'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Allah aşkına 2 saatte napmışssınız sizz geçmişi okicm die öldümm :)

bu arada benim ayağım 38 platformda 37
ayrıca pınarcım çok begendimm seniii

bide bu değişik anlamlandıramadığım kenardaki çamaşır reklamı nee yahuu :44::44::44:

hangi mana:26:
poff kafa gitti galiba bende

tamam takıldım bakalım hadi o zaman

kendini tatmak

sanırım kk maddi çöküntüde
sürekli abstürük reklamlar alınıyor halbuki bu reklamlar yüzünde sayfayı özgürce açamıyoruz...
arada tıklayın bari yaa. sadece yayınlanması yetmiyor bildiğim kadarıyla. tıklandıkça kazanlıyor galiba

bütün gün çene çalıyoruz işte napalım

2 gündür devamlı kk dayım hiçbir iş yapmıyorum:18::18:

ayrıca teşekkür ederim

vuhuu diyorum o zaman

evet tıklamak gerek diye biliyorum bende

vallahi erkek ağırlıklı bi yerde çalışıyorumm görseler rezil olcammm sayfayı sağdan soldan daraltıyorumm ancaa rahat bakıyorumm

bütün gün çene çalıyoruz işte napalım

2 gündür devamlı kk dayım hiçbir iş yapmıyorum:18::18:

ayrıca teşekkür ederim

bende o moddaydımdaa biras daha iş yapmazsamm fena olcakk korkumdan ara veriyorummm

[video=youtube;9IpB2iFMVNo]http://www.youtube.com/watch?v=9IpB2iFMVNo&feature=player_detailpage[/video]

çok hoşuma gitttiiii
benimkiler zaten bunlar g.kore aşığı olaraktan

Kızlar iyi akşamlae ben geldim yine yoksunuz bu aralar işte çok yoğunum işyerim yeni açıldığından sistem kuruyoruz faturalar ,stoklar ama bir kaç güne işler rayına otursun sizlere kavuşacağım :) yazamasamda her yazdığınızı okuyorum :) bu arada ayak numaram 37 :)

ben burdayımmm ben ilgilenirim senle kuzum

ben burdayımmm ben ilgilenirim senle kuzum

Seni görmek ne güzel ayrıca önceki mesajında iltifatın için teşekkürler :) biz ev aramaya başladık nişanlımla mart oratsı gibi tutsak ancak mayıs 18 'e yetişiriz çok heyecanlı eşyalar tama bir kaç parça dışında mağazalarda bizi bekliyor :) senin evde hazırdı değil mi

hazır evet eşyalar da hazır sayılır
ufak tefek şeyler kaldı
biz de haftasonu perde vs halledelim diyoduk ama erken olduğuna karar verdik ya şimdi alsak asılsalar kirlenirler falan..nisanda bakarız dedik son karar
inşallah gönlünüze göre ev bulursunuz kuzum
bu arada ayakkabımıgördün müüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…