilk kendinden bahsetmiş

**

Enginegrelif ; 14 şubat mı o da ne biz bişi yapmıcaz. evlendikten sonra artık

**

krizsavar 'ın dediği işte dr. ücretsiz veriliyor dediği myre miydi neydi o hap

**

bu arada az önce sevdicek geldi. sabah basına vurdu heralde azını yüzünü yediminin

yok canım olur sayfalr hızlı ilerliyo okumayabilirsinnn
direk atama deil bu giz.. düz memurluk yada teknik memurluk deil..
müfettiş olcak
mesela sgk müfettişliği 30 kişi aldılar.. puan sıralamasında ilk 4teydi.. kılık kıyafet konuşma kendine öz güven desen hepsi tamam..
ama 20 kişi aldılar.. ve onu almadılar ve mülakattada hep olur gözüyle bakmışlar.. hani senin iş tamam falan demişler

kaymakam olursada 1 yıllık yurt dışı eğitimi olcakmış.. 1 yıl valinin yanında bilmem 1 yıl nerde nerde falan böyle staj görcekmiş. bilemiyorum yani hayırlısı olur inşALLAH ne istiyorsa gönlüne göre olsun..
o bu günlere kendi emeğiyle çabasıyla geldi.. o yüzden onu çok takdir ediyorum

gülmekten çenem ağrıdı artıkk :) ne kadar aşk dolu insanlarmışız yaa : kaşıkla kepçeyle dien evli çağlamm
oyy yaaa işimden olcam burayı okucam diee iş yapamıyorumm az müsadee :) olmadı elifcandan kıza özet isticemm :)
kısa bi süre hoççakalınn

Benim ÖMRÜM(MORUK) nişanlım perşembe günü için süpriz hazırlamış sülemiyo ağzından nasıl laf alabilirim kızçeler 7.30da hazır ol cici giyin dedi paşka bişey dimeyo:18::18::18::18:

öğrenip napcan ya süslen git anı yaşa

öğrenince tadı kalmaz. hayal de etme .. bakalım neler olcak

Angaranın bağlarıdaa kıvrım kıvrım yollarıııııııııı:32:

Kuzum artık kahkaha atıyorum millet msn de sevgilişe yazıyom sanıyooo
Yanlış anlayacaklar yaaaa

yanlız değilsinn benide burda deli görüyorlar..
arkadaşım neye gülüyosun söyle bizde gülelim diyor
neyseki müdürüm yokk

donuk pudra myralon ücretsiz mi veriliyor biz on liraya alıyoruz. kim ücretsiz veriyor anlamadım :44: ben ilk sefer evlilik belgesi için gittiğimde yasmin yazmasını istemiştim drdan, ama eczane artık bunları devlet ödemiyor demişti, tanıya pko yazdığı halde. sizler yasmin alınca devlet ödüyor mu?

aaaa anladımmm berfo anladım benim babamda müfettiş emeklisi :)))))) eskiden kolaymış şimdi zor ir müfettiş olursa yeşil pasaportla ülke ülke gezersiniz kızzz ayyy ne deliyim allllll yaptım sana plan

yuhhhh yaaaa illla torpilmi lazım yani bumudur yazık enişteye yaaaaa

kaymakamlık çok yıratıcı berfo bide istenldiği yerde değiler ilk staj eğitim gibi bişi görüyolar dediğin gibi kaymakam adayı die geçiyorisimleri

varya Allah çalışanınn yanındadır enişteninde yanınd aolmuş ama işte torpil dönüyor bu ülkede şu meslek olayı inşallah kesinleşir sizde adım atarsınız canım

aile hekimliğine gidildiğinde veriyorlarmış.ama suan bakanlık vermiyor dedi.

her ay gidip recete ile alcaksın dedi. uğraşamam onunla dedim ben de.

hayır devlet ödemiyor yasmini de yazzz 'ı da. ama myra da şuan aile hekimlerinde,sağlık ocaklarında yokmuş. millet nasıl koruncak o zaman dedim.. beklicekler dedi.

aaa öylemi...gizem düşün kpss 93 aldı.. sonra bidaha müfetişlik sınavlarına giriyor. geçen bi sınava girmişti sayıştay müfetişliği miydi neydi 50 kağıt vermiş klasik sınavmış düşün.. ne yazın okdar diyorum.. düşün yani..

gizem torpil çok oynuyor.. yani şöyle düşün. alt tarafı bi katiplik içinde torpil var.. kaymakamlık içinmi olmayacak..
elimizi açtık dua ediyoruz inşALLAH olur diye..
dediğim gibi işi hazırda o begenmiyor ne istiyorsa ne işi yapmak istiyosa o olsunn

kızlar dağılın biraz mola verelimmm 16:00 görüşürüzmü desekkk az çalışsaydıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…