'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nee birileri balık et mi dedi

bana da evlilik telaşında verceksin dendi ama stresten hep aldım :18: stres bende hep ters etki yapmıştır.

neyseki callanetics egzersizleri bayagı bir işimi gördü

ama yediklerime de dikkat ediyorum artık.. hos su saatten sonra etsem ne değişecek bilmiyorum

kimler ne tüyo vermiş geriye dönüp okucam

Sex zayıflatır dedim evliler hala üstüne alınmadı,benim de evlilğe dair umutlarım vardı ama

Boyunuz kaç sizin kuzum yaa?
Ben o kiloda olsam somalili olurum

bir mezuradan iki santim uzunum
aaa bak geçen kimse inanmamıştı evde ölçecektim boyumu unuttum :26:

valla balık etliyim hala, somalili olmak için sanırım 40lara düşmem gerek

lise son zamanlarında 43tüm kimse bana somalili muamelesi de yapmadı kiiiii
hep duba gbiydim

Taze aşık maviş gelin ne oldu sana:26:

Ya kuzum oturacağım evle ilgili işlere başladık gibi onun stresine girdim kuzum yaa kafam allak bulak eve gitmem lazım iş yerinden çıkamıyorum ağlamak istiyorum ya mutfağı ankastre olan varmı 138 cm alanım var hem buzdolabı hem ankastre fırın mikrodalga sığar mı acaba fırın ve mikrodalga için dolap yapılacak buzdolabının üstünden dolap başlıcak L şeklinde olacak az kaldı bu düğün hazırlığında kafayı yicem:18::18::18::18:

Oyam bu evlilikte en büyük fedakarlığı sen yapıyorsun yani vayy beee

Enişte bey bu satırları okursa asıl amacına anlarsa sana daha büyük bir aşkla bağlanacak.

görün işte aşk fedakarlık ister

ama ona bu sebepten olmadığını demiyorum

Allah var bazen istemeyip (az isteyip) yapınca diyorum ki ''olsun olsun kilo verdiriyor devam ''

Mavişe nolmuş yaaa :26:

Kızlarr boylarınız kaç bide kilolarınız

1.70 boyum , kilomda 59
valla nişanlıyken 63 olmuştum telaş zamanı 59a düştüm o yüzden gelinliğim üstüme tam oturmadı :26:

Sex zayıflatır dedim evliler hala üstüne alınmadı,benim de evlilğe dair umutlarım vardı ama

yok öyle bişey valla
benimki 1 kilo almış bile evleneli , bende hala aynı gidiyorum ama bellide olmaz..
genelde yeni evliler hep kilo alır derler

zehraaaaaaaaaaa :84::84::84: illa çekilişe katılmak için blog'um mu olması gerek :88::88:

bu kız seni çekilişe almayacak

face de olabülür... aaaa oda yoktu sende.
tweet ?

ayyyy canımmm yaaa facemden katılıcam ya onu senin adına yapalım olmaz mı
hani çıkarsa sana yllarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…