'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ne çekilişi kuzu?

Hiç sorma bende de hep öyle oluyor. Yardım ediyorsun sonra vazifen oluyor

sormaa yaaa . şurda 3 aydır çalışıyorum hafta sonu tatill. bu hafta nişanlım sürpriz yapıp geldi yaa ilk defa hafta sonu iş çıktı
öle sinirlendimkiii

rahmetli dedem (nur içinde yatsın.amin) bana 'belin kopmak üzere' derdi
gizoşu görmesi lazımdı onun gizim senin belin kopmaya çalışıyo benceee

Aynen katılıyoreeeee
Ama Giz de benden benceee,armut vücut tipiiii

filozof Hatçeeeee
Anneler sevmez öyle bilmişlikleri bilirim

Azıcık azaltsan verirsin aslında sporlaaa

selamlarrr topici yeni keşfettim konu almış başını gitmiş banada yer var mı acaba ???:26::26:

Sıkma canını bende dün buluşacaktım noldu göremedim.
Özlemekte güzeldir aşkı dahada körükler canım öyle düşün.

Blogum yok zehram

biz zatenn özlüyodukkiii 3 aydırr
cidden haticemm şöle bi durum olduu geldii durup durup sataşıyoruzz birbirimizlee alıştık sanırım uzaklığaa :) ayrıyken hiç bi sıkıntı yokk :)
gitti yine süper devam ediyoo :) normalde ilişkilerde tam tersi olurr biz sanırım garip bi çiftizzz

Aynen katılıyoreeeee
Ama Giz de benden benceee,armut vücut tipiiii

filozof Hatçeeeee
Anneler sevmez öyle bilmişlikleri bilirim

Azıcık azaltsan verirsin aslında sporlaaa

Hiç sorma annem gıcık olur bu huyuma şimdi aşkta benim birkaç model üstüm tencere kapak diyor annem bize

selamlarrr topici yeni keşfettim konu almış başını gitmiş banada yer var mı acaba ???:26::26:
Hoş geldin

Bizde uzaktayken iyi anlaşıyorduk.
Yakınlaştık ilk zamanlar baya kötüysü defalarca ayrılmanın eşiğine geldik şimdi ayrılmak istemiyoruz.

29 eylülde kısmetseee inşallah... kına gecemde henüz belli değil ya 26-yada 27 eylül olcak

Ayy seninkide benden 1 ay sonraaa
Zaman geçmiyo gibi oluyo ama geçiyo di miiiiii

İnsan ruhdaşını nereden nereden buluyo Haticem cidden yaaa

Oyyyyy Nenam ben yirimmmmmm seniiiii gel gel Ne zaman aldınız kız tarihi ben neden görmedimmmmm

hümeyrammmmmmmmmmm sende mi buradaydın hayatım henüz almadık yarın alıyoruz dün nişanlım tarihi ayırmak adına kapora bıraktı yarında işlemleri hallediyoruz aldık sayılır

hümeyrammmmmmmmmmm sende mi buradaydın hayatım henüz almadık yarın alıyoruz dün nişanlım tarihi ayırmak adına kapora bıraktı yarında işlemleri hallediyoruz aldık sayılır

Ayyyyy çok heyecanlıııı..... Evet canım benim kadınlar kulübünde ilk girdiğim topik burası... Giz de burda Sende geldin artık yavaş yavaş diğer kızlarda gelir.. Sevdiceği askerden gelen evleniyor yaşasınnnn :124::124::124::119::119::119::118::118::118:

Merhaba kızlarrrrrrr bende aranıza katılmak istiyorum.Martta nişanlanıyorum yaza da düğün inşallah Aranızda Ankara lı olan vardır.Düğününüz nerde olacak bizim bütçemiz kısıtlı olduğundan malesef yer secmek cok zor

Kızlarrrr bu arada benim de diyete dönmem lazımmmmm deli gibi yiyorum yaaa millet stresten kilo verir ben yemek yerim :18::18::18: kalmış 88 günüm koca göbeğimi aşkım görünce kaçacak benden yawww

hoşgeldiniz kızlarrrr

aman maşallah maşallahhh

Ben ben ben Ankara Ankara güzel Ankara seni görmek ister her bahtı kara

Valla bende Göksu da Ada da falan evlenmeyi çok isterdim ama yemekli düğün yapacak durum olmadığı için nikah kokteyl olacak

aa ciddimsn bn topiği yeni keşfettm nie benide çağırmadn buraya hümüm giz de mi burda ne güzel ne güzelll bnde buradayım artık....

kızımmm sen bana yeme yeme dedn sana noluo ne saldırıosun yemeklere çılgın enişteyi kaçıracan mı ilk gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…