Ne çekilişi kuzu?
Hiç sorma bende de hep öyle oluyor. Yardım ediyorsun sonra vazifen oluyor
sormaa yaaa . şurda 3 aydır çalışıyorum hafta sonu tatill. bu hafta nişanlım sürpriz yapıp geldi yaa ilk defa hafta sonu iş çıktı
öle sinirlendimkiii
rahmetli dedem (nur içinde yatsın.amin) bana 'belin kopmak üzere' derdi
gizoşu görmesi lazımdı onungizim senin belin kopmaya çalışıyo benceee
Hiç sorma bende de aynı durum var.
Tüm hayatım boyunca 0 beden gezdim niaşn fotograflarımı gören hatice nasıl kilo almışsın öyle diyor.
Halada almaya devam ediyorum biri buna dur desin artık.
Aşka Biri benim evliliğe hazır hissetmem için biraz daha bekleseydiniz dediğinde gözlerinde ki ateşi gördüğümden beri tırsıyorum bu konuda erkeklerden
Aklıma geldikçe başka birşey varsa söylerim.
Ama pırasa bu konuda mucizevi
Ben hep düşünürüm bu konuları annem bana zaten normal değilsin hep farklı açıdan bakıyorsun küçükkende seni düşürmemiştikki der.Birde ekler eski zamanlarda olsak filozof olup başımızı belaya sokardın
Spora grupça başlasak iyi olacak sanırım.
Aslım bizde hava berbat
Kız balık etlininde şişman sayıldığını senden duyuyorum. Neren şişman be haksızlık etme.
güyaaaa spora gidiyoruz kontrol için
gelince gene acıkıyor insan
şişman gelmiş olabilirsin ama zayıf gideceksin buradan
ayrıca sen çok tatlısın yaaaaa
çağla şöyle bir durum olabilir;
şuanda yağ bağlarken kasların zayıflıyorsa kilon rakam bazında dengede kalır
aynı spor yaparken ki gibi, zayıf hissedersin kendini ama bir türlü kilo değişmez. çünkü yağ yakarken kas yaparsın. - ler +lar birbirini tamamlar
özgeeeeee sen şimdiden salmazmısınnnnnnn
önce düğün sonra salış
Sıkma canını bende dün buluşacaktım noldu göremedim.
Özlemekte güzeldir aşkı dahada körükler canım öyle düşün.
Blogum yok zehram
selamlarrr topici yeni keşfettim konu almış başını gitmiş banada yer var mı acaba ???:26::26:
bende kilo almıs gibi hissediyorum kendimi agırlastım hantallastım sanki ama 4 gün önce 49.6 geldim....yani gr oynamısss...nie böle hiissediyom o zaman:26::26:
Hoşgeldin cannıımmm
Tabii ki de yer varrr
Ne zaman bakalım düğünün?:123:
Aynen katılıyoreeeee
Ama Giz de benden benceee,armut vücut tipiiii
filozof Hatçeeeee
Anneler sevmez öyle bilmişlikleri bilirim
Azıcık azaltsan verirsin aslında sporlaaa
Hoş geldinselamlarrr topici yeni keşfettim konu almış başını gitmiş banada yer var mı acaba ???:26::26:
biz zatenn özlüyodukkiii 3 aydırr
cidden haticemm şöle bi durum olduu geldii durup durup sataşıyoruzz birbirimizlee alıştık sanırım uzaklığaa :) ayrıyken hiç bi sıkıntı yokk :)
gitti yine süper devam ediyoo :) normalde ilişkilerde tam tersi olurr biz sanırım garip bi çiftizzz
ben kilo aldım bile demiyeceğim hep kiloluydum zati
şişman geldim şişman gidicem ben
selamlarrr topici yeni keşfettim konu almış başını gitmiş banada yer var mı acaba ???:26::26:
29 eylülde kısmetseee inşallah... kına gecemde henüz belli değil ya 26-yada 27 eylül olcak
Hiç sorma annem gıcık olur bu huyuma şimdi aşkta benim birkaç model üstüm tencere kapak diyor annem bize
Hoş geldin
Bizde uzaktayken iyi anlaşıyorduk.
Yakınlaştık ilk zamanlar baya kötüysü defalarca ayrılmanın eşiğine geldik şimdi ayrılmak istemiyoruz.
29 eylülde kısmetseee inşallah... kına gecemde henüz belli değil ya 26-yada 27 eylül olcak
Oyyyyy Nenam ben yirimmmmmm seniiiii gel gelNe zaman aldınız kız tarihi ben neden görmedimmmmm
hümeyrammmmmmmmmmm sende mi buradaydın hayatım henüz almadık yarın alıyoruz dün nişanlım tarihi ayırmak adına kapora bıraktı yarında işlemleri hallediyoruz aldık sayılır
Merhaba kızlarrrrrrr bende aranıza katılmak istiyorum.Martta nişanlanıyorum yaza da düğün inşallahAranızda Ankara lı olan vardır.Düğününüz nerde olacak bizim bütçemiz kısıtlı olduğundan malesef yer secmek cok zor
Hiç sorma annem gıcık olur bu huyuma şimdi aşkta benim birkaç model üstüm tencere kapak diyor annem bize
Hoş geldin
Bizde uzaktayken iyi anlaşıyorduk.
Yakınlaştık ilk zamanlar baya kötüysü defalarca ayrılmanın eşiğine geldik şimdi ayrılmak istemiyoruz.
Merhaba kızlarrrrrrr bende aranıza katılmak istiyorum.Martta nişanlanıyorum yaza da düğün inşallahAranızda Ankara lı olan vardır.Düğününüz nerde olacak bizim bütçemiz kısıtlı olduğundan malesef yer secmek cok zor
Ayyyyy çok heyecanlıııı..... Evet canım benim kadınlar kulübünde ilk girdiğim topik burası... Giz de burdaSende geldin artık yavaş yavaş diğer kızlarda gelir.. Sevdiceği askerden gelen evleniyor yaşasınnnn :124::124::124::119::119::119::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?