'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haticem sen bu tedirginliğini sevdiğinle konuşarak atmalısın.

düğününe 3 ay var. bazı şeyleri hızlı hızlı aşman gerek artık,kafanda erteleme olur mu

bende bebeksavar olmama ragmen attım.neyseki benimki yogunluktan algılayamadı sanırım cansın yazdı sadece

sen ve müge yazmayın sakat

valla yazdım bende cevapta geldi

o ne güzel msj öyle :) katılıcak bize küçük bir melek ama biraz daha zamanı var aşkım benim :) yazmış...
seviyorum kocamı yaa

valla yazdım bende cevapta geldi

o ne güzel msj öyle :) katılıcak bize küçük bir melek ama biraz daha zamanı var aşkım benim :) yazmış...
seviyorum kocamı yaa

ayy evlenesim geldi.
hımm düşüneyim bir:97::97::97:

flashımda varsa fotom yapayım bir albümcük:82:

yoksa o da akşama kalacak:78:

bende merak ediore seni göster bize nur cemalini

haticem sen bu tedirginliğini sevdiğinle konuşarak atmalısın.

düğününe 3 ay var. bazı şeyleri hızlı hızlı aşman gerek artık,kafanda erteleme olur mu

Hiç sorma Aslım ya bugün kendi kendimi gaza getirmiştim konuşacağım diye oda fotograflar hazır olmadığı için yarına ertelendi.
Sevdicek bana okumam için kitap olmuştı.Evlilikle ilgili sorunlar vs. küçük küçük hikayelerden oluşan çiftlerle alakalı bir kitap olduğundan rahat lafı çevirirdim.
Oradan sözü dönüp dolaştırıp bebeğe getirmeyi planlamıştım yazık oldu. Nikaha kalmış bunca zaman adamlar bir ayda resimleri teslim edemediler yahu

ayy harbiden ya :44::44:

haticem cidden zaman su gibi geçiyor hani birşekilde aşman gerek bunu.. hiç bir uzman gibi yere gitmeyi düşündün mü.. bu konudaki fobini açabileceğin..:44::44:

hızlı sonuç alman açısından soruyorum, süreçleri doğru şekilde tespit edip sana doğru şekilde yardım edebilecek bir bayan uzman'dan.

Aslı nikahtan önce hem korunma yöntemleri için hemde bu korkularımdan dolayı bir bayan doktorun yanına gitmeyi düşünüyorum.
Evlilik öncesi bir terapiste gitmeyide konuştum nişanlımla. O ısrar etti neden diye bende "açıklayamayacağım" dedim. "Hala korkuyor musun?" benden dedi. Sustum.

İşler ciddiye binmeden önce herşey kolay geliyordu ama zaman daraldıkça dahada stres yaptım. Hele çevreden aldığım olumsuz enerjide iyice katladı bu durumu. Sevgilimde evliliğe alışayım diye daha da sabırlı olmaya çalışıyor.Bu defa haksızlık ettiğimi düşünüp dahada kendime kızıyorum.

evet bence bit terapiste gitmende fayda var. nişanlına "onunla bir alakası olmadıgını söylersin."
çünkü bizler ne kadar fikir versek de bir yerde çıkmaza giriyor. çünkü senin kafanda bitirmen gerek bazı şeyleri ve bunları konunun üzmanı bir kişinin tespitinde olması daha sağlıklı ve hızlı sonuç verir gibi.

**

pınar maşallah.

pınarrr kız sende değişik bi enerji var maşallah sana
fotolarınız görünce sizi daha rahat canlandırıyom gözümde daha bi yakın hissediyom kendimiii
teşekkür ederim beni kırmadığın için

albenim mi yüksek acaba
ne bilim bende tatlı bulurum kendimi

rica ederim canım ne demek

bide özlem korkutmasaydı beni:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…