aa ciddimsn bn topiği yeni keşfettm nie benide çağırmadn buraya hümümgiz de mi burda ne güzel ne güzelll bnde buradayım artık....
kızımmm sen bana yeme yeme dedn sana noluo ne saldırıosun yemeklere çılgın enişteyi kaçıracan mı ilk gece
Ben bu aralar iyi cozuttum sorma... çık dışarı kumpir ye sonra kestaneli pasta ye onu ye bunu ye... Canım maaşını daha almadan onun da benim de paraları bitirdik iyi mi hihhiihiihi
ahhaha afern sana ye ye patla emi
yokkkk olmaz aldığım hiçbirşey olmaz bana kızzzzz... tamam bende başladım tekrar88 günde kaç kilo veririim acepppp
8 verirsin sen bu gazla benm 3. günüm ve çok çok kararlıyım nikaha kadar hedefm tam 10 kg
wayyyyy 2013 gelinleri kilo veriyor tam da yerinde gelmişimmm
5 versem yeter bana zaten boyuma göre ideale düşerim o zaman... annem de kızıyor yüzün kaşık kadar kaldı daha ne zayıflamasıymış diye ben hep 70lerin üstünde olduğum için 63 kilo ona normal geliyor yeter diyor
Lavinnnnn sakın bana 50 kilo olduğunu ve zayıflamak istediğin söleme döveyimmmmm
afern sana iyi vermişsin kuzum evet ozaman 5 ver zaten sıkı spor da yapıosunda dısarda pastaları götürme enişteye derim alma bu kızı cok yio die
Hehe hep 50 olmak idtedim,bir ara oldum da ama 51,5 um, zayıflamayı ya da kilo alamyı düşünyyorum. Ama sene başında 53ün üstündeydim o zaman zayıflamayı düşünüyordum çünkü ben minikim.
Minik derken boyun kaç ki canım????
Hehe hep 50 olmak idtedim,bir ara oldum da ama 51,5 um, zayıflamayı ya da kilo alamyı düşünyyorum. Ama sene başında 53ün üstündeydim o zaman zayıflamayı düşünüyordum çünkü ben minikim.
Lavinnnnn sakın bana 50 kilo olduğunu ve zayıflamak istediğin söleme döveyimmmmm
Her ölçtüğümde farklı sonuç çıkıyor
158-160 arası diyelim
hümmm üzülme göbüşlü de olsan kaçmıyorlar
kızlarrr hoşgeldiniiizzzzzz
bende minikim, sadece boydan ama
dukan diyeti ile 6 toplamda 10kiloya yakın kilo verdim/vermiştim. 1 yıl kilomu korudum hattaaaa 50 ye düştüm, belki de altında düştüm ama tartılmadım.
şimdi ise koca beni mafetti
o kilo alsın diye pişir ,yedir, ye(178 boy 62 kilo şimdi, kemik üstüne deri kaplama)
zayıflayalım hep beraberrrr
dukan amcaya mı başvursam gene :44::44:
hümmm üzülme göbüşlü de olsan kaçmıyorlar
kızlarrr hoşgeldiniiizzzzzz
bende minikim, sadece boydan ama
dukan diyeti ile 6 toplamda 10kiloya yakın kilo verdim/vermiştim. 1 yıl kilomu korudum hattaaaa 50 ye düştüm, belki de altında düştüm ama tartılmadım.
şimdi ise koca beni mafetti
o kilo alsın diye pişir ,yedir, ye(178 boy 62 kilo şimdi, kemik üstüne deri kaplama)
zayıflayalım hep beraberrrr
dukan amcaya mı başvursam gene :44::44:
55 olup zayıflamak şsteyenleri dövmezsin di mi
5 kilo vermek istiyom çok istiyom ama sadece istiyom yani bişey yaptığım yok
keşke düşünce gücü ile verilse
dukan diyetine bi bakayım da yapamıyom ben öle diyet yaaa
sadece kıssam yememden olcak da
abur cuburdan vazgeçemiyom
olsun çok da kısa değilsin canım senin için normal yani 52 falan
Dukan kötü diyorlar ya bizim enişte de Karatayla vermiş bayağı
ya hüm ben öle bilindik kişilerin diyetleriyle veremiorum gerçi denemedim hiç ama densemde uymam kurallara gibi gelio ben nena dieti yapıorum ordan kıs burdan kıs bunun kalorisi yüksek yeme falan diorum kendi kendime gecen canm meyve cekti gittim manava baktm muzlar bana bakıo amaaaa dedm yemicem çünkü kalorisi en yüksek meyve gitti snra portakal aldım hamhum yedim valla
Ayyy bu kızlar beni öldüreceklerrrrrr50 kilo olup ne yapacan yaaa enişte dokunacak kemik torbasu sıkılacak yerin olmaz kızım azıcık ele gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?