'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Böylesine merak etttim arkadaşlık istediği gönderdim

Elif bunları ne kadara aldın çok güzelllermiş bayıldım çok güzelller ya

Ben birazdan yemeğe çıkıyorummm Sevdiceğimin hediyesini vericemmm bakalımm o unuttu mu yoksa numara mı yapıyo

SON KULVARA GİREN GELİNCİKLERİN GÜNCEL LİSTESİDİR!

Pelommmm aşkoooooooooooooo senden sonra sıra ben deeeeeeeeeeee!!!!!

oya bugün agırlıgını beyin yıkama konusuna acılan yere verecekmiş (bence hepimiz okumalıyız onu)

Bence okunmamalı
Ben daha önce atiyenin, ketty parinin bilmem kimin klibini izlememiştim. tv haftada iki üç gün izleyen onda da yarım yamalak izleyen biriydim. Ama az önce hepsini izledim. biri bitti diğerini açtım. eee noldu tüm o izlemediğim ve almadığım mesajları almış oldum

Geçmişte ne olmuşsa olmuş, çizgifilmlerden mi artık nerden beynime yerleştirildi bilmiyorum. birşekilde yerleşmişti zaten.
Zaten artık bu yöntemi de kullanmıyorlarmış. ne olduğu da bilinmiyormuş?
bu konuyu okumak için bile interneti kullanıyoruz, bilgisayarı kullanıyoruz. telefonları kullanıyoruz. hangi birinden kurtulabiliyoruz ki :44:
hangisi için aaa ben bağımlısı değilim diyebilirsiniz ki:44:
bir çoğumuzun yan tarafında yapılması gereken bir çok iş var, yetişkin kişiliği oturmuş insanlarız, hangi birimiz gözümüzü ayırıp işe çevirebiliyor ki (acil değilse hepsini ertelediğimiz açık) :44:
kaçış yok..
okuyup bence paranoyaklaşmaya gerek yok
konuya da yazdığım gibi içtiğim su şişesinin dış kabında bir sembol bir simge arar duruma geldim
yazık değilmiydi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…