'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ya kızlar bu arada Romantik Komedi 2 de bekarlığa veda partisini Adam & Eve otelde yapıyorlardı. Zaten sponsor firmaydı Adam & Eve. Neyse.. Bunlar odaya falan yerleşti o kadar güzel ki odanın içi; bembeyaz, ferah.. benimki bana senin istediğin otel bumuydu diye sordu. Bende geçen senelerde istiyorum burayı ama yine isteyebilirim falan dedim gülerek.. Neysee sahneler ilerledi.. Bir sahne var şimdi. Havuzdalar , gün ortası.. Havuzun kenarlarında mini pistlerde yarı çıplak kızlar dans ediyor. Aşkım biz buraya gitmeyelim dedim direkt Gitmicimmm orayaaa

Ay o ne öyle gitme kız sakınnn haaaaa...

Aslım ben perşembe astar provasına gideceğim ilk... ondan sonra beni ne zaman çağırı acep??? Bi de 2. de neler yapacak

ben dügüne yakın alacagım icin araları bayagı uzun oldu yaklasık 1-1.5 ay sonra 2 .prova ,ilk provamdan..

ikincide gelinlik dantelliyse dantel yerlestirmeleri yapılıyor,ner nerede güzel olur,vücuda otursuna bakılıyor. etek boyu tekrar ayarlanıyor.

günes gördü mü millet soyunup dökülüyor ,hele antalya-bodrum

ya odadan cıkmıcan ya da adamın gözlerini oycan

Bilmeyom kuzum onu küçük ablama sormak lasım ona kalsa ortanca olmak hiç zevkli değilmiş

Neden acebaaaaa

Hımmm anladım canım...benim mayıs olmadan verecekmiş... sordu bana kilo alımı ya da verimi olur mu diye bende 3 ay var evet dedim spora gidiyorum zaten.... bu arada evet gelinliğin üstü full dantel altı tül serpma gidiyor altı da.... seninki nasıl bişey olacak

Bilmem ki kuzum neden ay ben senin gelinlik modelini gördüm mü kuzum merak ettim şimcik:26::26::26:

günes gördü mü millet soyunup dökülüyor ,hele antalya-bodrum

ya odadan cıkmıcan ya da adamın gözlerini oycan

bebeğim başı boş rus kızları değil otelin kendi uygulamasıydı o .. dizi içinmii gerçekte de öylemi bilmiyorum ama dizide birde güzellik yarışmasının kızları vardı gidermiyim ben orayaaa

amin özgem hayırlı..

sevgili kitabı yaptın mı

yok yapmadım kuzummm
ya aslında maddi bişey almak istiyom bu sefer telefon ihtiyacı var ama o kadar da büyük maddi alamam

yaaa yaaa ben o yüzden oraya gitmek istemedim işteeee
ohhh isabet olmuş valla iyi ki kıskançılığm tutmuş

6 temmuza beni eklersen sevinirim kesin düğün tarihim

canım topiğe daimi olan arkadaşları ekliyorum

Solitarywoman hoşgeldiiinnn
Benden bir gün sonra evleniyosun cnm Az kaldı Sende benim gibi heyecan ve korku duyuyomusun :18::18::18:

cnm hayırlısı olsun bir gün arayla evlenecez ne güzel hem heyecan hem korku hem duygusallık hem sevinç hepsini bir arada yaşıyorum cnm ilginç bir ruh hali içindeyim

ayy ev meselesi beni de korkutuyooorrrr
Gönlüne göre ev bulmak gerçekten mesele..
İnşAllah sizde bulursunuuuzzz Aşk yuvanızıııı

amin cnm inş

Mart'a ne kaldı şuradaaaaa

Solitarywoman hayırlı uğurlu olsun nikah tarihin... Allah tamamına çabucak erdirsin inşallahn....

amin cnm inş bir an önce nisan olurda evleniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…