Öksüz kol nasıl oluyor canım... bakın bakın geç kalmayın
Bende merak edyom nasıl olyo acep:26::26::26:
Zaman çok çabuk geçiyor canım merak etme.. kına için güzel bi mekan tuttu babam sağolsun biraz pahalıya geldi ama bizim için dışardan kimsenin görme ihtimali olmayan bi yer olması lazım kına bayan bayana olacak ve ben kardeşlerim falan hep açık olacağız o yüzden çok itinayla seçtik azıcık pahalı oldu babam sağolsun
Hatice yetim kol yazıcağına öksüz kol yazmış kızlar
Doğrusu yetim kol yani
Google görsellerden aratın çıkıyo hemen
zehraaa o ne öyleeee
ayy bayılıorum galibaa
sen çok yaşa emi:86::86:
hüm sana bişi soracağım o saks mavisi elbiseyi kaça diktiriyosun:26:
bide böyle fotoyu aldın götürdün ordan mı çıkartacaklar modeli:44:
bide ben mor bindallı hastasıyım
ama dene bak bence hangisi yakışırsa onu alırsın
Kızlar konuya bodoslama dalıorum vee sizlere birşey sormak istiyorum.
Şimdi misafir yemek takımımızı 12 kişilik alıyoruz ve bardak takımlarını da ona uygun alıyoruz ya bu bardak takımlarını kaç kişilik almak gerekir?
12 kişilik su takımı 525 tl'ydi dün baktık 6 kişiliği 350 tl'ydi.Ben hep 6 kişilik düşündüm her yer bardak olmasın boşuna masraf diye ama sevdicekte ya 8 kişi misafir gelirse onlara ne çıkarıcaz diyo kafamı karıştırdı benim.Sizler ne düşünüosunuz bu konuda?
Şimdi misafir yemek takımımızı 12 kişilik alıyoruz ve bardak takımlarını da ona uygun alıyoruz ya bu bardak takımlarını kaç kişilik almak gerekir?
12 kişilik su takımı 525 tl'ydi dün baktık 6 kişiliği 350 tl'ydi.Ben hep 6 kişilik düşündüm her yer bardak olmasın boşuna masraf diye ama sevdicekte ya 8 kişi misafir gelirse onlara ne çıkarıcaz diyo kafamı karıştırdı benim.Sizler ne düşünüosunuz bu konuda?
HIm o zaman şöle anlatım bayan bayana olacak ama evde olmucak rahat edebileceğiniz bir salonda olacak ama sen gelinsin bence tarlatanlı olması daha iyi olurdu ama bilmiyom bu senin kararın sen gelin olduğun için herkesten farklı olmalısın bence çünkü herkes abiye giyecek senin tarlatanlı klabarık olmalı ki gelin olduğun belli olsun
kızlar biri bana bu rengin tam adını söylesin yaaa :26: pembe ama nasıl pembe :26:
Sadece dikiş parası 600 Tl canım.... 800 dedi de biz 3 kız kardeşiz bi de kuzenim falan var gelinliğim de orda dikilecek kadın 600 e ancak indi.... Tunalı hilmi var ankara da orda 1000 tlden aşağı yapmazlar dedi... üstünde kullanılacak güpür taşlı ve özellikli olacak herhalde kumaşıyla birlikte 900-1000 tlye gelecek... bayan aynısını dikecek götürdüm modeli zaten bayanın modaevi pronovias kataloglarıyla dolu çok model almış onlardan çok isteniyor demekki
Evet aynen öyle olacak canım... ilk provaya gidince bakacağız artık kabarıklığna canım... bende topukluyla oynayamamam sorunu var canım... bi de böyle kabarık bişey giyersem ben bittim demektir
Arattım baktım ama bişey anlamadım kuzum bana anlatsan:18::18::18::18:
Canım kolun boyu dirseğe kadar yani Yetim kol yazınca çıkıyo google görsellerde
anladım canım model çok hoş gerçekten
indirim yapmış ama baya pahalı yine de
olsun içine sinsin de
gelinliğin ne kadardı:26:
Canım kolun boyu dirseğe kadar yani Yetim kol yazınca çıkıyo google görsellerde
Zehram nar çiçeği diyecem ama oda değil:26:
Mercan rengi mi kiiii:26::26:
Hümüm neden Tunalı Hilmi'deki bi terziyi seçtiniz ki?:26:
Bi gün yaşayacağın bişey bence kabarık oldun yaa herkesten farklı ol gelin kız olduğun farkedilsin kuzum o gün geldiğinde oynaesın kuzum merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?