sabır sabırrrrr....sabredersen bırak tatlı kasıgını yemek kasıgını kepceyle götürürsünnnnn
sonuç önemli kuzum. şuan yine hem beraberiz. ben alınganlık yapmıştım. gönül koymuştum işte kendi kendimmee.
ayy haticeee bunuda liste yapmak lazımmm
ooo herkese bir tatlı kaşığı çağla ne olurrherkes ilk gecesini beklesin 1 tatlı kaşğı için
sorma gizemmm cem cereren sinemedan aklımda kalmışşş
gizem şuan x şahısvergi müfetişliği kazanmış. şehir dağılımıda izmir istanbul ankaraymış..
ama o ankarada yaşamak istiyor. başka bi kaç sınavada gircekmiş. sayıştam müfetişliği yada gümrük müfettişliği için..
aslın şimdi beklediği kaymakamlıksınavdan 98 almışta. mülaka gircek. mülakattada malesef torpil oynuyor umudu yok o yüzden
yazdım ama okumadın sanırım
Bi bayadır tanışıyoruz aslında
Asıl seni tanıştıralım
Koca Can Canan ı Ceren ile Cem yaptın
Bende yeni almıştım o kaşıklardan
Kargom dün geldi hattaaa
Bakış açım değişti garibanlara
Kan görüyorum vahşet görüyorum
Berfiiiiiiiiiiiiiinnnnnn
Ayy ölecem yaaa
Sinemadaki de değildiiii
O Celal ile Ceren diiiiiiiiiii
Kuzum x in adı Cem mi yoksaaa
Nerden çıkıyo bu Ceeemmmm
Çağlaaaa sana kaşık demek yasak artııııııkkkkkkkk
vay vay vaaaayyyyyy
Olsun sonuç doğru olsa bile gidiş yöntemi yanlış
Matematikçiler hep öyle der uyuz ederdi yaaa
Dozajlarını de bide bakem işte orda film kopuyor
yasmin 21 gün kullanılıyor
sonra bırakıyorsun 7 gün içinde hasta oluyorsun
aha da o gün milat bundan sonra hep o gün adet oluyorsun
yazz ise 24+4 gibi bişi ama tam kavrayamamışım bak onu:18:
bak myra.... diye bişi daha çıktı
krizsavma yöntemiymiş bu da
Kız Allah iyiliğini versin e miiiiiii
Bugün herkes bi alem
ben çok istedim alamadım.. çeyiz alında hem kendime hem kardeşime alıyorum. o yüzden ona almazsam rahat olamıyorum anlamadımtanıştıgıma çok memnun oldum angaralı moda
yiter yiter eliff sen beni bozmak içinmi burdasınn
onlar daha geçen gün cemle cerendi
nezaman celal ile ceren olduuuiki dk boş bırakmaya gelmiyorlar
Angaranın bağlarıdaa kıvrım kıvrım yollarıııııııııı:32:
Kuzum artık kahkaha atıyorum millet msn de sevgilişe yazıyom sanıyooo
Yanlış anlayacaklar yaaaa
napim kuzum ben hadi desem o istemicek çünkü kan tutuyo tmm az geliyo ama nolur nolmaz adam kollarıma bayılmasın dedim...zaten ilki de cok garipti....ben değil o korkuyodu......hahahha
Özeti okurken kaç sayfa ilerlemiş ya huuuuuu
teşekkür ederim elifffff
valla çok taktir ettim seni
özledim ben sizleri yaaa
berfooo cem ceren değil o film celal ile ceren gitmek gibi bir gaflette bulundukta sevgilim filmde beni öldürcekti şahanı hiç sevmiyorrr ahahahahhaha
laaa yazdım okumadına kızarım haaa yahu ben burda hasta halimle nasıl yetişeyim size yerime oturduğm anda sayfalar ileriliyor
şimdi anlamadım ama enişte ankara istanbul izmir gibi yerlere atanıyorsa iyi gümrük müşavirliği içinde devlet atama yapmıyormuydu o herhangi biryere atanmıyormu ankara olmazsa gitmciekmi yahuu ne güzel işte
puanı çok iyi yüksek ayyy inşallah olur torpilillerimi alıyorlar varya ben en son torpille ilgili onlarca hikaye duydum neyse puanı yüksek olanı mülakatta elediler bir tanıdğmız sonra puanı düşük olanı alıp kapıya astılar puanalrla beraber bizim tanıdık itiraz etti onlar nasıl alınır die şimdi kapıya sonuçları bile asmıyolar terbiyesizler hak yiyolar
enişte şu anda habermi bekliyor vergi müfettişliğide iyi ama çok zor iş kaymakamlıktan çok çeker yaa kimseyi memnun edemiyolar ayyy çok zorrr kuzummm yaa allah kolaylık versin bu olaylar çok zor
Benim ÖMRÜM(MORUK) nişanlım perşembe günü için süpriz hazırlamış sülemiyo ağzından nasıl laf alabilirim kızçeler 7.30da hazır ol cici giyin dedi paşka bişey dimeyo:18::18::18::18:
Angaranın bağlarıdaa kıvrım kıvrım yollarıııııııııı:32:
Kuzum artık kahkaha atıyorum millet msn de sevgilişe yazıyom sanıyooo
Yanlış anlayacaklar yaaaa
öğrenip napcan ya süslen git anı yaşa
öğrenince tadı kalmaz. hayal de etme .. bakalım neler olcak
yok canım olur sayfalr hızlı ilerliyo okumayabilirsinnn
direk atama deil bu giz.. düz memurluk yada teknik memurluk deil..
müfettiş olcak
mesela sgk müfettişliği 30 kişi aldılar.. puan sıralamasında ilk 4teydi.. kılık kıyafet konuşma kendine öz güven desen hepsi tamam..
ama 20 kişi aldılar.. ve onu almadılarve mülakattada hep olur gözüyle bakmışlar.. hani senin iş tamam falan demişler
kaymakam olursada 1 yıllık yurt dışı eğitimi olcakmış.. 1 yıl valinin yanında bilmem 1 yıl nerde nerde falan böyle staj görcekmiş. bilemiyorum yanihayırlısı olur inşALLAH ne istiyorsa gönlüne göre olsun..
o bu günlere kendi emeğiyle çabasıyla geldi.. o yüzden onu çok takdir ediyorum
Ama pizim ilk sevgililer günümüz ay çatlıcam meraktan ni hazırladı acep
tam tahmin etiğim gibi enişte senin ateşinden ,kanından korkmuştur
işte bu merak güzel zaten.. inan öğrenince hevesin kaçıyor
donuk pudra myralon ücretsiz mi veriliyorbiz on liraya alıyoruz. kim ücretsiz veriyor anlamadım :44: ben ilk sefer evlilik belgesi için gittiğimde yasmin yazmasını istemiştim drdan, ama eczane artık bunları devlet ödemiyor demişti, tanıya pko yazdığı halde. sizler yasmin alınca devlet ödüyor mu?
aaaa anladımmm berfo anladım benim babamda müfettiş emeklisi :)))))) eskiden kolaymış şimdi zor ir müfettiş olursa yeşil pasaportla ülke ülke gezersiniz kızzz ayyy ne deliyim allllll yaptım sana plan
yuhhhh yaaaa illla torpilmi lazım yani bumudur yazık enişteye yaaaaa
kaymakamlık çok yıratıcı berfo bide istenldiği yerde değiler ilk staj eğitim gibi bişi görüyolar dediğin gibi kaymakam adayı die geçiyorisimleri
varya Allah çalışanınn yanındadır enişteninde yanınd aolmuş ama işte torpil dönüyor bu ülkede şu meslek olayı inşallah kesinleşir sizde adım atarsınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?