tubimm teşekkür ederim kuzumm darısı başına inşallah
maşallah benim gülinimee mutluluğun daim olsunn canımm
aynen her bir cümlene katılıyorum lavicim
buarada kargom gelldiii çok cicik bu gecelikleeeerr
şuan aynı şeyleri bende düşnüüyorum
ne güzelldaim olsun mutlulugun. çok seviyorum ya böyle ince erkekleri inş. banada denk gelir
Lavin benim de canım süpriz çekti. ama yok.
yok adamın içinde yok
gelmiş öğle arası beraber yiyelim diye o kadar.:26: bende çiçekle gelir sandım.çiçek sonuçta hediye değil bana göre
ona muzip mesaj yazasım da yok
Sevdiceğim de sen de çokk mutlu ettiniz bugün beniiiiii seviyorum siziii
Aminnnn canımm sizin de bozmasın Rabbim mutluluğunuzu
Düşününce tabi ki mantıklı değil canım amaç hareket katmak,heyecan katmak herşeyden önemlisi yıl dönümümüz her zaman
Mesela anneler günü de mantıklı değil ama bi çiçek alınca ne kadar çok seviniyo anneciklerimiz,sevgililer günü de böyle bişey işte mutlu etmek için bi bahane
Ayy benimki var ya çıkışta yemek yemeyi bile sürpriz sayıyo o kadar yani.
bi de bana ben çok romantiğim falan der.
Kendini romantik sanıyor.
Tabi ki tatlım ama işte oldum olası benim içim ısınmadı şu 14 Şubat olayın bir türlü sanırım ondan ötürü.
kızlar ağrıdan ölüyorum.
Gülincanenişteye kocaman tebrik size de kocaman maşallah
--
kriz savar bence de eşin iyi değilsınav psikolojisi bayagı maf etmiş.
--
Bende süprizimi merak edyom bu arada kurabiye cicişlerim çok tatlı oldu yarın foto çeker koyarım yarısından fazlasını yedşm tekrar yapmak zorunda kaldımdün gece 1 de yattım o yüsden
Yıl dönümünüz ne zaman kuzuuu o günü kutlamak daha bi anlamlı oluyo ahh gelsin artık yıldönümümüz
Vallahi kızlar sizi görüyorum biz de 14 şubat kutlasa mıydık diyorum:44:
Ama yok ya hala mantıklı gelemedi bana kutlamak
Sadece canım sürpriz çekti ama yok ki
Teşekkür ederim Aslımmmm hepimize maşallah topiğimizde ki tüm aşıkları koruması için topiğin girişine nazar boncuğu takalım
Vayy bee ne marifetli hatunlarsınız ben niye bu kadar beceriksizim yav
Teşekkür ederim Aslımmmm hepimize maşallah topiğimizde ki tüm aşıkları koruması için topiğin girişine nazar boncuğu takalım
Vayy bee ne marifetli hatunlarsınız ben niye bu kadar beceriksizim yav
tubimm teşekkür ederim kuzumm darısı başına inşallah
Sevdiceğim de sen de çokk mutlu ettiniz bugün beniiiiii seviyorum siziii
Walla ne yalan söyliyim banada çok saçma gelir hatta aşkım 30 liralık çiçeğe sevgililer günü diye 70 tl verme sakın düğüne az kaldı Herşeyimiz var kıyafet koyucak yer yok birbirimize almadığımız şeyde kalmadı Akşam buluşur kahve içeriz dedim geçende ama şuan çok pişmanımBanane bende sürpriz istiyorum
kızlar bu mesajı gönderelim mi ?? ya da gücün dorukta kısmından sonrasını yazmasak mı
güne hazırsın asla durmak yok hızını kesme sakın gücün dorukta en tatlı günler benle başlar
Gülincanenişteye kocaman tebrik size de kocaman maşallah
--
kriz savar bence de eşin iyi değilsınav psikolojisi bayagı maf etmiş.
--
Walla ne yalan söyliyim banada çok saçma gelir hatta aşkım 30 liralık çiçeğe sevgililer günü diye 70 tl verme sakın düğüne az kaldı Herşeyimiz var kıyafet koyucak yer yok birbirimize almadığımız şeyde kalmadı Akşam buluşur kahve içeriz dedim geçende ama şuan çok pişmanımBanane bende sürpriz istiyorum
Mavişim doktor oukermi kurabiyeler fotoları eklesene merak ettim canım el çağızlarına sağlık
Gülibikim çok çok mutlu ol maşalllah ayyyy böle yenilen şeleri seviyorum ımmnhhhh afiyet olsun kuzum aşkla yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?