'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar konuya bodoslama dalıorum vee sizlere birşey sormak istiyorum.

Şimdi misafir yemek takımımızı 12 kişilik alıyoruz ve bardak takımlarını da ona uygun alıyoruz ya bu bardak takımlarını kaç kişilik almak gerekir?

12 kişilik su takımı 525 tl'ydi dün baktık 6 kişiliği 350 tl'ydi.Ben hep 6 kişilik düşündüm her yer bardak olmasın boşuna masraf diye ama sevdicekte ya 8 kişi misafir gelirse onlara ne çıkarıcaz diyo kafamı karıştırdı benim.Sizler ne düşünüosunuz bu konuda?

HIm o zaman şöle anlatım bayan bayana olacak ama evde olmucak rahat edebileceğiniz bir salonda olacak ama sen gelinsin bence tarlatanlı olması daha iyi olurdu ama bilmiyom bu senin kararın sen gelin olduğun için herkesten farklı olmalısın bence çünkü herkes abiye giyecek senin tarlatanlı klabarık olmalı ki gelin olduğun belli olsun

Sadece dikiş parası 600 Tl canım.... 800 dedi de biz 3 kız kardeşiz bi de kuzenim falan var gelinliğim de orda dikilecek kadın 600 e ancak indi.... Tunalı hilmi var ankara da orda 1000 tlden aşağı yapmazlar dedi... üstünde kullanılacak güpür taşlı ve özellikli olacak herhalde kumaşıyla birlikte 900-1000 tlye gelecek... bayan aynısını dikecek götürdüm modeli zaten bayanın modaevi pronovias kataloglarıyla dolu çok model almış onlardan çok isteniyor demekki

canım bende bu konuda düşün düşün perişan olmuş biriyim

sonradan şöyle düşünüp 6 kişilik aldım

zaten standart yemek masaları 6 kişilik oluyor

masada yer yokken 12 kişilik takım alıp boşuna para verecekmişim gibi geldi

gerçi bu şekilde düşününce yemk takımı da gereksiz oluyor ama

gelen gidene de bağlı bu

Bende 6 kişilik aldım fazla gelirse su bardağı yerine viski bardaklarından koyarım diye düşündüm benziyolar çünkü
Gereksiz pahalıya gelmişti 12 kişilik 8 kişilikde vermiyolar

Evet aynen öyle olacak canım... ilk provaya gidince bakacağız artık kabarıklığna canım... bende topukluyla oynayamamam sorunu var canım... bi de böyle kabarık bişey giyersem ben bittim demektir

Ben rakı bardağı viski bardağı çay bardaklarını fln istemediğim için
12 su+12 meşrubat+karaf+sürahi istiyorum ve öyle alacam
Çünkü 6 lı setin yarısı boşa gidecek
Kullanmayacağım şeyi neden alayım

Bernardo dan hesaplattım benim istediğim gibisi 583 e geldiiiiii

Gülinim ben 12 kişilik hiç bu fiyata görmedim, nereden acaba kuzum?:44:

anladım canım model çok hoş gerçekten

indirim yapmış ama baya pahalı yine de

olsun içine sinsin de

gelinliğin ne kadardı:26:

Evet aynen öyle olacak canım... ilk provaya gidince bakacağız artık kabarıklığna canım... bende topukluyla oynayamamam sorunu var canım... bi de böyle kabarık bişey giyersem ben bittim demektir

Bi gün yaşayacağın bişey bence kabarık oldun yaa herkesten farklı ol gelin kız olduğun farkedilsin kuzum o gün geldiğinde oynaesın kuzum merak etme

Zehram nar çiçeği diyecem ama oda değil:26:
Mercan rengi mi kiiii:26::26:

Hümüm neden Tunalı Hilmi'deki bi terziyi seçtiniz ki?:26:

anladım canım model çok hoş gerçekten

indirim yapmış ama baya pahalı yine de

olsun içine sinsin de

gelinliğin ne kadardı:26:

evet ama diyor ki sizde nerde güzel ağır dantelli bişey var onu beğeniyorsunuz daha ucuza yaptıkları da var ama onları da biz beğenmiyorız... kardeşim benim düğünüm için bi elbise beğendi diyor ki bayan bunu ancak ipek kumaştan güzel olur annem de diyor zaten benim kızlar ipekten aşağı kalır mı hiç nerde pahalı bişey var benimkiler orda gelinliğim 2500 dü de zar zor 2100 e anlaştık çiçeğim de içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…