- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
aynennnnn biz 3 kız kardeşiz büyük ablayım ben.. evden ilk ben çıkacağımmm çok kötü bişey bu
kaderdaşım benimbende de aynı durum ilk çıkan ben olcam.
aynennnnn biz 3 kız kardeşiz büyük ablayım ben.. evden ilk ben çıkacağımmm çok kötü bişey bu
Anam kuzum bizde 3 kız kardeşiz ama en küçük benim en son ben gidiyorum evden ve babamlar baş başa kalacaklar
Acaba bizi yeni kardeş yaparlar mı
Ya kızlar bu arada Romantik Komedi 2 de bekarlığa veda partisini Adam & Eve otelde yapıyorlardı. Zaten sponsor firmaydı Adam & Eve. Neyse.. Bunlar odaya falan yerleşti o kadar güzel ki odanın içi; bembeyaz, ferah.. benimki bana senin istediğin otel bumuydu diye sordu. Bende geçen senelerde istiyorum burayı ama yine isteyebilirim falan dedim gülerek..Neysee sahneler ilerledi.. Bir sahne var şimdi. Havuzdalar , gün ortası.. Havuzun kenarlarında mini pistlerde yarı çıplak kızlar dans ediyor. Aşkım biz buraya gitmeyelim dedim direkt Gitmicimmm orayaaa
Aslım ben perşembe astar provasına gideceğim ilk... ondan sonra beni ne zaman çağırı acep??? Bi de 2. de neler yapacak
ay o da kötü sen gidince baş başa kalacaklar... en iyis orta olmak herhalde
Ya kızlar bu arada Romantik Komedi 2 de bekarlığa veda partisini Adam & Eve otelde yapıyorlardı. Zaten sponsor firmaydı Adam & Eve. Neyse.. Bunlar odaya falan yerleşti o kadar güzel ki odanın içi; bembeyaz, ferah.. benimki bana senin istediğin otel bumuydu diye sordu. Bende geçen senelerde istiyorum burayı ama yine isteyebilirim falan dedim gülerek..Neysee sahneler ilerledi.. Bir sahne var şimdi. Havuzdalar , gün ortası.. Havuzun kenarlarında mini pistlerde yarı çıplak kızlar dans ediyor. Aşkım biz buraya gitmeyelim dedim direkt Gitmicimmm orayaaa
Bilmeyom kuzum onu küçük ablama sormak lasım ona kalsa ortanca olmak hiç zevkli değilmiş
ben dügüne yakın alacagım icin araları bayagı uzun olduyaklasık 1-1.5 ay sonra 2 .prova ,ilk provamdan..
ikincide gelinlik dantelliyse dantel yerlestirmeleri yapılıyor,ner nerede güzel olur,vücuda otursuna bakılıyor.etek boyu tekrar ayarlanıyor.
Neden acebaaaaa
Hımmm anladım canım...benim mayıs olmadan verecekmiş... sordu bana kilo alımı ya da verimi olur mu diye bende 3 ay var evet dedim spora gidiyorum zaten.... bu arada evet gelinliğin üstü full dantel altı tül serpma gidiyor altı da.... seninki nasıl bişey olacak
günes gördü mü millet soyunup dökülüyor ,hele antalya-bodrum
ya odadan cıkmıcanya da adamın gözlerini oycan
bebeğim başı boş rus kızları değil otelin kendi uygulamasıydı o .. dizi içinmii gerçekte de öylemi bilmiyorum ama dizide birde güzellik yarışmasının kızları vardıgidermiyim ben orayaaa
amin özgemhayırlı..
sevgili kitabı yaptın mı
6 temmuza beni eklersen sevinirim kesin düğün tarihim
Bilmem ki kuzum neden ay ben senin gelinlik modelini gördüm mü kuzum merak ettim şimcik:26::26::26:
Solitarywoman hoşgeldiiinnn
Benden bir gün sonra evleniyosun cnmAz kaldı Sende benim gibi heyecan ve korku duyuyomusun :18::18::18:
ayy ev meselesi beni de korkutuyooorrrr
Gönlüne göre ev bulmak gerçekten mesele..
İnşAllah sizde bulursunuuuzzz Aşk yuvanızıııı
amin cnm inş
Mart'a ne kaldı şuradaaaaa
Solitarywoman hayırlı uğurlu olsun nikah tarihin... Allah tamamına çabucak erdirsin inşallahn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?