'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aminnnn Ezgimmm hepimizin daim olsun mutluluklarıı,evli olarak kutladığımız sevgililer günümüzü de görürüz inşallah

şuan aynı şeyleri bende düşnüüyorum

ne güzell daim olsun mutlulugun. çok seviyorum ya böyle ince erkekleri inş. banada denk gelir

Aminn canımmm inşallah Rabbim gönlüne göre verir senin de inşallah

Ayy benimki var ya çıkışta yemek yemeyi bile sürpriz sayıyo o kadar yani.

bi de bana ben çok romantiğim falan der.

Kendini romantik sanıyor.

Tabi ki tatlım ama işte oldum olası benim içim ısınmadı şu 14 Şubat olayın bir türlü sanırım ondan ötürü.

Gülincan enişteye kocaman tebrik size de kocaman maşallah

--

kriz savar bence de eşin iyi değil sınav psikolojisi bayagı maf etmiş.

--

Yıl dönümünüz ne zaman kuzuuu o günü kutlamak daha bi anlamlı oluyo ahh gelsin artık yıldönümümüz

Bende süprizimi merak edyom bu arada kurabiye cicişlerim çok tatlı oldu yarın foto çeker koyarım yarısından fazlasını yedşm tekrar yapmak zorunda kaldım dün gece 1 de yattım o yüsden

--

--

Teşekkür ederim Aslımmmm hepimize maşallah topiğimizde ki tüm aşıkları koruması için topiğin girişine nazar boncuğu takalım

Bende süprizimi merak edyom bu arada kurabiye cicişlerim çok tatlı oldu yarın foto çeker koyarım yarısından fazlasını yedşm tekrar yapmak zorunda kaldım dün gece 1 de yattım o yüsden

Vayy bee ne marifetli hatunlarsınız ben niye bu kadar beceriksizim yav

Vallahi kızlar sizi görüyorum biz de 14 şubat kutlasa mıydık diyorum:44:

Ama yok ya hala mantıklı gelemedi bana kutlamak

Sadece canım sürpriz çekti ama yok ki

Walla ne yalan söyliyim banada çok saçma gelir hatta aşkım 30 liralık çiçeğe sevgililer günü diye 70 tl verme sakın düğüne az kaldı Herşeyimiz var kıyafet koyucak yer yok birbirimize almadığımız şeyde kalmadı Akşam buluşur kahve içeriz dedim geçende ama şuan çok pişmanım Banane bende sürpriz istiyorum

kızlar bu mesajı gönderelim mi ?? ya da gücün dorukta kısmından sonrasını yazmasak mı

güne hazırsın asla durmak yok hızını kesme sakın gücün dorukta en tatlı günler benle başlar

Dün kardeşimin arkadaşı atkı örüyordu bana bakan aşk sen bana yapmazsın dedi ebnde para ver alayım dedim.
Gerçekten çok beceriksiz ya da çok tembelim

Mavişim doktor oukermi kurabiyeler fotoları eklesene merak ettim canım el çağızlarına sağlık

Gülibikim çok çok mutlu ol maşalllah ayyyy böle yenilen şeleri seviyorum ımmnhhhh afiyet olsun kuzum aşkla yiyin

Ay kuzum üle deme sende denesem eminim çok cicik şeler yaparsın buna eminim

kıyamamm belki yapar tuğçecim yaaa :) umutsuz olmaa

aslı olabilir aslında güsell olurrr :) ama benimki uzun aradan sonra yanıma geldi sürpriz yaptı bunu yazarsam zararlı çıkmiimm
akşamda dışarı çıkcaz birliktee :)

--

--

öyle deme tontişime
siz sevgililer günü muhabbetine devam edin, ben sağlıklı şeyler araştırmaya devam edeyim sağlıklı hatunlar

Bana da geçen gün beyefendi Ankara'da Tektaş baktım diyor,10.000 falandı çok pahalıydı.

Benden tepki'çok pahalıymış,daha ucuzunu al'

Millet en pahalısını ister bendeki tepki piyasayı iyice düşürdü galiba:26:

Kuzum evde foto çekme unuttum aşkam veymeden çekerim hemencicik yüklerim tarifi zehroşumdan aldım süslemeyi doktor oetkerden alarak yaptım çok güsel oldu bidem bisim evde soba kurulu onun fırınında pişirdim mmm tüm evi srdı kokusu

krizcim kızma ya burda bir kpsszede de benim o iğrenç duyguları bilirim.

---

Diloşş yazalım ya bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…